Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
meraba kizlarrrrr benim bat a son 6 gün ama bu ay femara ve catlatma iğnesi kullandım iğnenin yani yumurtlamanın 10.günü bugün bakalım hayırlısı insallah güzel sonuçlar alırım kızlar ya

Insallah guzel haberler veririsin canim hosgeldin hepimiz guzel haberler aliriz
amin canm benim insallah bugün 4 tane test almayı dusunuyorum ama çoğu yerde okudum yumurtlamadan10 gün sonra varsa çıkıyormuş çok silikti olsa bu günde 10. gün zaten bakalım ya nasip olmuştur insallah hepimize sizin bat a kaç gün kaldi

Evet canim öyle ama cikmasada testte yok anlamina gelmezki varsa evet cikio ama cikmazsa yok anlamina gelmez ki benim cook tanıdığım varki 8 10 tane test yapip cikmadigini hatta kanda bile cikmayip ultrasonda göründugunu canim beklemek en guzeli neler ne hikayeler var tatlimm

doğrudur kuzum inşalalh çıkar herkesin benmde seninde bekleyen herkesinde

Günaydın hoşgeldin. Hep beraber beklemeye devam Güzel haberler aliriz inşallah senden de

Kızlar normalde hiç akıntım olmaz sadece adetime 1-2 gün kala kıvamlı beyaz akıntı gelirdi adet olacağımı anlardım. Ama az önce sümüksü çok çok hafif bi sarı akıntım geldi peçteye adetime 7 gün var. İlk defa böyle bi akıntım oldu. Ne ki buuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…