Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu degerlerde hatta budan duskdu canm gorumcemin kocasi
Tup bebek yapdilar tutmadi ama tupbebek ayinindan sonraki ay kendiliginden kaldi
Tabi tup bebek ilaclarinin etkisiyle
Sen hic ilac kullanyormusun
Yok canım folik asit kullandm bir ara başka bir şey kullanmadım doktor temiz rahmin bi sorun yok demişti bu ay hormon baktırayım diyorum

Yok canım folik asit kullandm bir ara başka bir şey kullanmadım doktor temiz rahmin bi sorun yok demişti bu ay hormon baktırayım diyorum
Hormon herseyden once bakilmasin gerekn bisey cunki benim prolaktin yuksekmis 2 kizimda yani yum engeller yani cok seyler olabilr hormonla alakali canm bakdir bence
Insallah bakdirma geregi duymaz hamile kalirsin

Canim benim kasiklarm normaldede bazen agrir bazen agrimaz yani ben pek anlamam ay ben ayirt edemem ki kuzum ya.. ayy bel dediniz belime ağrı girdi vallahi haa birde her ay ben adetten once akintim cok olur du suan yok kasik agrim pek olmaz adet olduğumu hissedeeim gunum gelince 1 2 gun once bayahi agriyordi ama geçti aara ara giriyor agri belimde gecti kismenn
Belki senin ki de böyle bir degişiklikle gebeligini ortaya çıkarır ablaa

Hormon herseyden once bakilmasin gerekn bisey cunki benim prolaktin yuksekmis 2 kizimda yani yum engeller yani cok seyler olabilr hormonla alakali canm bakdir bence
Insallah bakdirma geregi duymaz hamile kalirsin
İnşallah canım ama eşimin düşük değeri diye olmamasını ona bağladık yine de baktırıcam nolur nolmaz

Kizlar kasiginizda bisey bulmadinizmi korkmayin bastirin bebisiniz olsada bisey olmaz bir kontrol edin lutfen

X