- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
-
- Konu Sahibi superisi1987
Ya gercekden bilmiyorum canmBu bulduğunuz ne cidden bebek mi :)
Hahahahahha eşim diyoki napıyosun sen hayıdır hahhahahhaCanim kasik kontoli yap bizim gibi bulursun gobek deligi alt kismi
Yemin benimkideHahahahahha eşim diyoki napıyosun sen hayıdır hahhahahha
Elim göbeğimde ya hahhah valla sol tarafta bişey geldi gibi baya baktım ama emin değilimYemin benimkide
Aynen boyle tombiş bisey dimi sertElim göbeğimde ya hahhah valla sol tarafta bişey geldi gibi baya baktım ama emin değilim
Adam yalniş anladi sanirimElim göbeğimde ya hahhah valla sol tarafta bişey geldi gibi baya baktım ama emin değilim
Küçük bişey sanki bilmiyorum kiAynen boyle tombiş bisey dimi sert
ayozaman tek bede deglmis normaldir ozaman oda bi organimizdir demekden baska bisey diyemem cunki bende neden ikitane o kafami karistirdi acaba klomen kistmi yapdi neKüçük bişey sanki bilmiyorum ki
Sende varmi bakdinmiKiz delirmeyin ne alaka o hwrkezde var bencee haha
Sende bak
Bakmistim bir ara boyle seyleri belirti yapmayın kiz vallahi gogusumun ici sizlio suan alisveris yapmıştım onu yerlestirdimm ya k bakmayinn
Vallahi bendede oyle bir his var sanki bende olucam gibi morallerim bozuldu birden yaaTamam zaten adet olacam
Benimde aynen goguslerim agriyor ben diyorum yarin regl olacam sanki
Niye cnm sen net silik cizgi cikmisdi ne alak simdi olacakmis gibi his etmeler zaten bugun gunun rahat olVallahi bendede oyle bir his var sanki bende olucam gibi morallerim bozuldu birden yaa
Ya evet ama için rahat deil bilmiorum canimNiye cnm sen net silik cizgi cikmisdi ne alak simdi olacakmis gibi his etmeler zaten bugun gunun rahat ol
Dualarim seninle olsun cnmLütfen dua ett bana tammii üzülmek istemiyorum
E bu hamilelikde olyor genelikle kram agri sen rahat ol stres yapma bu gunde gecerYani sanko adet sancisi gibi biseyler oluyor bende şuan kasiklarima bicak saplanio yeni basladi kramp giriyor bastirinca da acıyor kasiklarim offf
Dualarim seninle olsun cnm
Insallah gelmez regl
Yarin bi test yapsaydin kiz ne inatcisin sen yap iste sabah agsam ustu felan