Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gece kuşları günaydınnnnnn...
Kaldı 7 günüm. Çok halsizim kızlar sürekli uyumak istiyorum. 2-3 gün önce ağda yapıyordum bikinimi alırken çömelmiştim tekrar ayağa kalktığımda kasığım çok ağrıdı. Arada batma oluyor ama çok hafif. Normalde adete 4-5 gün kala göğüslerim hassaslaşır ama şuan tık yok. Ovülasyon testi ile ilk denemem. Dua edin bana ne olur. Beraber bekleyelim...

Kızlar günaydın ben sabah test yapcaktım evde yoktu gidip alcaktım kalkınca ama sabah cok sıkışmış bi şekilde kalktım ilk idrarı mecburen yaptım snrada gidip test almadım ilk idrar gitti diye kahvaltı fln yaptım zaten varsa adet gecikince öğrencem napim yaaa korkuyorum birazda kimyasal yaşamaktan falan

Günaydın canım hayrlısı hepimiz için benimde 3 kaldı inş hepimiz hamileyZdir:)

Belirti varmı adet olcak gibi

Vallahi alt karnim ağrıyor kasiklarim ince ince batamalar sancılar oluyor ama derecesini anlayamiorum adet agrisida olabilir gebelik belirtiside bakıp görücez canim tabiki stemiorum regl gelmesinn ama bilmiorum ya belimde sabahdan beri ağrıyor icimde kötü his olucakmisim gibi geliyor ve ben korkuyorum

İnş olmazsın olmayız :) hiç test yapmışmıydınız ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…