- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
-
- Konu Sahibi superisi1987
Maşallah giz bu ne guzellikAyu yarim marim idarw edin haheha story resmi haha bu kadr oluo saol askmm o senin guzelligin
Testsiz kaldıgın için mi. Bk bende hep buralarda takılmasam kafayı yerim. Sende takıl benim gibiYokk valla hiç belirti falan ovulasyonlar eşit olmasada iki cizgi Cıkıyodu bütün teslerim bitti
Elde avucta test kalmadı kendimi cok yalnız hissediyorum :))
Maşallah giz bu ne guzellik
Valla takılıyom ama böye takılınca sonuc yine hüsran olunca insan daha cok üzülüyo ben bu seferse olmadıysa artık dedim ne test ne cocuk hiç bişey istemiyorum hevesim kaçtı yaa 13 ay olmusTestsiz kaldıgın için mi. Bk bende hep buralarda takılmasam kafayı yerim. Sende takıl benim gibi
Bende öyle 2 sene 3 aydr da ben bekliyorm. Bi ara kfamı dagıtıyorum düşünmüyorum. Sonra hoop yine baştan skntı stressValla takılıyom ama böye takılınca sonuc yine hüsran olunca insan daha cok üzülüyo ben bu seferse olmadıysa artık dedim ne test ne cocuk hiç bişey istemiyorum hevesim kaçtı yaa 13 ay olmus
Bi sorun varmıydı size sebepsiz miBende öyle 2 sene 3 aydr da ben bekliyorm. Bi ara kfamı dagıtıyorum düşünmüyorum. Sonra hoop yine baştan skntı stress
Gecekden maşallahin var canimO senin guzelligin beybii saoll muahhhh
Ay bende oyle didim ama adet olmadan bu aya hzirlik goryorumYokk valla hiç belirti falan ovulasyonlar eşit olmasada iki cizgi Cıkıyodu bütün teslerim bitti
Elde avucta test kalmadı kendimi cok yalnız hissediyorum :))
Inşallah baslamzAyyyy hadi bakalim gazamiz mubarek olaaaa
Bi sorun varmıydı size sebepsiz mi
Yumurtlama göre ayın 14nde olmam gerekiyor geçen ay da 17snde olmustuAy bende oyle didim ama adet olmadan bu aya hzirlik goryorum
Batin ayin kaciydi cnm
Gecekden maşallahin var canim
Sen nerede oturyorsun cnm
Çok pardon 2017 diil 2018 yanlış olmuşBi sorun varmıydı size sebepsiz mi
Insallah hamilesindirYumurtlama göre ayın 14nde olmam gerekiyor geçen ay da 17snde olmustu
Bende olmuyordu abla ama bu ay da hep oluyorKızlar!!! Ya bende hic olmayan belirti olyor ya acaba dedim
Adete yaki sagli sollu kasik agrisi olyormuydu sizde
Wow inoyadami oturyorsun cnmBeylikdüzü torium avm ordaa
Yok canim sen nerdesimWow inoyadami oturyorsun cnm
Ya bendede olmuyordu ama ben klomen kullandigim icin acaba kistmi yapdi veya anam hayallere kapilmimda oturim oturdugum yerdeBende olmuyordu abla ama bu ay da hep oluyor