- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
-
- Konu Sahibi superisi1987
Aynen canm sen bu gun olmasan yarin kan ver bence en dogrusuAslinda olmazsam kan veririm dedim amA sabah olA hayrola artik yapicak bisey yok kismett
Aynen cnmanlamazmiyim benim gunum gelmeden tatdim boyle aci bi de i aciyla bekle regliYaa uzun zamandan beri bekliyorum hep hayal kırıklığı oyuzden tedirginimm canim anlarsin bu durumuu
Ne ayı sene 2 buçuk sene olduuKac ay deniyorsun
Baya olmusNe ayı sene 2 buçuk sene olduu
Baya olmus
Insallah hamilesindir cnm
Ki ben hisedyorum hamilesin
Günaydın canım hayrlısı hepimiz için benimde 3 kaldı inş hepimiz hamileyZdir:)Gece kuşları günaydınnnnnn...
Kaldı 7 günüm. Çok halsizim kızlar sürekli uyumak istiyorum. 2-3 gün önce ağda yapıyordum bikinimi alırken çömelmiştim tekrar ayağa kalktığımda kasığım çok ağrıdı. Arada batma oluyor ama çok hafif. Normalde adete 4-5 gün kala göğüslerim hassaslaşır ama şuan tık yok. Ovülasyon testi ile ilk denemem. Dua edin bana ne olur. Beraber bekleyelim...
Ay inşallah canım erken gebelik testi yapsam 7 gün önce belli olur mu kiGünaydın canım hayrlısı hepimiz için benimde 3 kaldı inş hepimiz hamileyZdir:)
Sanmam canım ama sen bilirsin bekle bnce bnm 3 gün kaldı hiç test yapmadım daha:)Ay inşallah canım erken gebelik testi yapsam 7 gün önce belli olur mu ki
Ay inşallah canım erken gebelik testi yapsam 7 gün önce belli olur mu ki
Belirti varmı adet olcak gibiOoo nayn hic yapma biz yaptik kafati yedikk bekle drimm bu arara selam hosgeldnizz kizlar bugün benim battt gunummm
Belirti varmı adet olcak gibi
İnş olmazsın olmayız :) hiç test yapmışmıydınız ? :)Vallahi alt karnim ağrıyor kasiklarim ince ince batamalar sancılar oluyor ama derecesini anlayamiorum adet agrisida olabilir gebelik belirtiside bakıp görücez canim tabiki stemiorum regl gelmesinn ama bilmiorum ya belimde sabahdan beri ağrıyor icimde kötü his olucakmisim gibi geliyor ve ben korkuyorum