- 19 Ekim 2018
- 668
- 567
-
- Konu Sahibi superisi1987
Bekleyeyim o zaman bat günü yapsam çıkar mı peki ? Normal hcg kitindeOoo nayn hic yapma biz yaptik kafati yedikk bekle drimm bu arara selam hosgeldnizz kizlar bugün benim battt gunummm
Yaa yapsana çıkar varsa silik olarakSanmam canım ama sen bilirsin bekle bnce bnm 3 gün kaldı hiç test yapmadım daha:)
meraba kizlarrrrr benim bat a son 6 gün ama bu ay femara ve catlatma iğnesi kullandım iğnenin yani yumurtlamanın 10.günü bugün bakalım hayırlısı insallah güzel sonuçlar alırım kızlar ya
amin canm benim insallah bugün 4 tane test almayı dusunuyorum ama çoğu yerde okudum yumurtlamadan10 gün sonra varsa çıkıyormuş çok silikti olsa bu günde 10. gün zaten bakalım ya nasip olmuştur insallah hepimize sizin bat a kaç gün kaldiInsallah guzel haberler veririsin canim hosgeldin hepimiz guzel haberler aliriz
amin canm benim insallah bugün 4 tane test almayı dusunuyorum ama çoğu yerde okudum yumurtlamadan10 gün sonra varsa çıkıyormuş çok silikti olsa bu günde 10. gün zaten bakalım ya nasip olmuştur insallah hepimize sizin bat a kaç gün kaldi
doğrudur kuzum inşalalh çıkar herkesin benmde seninde bekleyen herkesindeEvet canim öyle ama cikmasada testte yok anlamina gelmezki varsa evet cikio ama cikmazsa yok anlamina gelmez ki benim cook tanıdığım varki 8 10 tane test yapip cikmadigini hatta kanda bile cikmayip ultrasonda göründugunu canim beklemek en guzeli neler ne hikayeler var tatlimm
Günaydın hoşgeldin. Hep beraber beklemeye devamGece kuşları günaydınnnnnn...
Kaldı 7 günüm. Çok halsizim kızlar sürekli uyumak istiyorum. 2-3 gün önce ağda yapıyordum bikinimi alırken çömelmiştim tekrar ayağa kalktığımda kasığım çok ağrıdı. Arada batma oluyor ama çok hafif. Normalde adete 4-5 gün kala göğüslerim hassaslaşır ama şuan tık yok. Ovülasyon testi ile ilk denemem. Dua edin bana ne olur. Beraber bekleyelim...
Benimde son 3 :)son 3 :)))
Baktım canm 32. Sayfada gördüm ama cok cok cok silik gibi geldi bana kaç gün vardı yaptıgınde bataG gamzeli_bebis bak bu vardi
Ay cesaret edemiyom yaYaa yapsana çıkar varsa silik olarak
Baktım canm 32. Sayfada gördüm ama cok cok cok silik gibi geldi bana kaç gün vardı yaptıgınde bata
Bugunde yapsanıza bitane yokmu evde testCanim ozaman 6 gun vardi yaa
valla bende gördüm kiiiiBoyle sonuc kizlar ya
geçen hafta normal test yaptım çıkmadıBenimde son 3 :)
Test yaptınızmı ?
Baktım canm 32. Sayfada gördüm ama cok cok cok silik gibi geldi bana kaç gün vardı yaptıgınde bata
Canim sende durumlar nasilGünaydın hoşgeldin. Hep beraber beklemeye devamGüzel haberler aliriz inşallah senden de
Ne gelen var ne giden bekliyorum hala abla. Senden ne haberCanim sende durumlar nasil
Varmi bi gelisme