- 1 Aralık 2014
- 510
- 324
- 37
- Konu Sahibi superisi1987
Auu pardon demistin kafa gitti bendee hahaYok canim sen nerdesim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Auu pardon demistin kafa gitti bendee hahaYok canim sen nerdesim
Levet 4Yok canim sen nerdesim
Geçtiğimiz günde oldu benim bi sağ ağrıyo 5 dk sonra sol sonra geçtiiKızlar!!! Ya bende hic olmayan belirti olyor ya acaba dedim
Adete yaki sagli sollu kasik agrisi olyormuydu sizde
Bence sen rahat bir nefes al içini ferah tut ve gününü bekleyelim canısıYa bendede olmuyordu ama ben klomen kullandigim icin acaba kistmi yapdi veya anam hayallere kapilmimda oturim oturdugum yerde
Olsun olur boyle seyler canmKizz biliomm dedindee ben unuttumm perdonn
Maşallah canımm ne güzel ilgilenmişsin allah emeklerinin karşılığını versn inşallah bizimde var varikosel ameliyat kesn diye gittik doktor gerek yok sonucların cok kötü değil dedi eşime ilaç verd 20 gündür kullanıyor ileri hareketli biraz eksik %10 kadar daha fazla olması gerekiyormusVar kuzum aşimde varikosel çıktı ameliyat oldu 2017 nisan da son yaptırdıgımız testte degerler yükselmişti ve bununla gebelik görülür denildi tabi ben onunla yetnmedim bu ara testi agustosta yaptrdk. Ben işte çakşır suyu içirdim eşime bende içtim. tabi bununla beraber bitter çikolata portakal kabak çekirdegi ceviz badem fndk havuç kuru üzüm ve doktorun verdigi ilaç. O ay da olmadı bu son ayımızda da meyvelere devam artı olrak çakşır kökünün tozu ile ballı karışım ve keçiboynuzu pekmezi içirdim. Bende de sarı kokulu iltihap oldugundan gebelige engel dediler sanırım sperleri öldürüyormuş. Bende bu son ay süt buharı yaptm. Off çok uzun anlattım kuzum k.bakma
Evet ya cogunluklaGeçtiğimiz günde oldu benim bi sağ ağrıyo 5 dk sonra sol sonra geçtii
Amin canımsın cmlemizin inşallah. Kçtı sizin ileri harketli peki. Bizim de ileri hareketli de sorun vardıMaşallah canımm ne güzel ilgilenmişsin allah emeklerinin karşılığını versn inşallah bizimde var varikosel ameliyat kesn diye gittik doktor gerek yok sonucların cok kötü değil dedi eşime ilaç verd 20 gündür kullanıyor ileri hareketli biraz eksik %10 kadar daha fazla olması gerekiyormus
Ya biz adet saymiyoruz canmBenimde sanki böyle bir ağri girdi kasigima adet olucak gibi eyvahhhlarr olsunn
Aman ha agznı hayır açBenimde sanki böyle bir ağri girdi kasigima adet olucak gibi eyvahhhlarr olsunn
Aynen bende olmuyordu hiçYa biz adet saymiyoruz canm
Cunki bende ve BilgeUfuk da adet oncesi hic olmams boyle bi durum ondan dedim
Yani sende demek adete yakin kasiklarda agri olyormu
Degişik bende yaptım ama anlamadım birşeyEvet ya cogunlukla
Ya kizlar simdi bisey diyecem yabanci bi sitede okumusdum kasigimizin ustune elimizi parmak uclarimizi yumsakca dokunrsak birazcik batirarak tabi bi sislik varsa hamileymis diye
Evet denemeden edemedim dendim acaba dedim ve iki tarafda kasigimin bi sislik his etdim sizdedebi var busisilik
Evet ya cogunlukla
Ya kizlar simdi bisey diyecem yabanci bi sitede okumusdum kasigimizin ustune elimizi parmak uclarimizi yumsakca dokunrsak birazcik batirarak tabi bi sislik varsa hamileymis diye
Evet denemeden edemedim dendim acaba dedim ve iki tarafda kasigimin bi sislik his etdim sizdedebi var busisilik
Toplam ileri har. 20.4 mAmin canımsın cmlemizin inşallah. Kçtı sizin ileri harketli peki. Bizim de ileri hareketli de sorun vardı
Kiz yap biraz basdir iki tarafli elinle tam kilodun lastigi kimdanDegişik bende yaptım ama anlamadım birşey
Canim benim kasiklarm normaldede bazen agrir bazen agrimaz yani ben pek anlamam ay ben ayirt edemem ki kuzum ya.. ayy bel dediniz belime ağrı girdi vallahi haa birde her ay ben adetten once akintim cok olur du suan yok kasik agrim pek olmaz adet olduğumu hissedeeim gunum gelince 1 2 gun once bayahi agriyordi ama geçti aara ara giriyor agri belimde gecti kismennAynen bende olmuyordu hiç
Bu degerlerde hatta budan duskdu canm gorumcemin kocasiToplam ileri har. 20.4 m
Toplam har 33 m
Toplam sperm kons. 109.5 m