- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi superisi1987
E sen şimdi tam bal oldun ama. Yerim senin o güzel sözlerini yemin ederim yüzümü güldürdün. Yakınımda olsan koşa koşa gelir sarılır öperdim ya seniiiiAy gercekdenmi
Sen kesin hamilesun kiz
Bak su gibi sarimdi bol akinti
Hamilelilde olyor canm
Sende balsın kıskanmaa
Akintin varmi canm
Sende bizi unutma şekerAyy ben tam tersi cok sosyalimm hep dindarlardayım kizzz internette sosyal deilimm evet hahaha ama napalim hep biseuler cikti valla yaa yazamasam bile okuoeumnsizeii
Olsun cnm nede olsa artik hamilelik formlara gececegin icin bende gebelige hazirlikda kalacagim icin hic onemli deg cnm BAL SIN BALAyy ben tam tersi cok sosyalimm hep dindarlardayım kizzz internette sosyal deilimm evet hahaha ama napalim hep biseuler cikti valla yaa yazamasam bile okuoeumnsizeii
Gözünde gozluk var nerden gordun gozlerini hahah ayy siyirdimE sen şimdi tam bal oldun ama. Yerim senin o güzel sözlerini yemin ederim yüzümü güldürdün. Yakınımda olsan koşa koşa gelir sarılır öperdim ya seniiii
Ben ikinize de aynı sevgiyi gösterrim şekerim sen merak etmeeYaa ben cok kiskanirimbugun ortada bisey yokken agladim nasil ama bende anlqmadim esim oğlanı seviodu sen zaten hep oglunla oyna benle ilgilenme diye aksam krize girdik sonra gulnekten ki asla oyle bir tip deilimdir ki esimde ilgisizndeildir kacayi yedim bir ann
Gerci olmaya bilirde yarin oneli canm dikat et adet gibi gelmesi lazimYokk akinti falan niye yok askim bende anlamadimki benim adetime yakin baslarr ama suan yokk ilginc bir sekilde
Gözünde gozluk var nerden gordun gozlerini hahah ayy siyirdim
Ben ikinize de aynı sevgiyi gösterrim şekerim sen merak etmee
Gel op canm beklerimE sen şimdi tam bal oldun ama. Yerim senin o güzel sözlerini yemin ederim yüzümü güldürdün. Yakınımda olsan koşa koşa gelir sarılır öperdim ya seniiii
Kiz oyle deme remimi aticam gozluksuzGözünde gozluk var nerden gordun gozlerini hahah ayy siyirdim
Bende koyucaktim ama nasil koyulyor bilmieoum haheha sen nerde oturiyon beybiiKiz oyle deme remimi aticam gozluksuz
Çoook uzagız ama yaaGel op canm beklerim
Istanbuldayim beybisi sen nerdenEki Görüntüle 2205094 aha da gozluksuzum canmBende koyucaktim ama nasil koyulyor bilmieoum haheha sen nerde oturiyon beybii
Istanbuldayim beybisi sen nerdenEki Görüntüle 2205094 aha da gozluksuzum canm
Heyt be güzellikIstanbuldayim beybisi sen nerdenEki Görüntüle 2205094 aha da gozluksuzum canm
Cok tesekur ederim o senin guzelligin canmHeyt be güzellik
Tşk ederim ablamCok tesekur ederim o senin guzelligin canm