Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canımm ne güzel ilgilenmişsin allah emeklerinin karşılığını versn inşallah bizimde var varikosel ameliyat kesn diye gittik doktor gerek yok sonucların cok kötü değil dedi eşime ilaç verd 20 gündür kullanıyor ileri hareketli biraz eksik %10 kadar daha fazla olması gerekiyormus

Geçtiğimiz günde oldu benim bi sağ ağrıyo 5 dk sonra sol sonra geçtii
Evet ya cogunlukla
Ya kizlar simdi bisey diyecem yabanci bi sitede okumusdum kasigimizin ustune elimizi parmak uclarimizi yumsakca dokunrsak birazcik batirarak tabi bi sislik varsa hamileymis diye
Evet denemeden edemedim dendim acaba dedim ve iki tarafda kasigimin bi sislik his etdim sizdedebi var busisilik

Amin canımsın cmlemizin inşallah. Kçtı sizin ileri harketli peki. Bizim de ileri hareketli de sorun vardı

Degişik bende yaptım ama anlamadım birşey

Aaa bende bakicammm

Ya uzanin veya ayakda durun yumurtalik oldugu yerin yani tahmin etdiginizin tam gobek deligine yakin ama birazcik baatirarak arayin iki tarafli arama yapin iki elle

Aynen bende olmuyordu hiç
Canim benim kasiklarm normaldede bazen agrir bazen agrimaz yani ben pek anlamam ay ben ayirt edemem ki kuzum ya.. ayy bel dediniz belime ağrı girdi vallahi haa birde her ay ben adetten once akintim cok olur du suan yok kasik agrim pek olmaz adet olduğumu hissedeeim gunum gelince 1 2 gun once bayahi agriyordi ama geçti aara ara giriyor agri belimde gecti kismenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…