- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
-
- Konu Sahibi superisi1987
Ahahaha ne güzl işte koyduk teşhisiKiz senin tekiz beim ikiz hahah
Canm gebelik cikmadi kanda bide ikizmi olacak hahahahah
Bencede çıkın uleenUcuzler dorduzler kontroledin ve cikin ortaya lutfen
Canm cogul gebelikde yuksek yuksek deger olyormusKiz gülme bazen çoğul gebeliklerde hemn cikmio bu gerçek hcg gec düşuomus kana ve idrara ben öyle biseu duydum niye olmasinnki
Ayyy inslllahh kizzz ağzına bal girsin ahaha boylemiydi o soz hahaBelki senin ki de böyle bir degişiklikle gebeligini ortaya çıkarır ablaa
Bimem öyle degilse de öyle olsun ballişimAyyy inslllahh kizzz ağzına bal girsin ahaha boylemiydi o soz haha
Anne adaylari kasiklarinizi kontrol ediniz ucuz dorduz anne adaylari lutfenBencede çıkın uleen
Bk ben sana diyorum işte sen sadece içini ferah tut rahat ol gerisi Rabbbimde inşallahCanm cogul gebelikde yuksek yuksek deger olyormus
Ama hemen cikip cikmicagini bilmiyordum gercekdenmi bu
Nasil yani hemen cikmiyor
Biz burdyız sizde gelinAnne adaylari kasiklarinizi kontrol ediniz ucuz dorduz anne adaylari lutfen
Ikizle tekizi bulduk!!!
Vallahi isterim tek sefer de ikitaneAyy dusunsenize kizlar ikiz bebeklerinz oluyormus istermisnz kizzz
Aaaa istenmez mi beeeeAyy dusunsenize kizlar ikiz bebeklerinz oluyormus istermisnz kizzz
Yaa bak gördün mü öyle birşey olsunda gör bana güldünüz o kadar :)))Canm cogul gebelikde yuksek yuksek deger olyormus
Ama hemen cikip cikmicagini bilmiyordum gercekdenmi bu
Nasil yani hemen cikmiyor
Ya kiz kontrol et su kasiklariniAyy dusunsenize kizlar ikiz bebeklerinz oluyormus istermisnz kizzz
Cok yasa insallah sen bu ay hamilesinYaa bak gördün mü öyle birşey olsunda gör bana güldünüz o kadar :)))
İnşallah cnaımm hepimizee olsunCok yasa insallah sen bu ay hamilesin
Allahin mucizelere sana olsun
Allahda seni guldursun
Ama inanki inanmiyorum canm
Canim kasik kontoli yap bizim gibi bulursun gobek deligi alt kismiİnşallah cnaımm hepimizee olsun
Ya simdi ikizler formuna konu acicamda zaten gunum geyor yogsa acardimAaaa istenmez mi beeee
Bu bulduğunuz ne cidden bebek mi :)Canim kasik kontoli yap bizim gibi bulursun gobek deligi alt kismi