Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla takılıyom ama böye takılınca sonuc yine hüsran olunca insan daha cok üzülüyo ben bu seferse olmadıysa artık dedim ne test ne cocuk hiç bişey istemiyorum hevesim kaçtı yaa 13 ay olmus
Bende öyle 2 sene 3 aydr da ben bekliyorm. Bi ara kfamı dagıtıyorum düşünmüyorum. Sonra hoop yine baştan skntı stress

Bi sorun varmıydı size sebepsiz mi

Var kuzum aşimde varikosel çıktı ameliyat oldu 2017 nisan da son yaptırdıgımız testte degerler yükselmişti ve bununla gebelik görülür denildi tabi ben onunla yetnmedim bu ara testi agustosta yaptrdk. Ben işte çakşır suyu içirdim eşime bende içtim. tabi bununla beraber bitter çikolata portakal kabak çekirdegi ceviz badem fndk havuç kuru üzüm ve doktorun verdigi ilaç. O ay da olmadı bu son ayımızda da meyvelere devam artı olrak çakşır kökünün tozu ile ballı karışım ve keçiboynuzu pekmezi içirdim. Bende de sarı kokulu iltihap oldugundan gebelige engel dediler sanırım sperleri öldürüyormuş. Bende bu son ay süt buharı yaptm. Off çok uzun anlattım kuzum k.bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…