- 6 Ekim 2018
- 298
- 316
- 31
-
- Konu Sahibi superisi1987
Bastır bastır midem bulandı kız :)) hiç bişey bulamadımmKiz yap biraz basdir iki tarafli elinle tam kilodun lastigi kimdan
Bizim agustosta yapılan daToplam ileri har. % 20.4
Toplam har%33
Toplam sperm kons. 109.5
Yok canım folik asit kullandm bir ara başka bir şey kullanmadım doktor temiz rahmin bi sorun yok demişti bu ay hormon baktırayım diyorumBu degerlerde hatta budan duskdu canm gorumcemin kocasi
Tup bebek yapdilar tutmadi ama tupbebek ayinindan sonraki ay kendiliginden kaldi
Tabi tup bebek ilaclarinin etkisiyle
Sen hic ilac kullanyormusun
Ya canim ben niye buldum acaba iki tarafdada varBastır bastır midem bulandı kız :)) hiç bişey bulamadımm
Bizimki cok düşükmüş desene boşuna umutlanmısımBizim agustosta yapılan da
Toplam ileri har 40.8
Toplam har 47.2
Toplam sperm mktarı 165.8 olmuştu bundan snra gebelik görülür denildi
Kız ikiz mi yoksa :))Ya canim ben niye buldum acaba iki tarafdada var
O neydi acaba madem hamile deglim
Bu sefer göbek deligimin altnda birşey yakaladım sankiYa uzanin veya ayakda durun yumurtalik oldugu yerin yani tahmin etdiginizin tam gobek deligine yakin ama birazcik baatirarak arayin iki tarafli arama yapin iki elle
Kız ikiz mi yoksa :))
Hormon herseyden once bakilmasin gerekn bisey cunki benim prolaktin yuksekmis 2 kizimda yani yum engeller yani cok seyler olabilr hormonla alakali canm bakdir benceYok canım folik asit kullandm bir ara başka bir şey kullanmadım doktor temiz rahmin bi sorun yok demişti bu ay hormon baktırayım diyorum
Hahhaha haklısn :))Ayy kiz güldürdün beni vallahi hicbirimz normal deiloz ben anladim
Ay yemin edeeim oldum gulmekdenn yahuuuuuuAyy kiz güldürdün beni vallahi hicbirimz normal deiloz ben anladim
Belki senin ki de böyle bir degişiklikle gebeligini ortaya çıkarır ablaaCanim benim kasiklarm normaldede bazen agrir bazen agrimaz yani ben pek anlamam ay ben ayirt edemem ki kuzum ya.. ayy bel dediniz belime ağrı girdi vallahi haa birde her ay ben adetten once akintim cok olur du suan yok kasik agrim pek olmaz adet olduğumu hissedeeim gunum gelince 1 2 gun once bayahi agriyordi ama geçti aara ara giriyor agri belimde gecti kismenn
İnşallah canım ama eşimin düşük değeri diye olmamasını ona bağladık yine de baktırıcam nolur nolmazHormon herseyden once bakilmasin gerekn bisey cunki benim prolaktin yuksekmis 2 kizimda yani yum engeller yani cok seyler olabilr hormonla alakali canm bakdir bence
Insallah bakdirma geregi duymaz hamile kalirsin
Aynen atam o siralarda ama benim iki tarafli canim obur tarafada bak belki vardirBu sefer göbek deligimin altnda birşey yakaladım sanki
Canm gebelik cikmadi kanda bide ikizmi olacak hahahahahHahhaha haklısn :))
Hyr kesinlikle boşuna degil canımsın. Şimdi eşimin ameliyat öncesi sonuçlarına da baktım. Sizinkinden çok daha düşükmüş.Bizimki cok düşükmüş desene boşuna umutlanmısım
Ben ortada biyerde buldum ama saglı sollu diilAynen atam o siralarda ama benim iki tarafli canim obur tarafada bak belki vardir
Kiz senin tekiz beim ikiz hahahBen ortada biyerde buldum ama saglı sollu diil