- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
-
- Konu Sahibi superisi1987
Eladir gozum canm isik yansimasi dirMasallahh ne guzelsin yabrimmmm haha senindemi gozlerin yesill kizzz istanbulnbende neresindesin istin
Aynen bende merak ediorumEladir gozum canm isik yansimasi dir
Levent deyim
O senin guzelligin canm keske senide gorebilsekya
Ya sen resimdeki sensin dimiTşk ederim ablam
Evet benim abla çok sagol. Sizleri görünce daha da kibarlaşıyorumYa sen resimdeki sensin dimi
Cok nazik kibar tali bi kiza benzoyorsun ki zaten konusmalardan belli edyor canm aynisin
Yok ya bizi ne yapsınlarCalmasinlar kiz resmimizi haheha
Anam oyle bisey olabilirmiCalmasinlar kiz resmimizi haheha
Yok ya bizi ne yapsınlar
Cnm bisey sorcamCalmasinlar kiz resmimizi haheha
Vlla ben tlfondan denedim koyamadım. Bide bilgisayardan deyeyim dedim burdan oldu ablaProfile nasil koyuluyor deyin helee
Off off off gözlere bk sen maşallahProfile nasil koyuluyor deyin helee
Yokk valla belimdede kasiklarimdada agri yoktu ilk zamanlar 3 4 ayda azicik oldu gitti sonraa kuzumCnm bisey sorcam
Sen ogluna hamileyken belinde agri varmiydi
Ahh canısı benim günümdü geçmiş oldu test yaptm ama birşey göremedim. Varmı bi belirti sendeNaptınız kızlarr kaç gününüz kaldı benim 2
Ama hiç umudum yok
Ayu yarim marim idarw edin haheha story resmi haha bu kadr oluo saol askmm o senin guzelliginOff off off gözlere bk sen maşallah
Thanks beybisi harikasınAyu yarim marim idarw edin haheha story resmi haha bu kadr oluo saol askmm o senin guzelligin
Ya işte şu adet belirtisiyle hamilelik belirtisini ayıran hiç bir belirti yokki. Aman şuda hamilelik belirtisi mi diye kendimizi yiyip bitiriyoruz yaaNe bilim kizda kasikda agri olur derler bu kesin cunki hep kasiklar agrim vardi eltimde oglunda hep beli derdi
Ssndeeboyle muahhThanks beybisi harikasın
Yokk valla hiç belirti falan ovulasyonlar eşit olmasada iki cizgi Cıkıyodu bütün teslerim bittiAhh canısı benim günümdü geçmiş oldu test yaptm ama birşey göremedim. Varmı bi belirti sende