- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi superisi1987
Ya ben senden yana ümitliyim abla. Bi topikte sormuşlardı test yaptrdım çıkmadı diye. Bi arkadaşta geç döllenme olduysa çıkmamış olabilir demişti. yani o yüzden ümidim var benim senden yanaSence canm senin icine ne dogyor benim gecikmem olabilirmi
Gerci haklisin Allahdan umit kesilmez!!!Ya ben senden yana ümitliyim abla. Bi topikte sormuşlardı test yaptrdım çıkmadı diye. Bi arkadaşta geç döllenme olduysa çıkmamış olabilir demişti. yani o yüzden ümidim var benim senden yana
Ben urdayım bırakmam seni ballı. Bide benim gögüs agrm sadece 3 gün sürdü sanırım. Bugun de geçti agzımın tadın da hiç tat yok kasık ve bel agrısı ara ara devam ediyor. ve 2 gndr özellikle öglen ve akşamüstü acayip uykum oluyor. Akıntım ise hiç durmak sızın devam. Nerdeyse günde 4 defa felan gnlk ped degiştiriyorum. Ahh çok garip şeyler ahhhKizlar !!!nereye kaybolyorsunuz
Amin ablam amin inşallah. Rabbim daha fazla aratmasın inşallah. Bide senin çocugun vardı sanırım o nasıl oldu yani tedaviyle mi yoksa normal mi şimdi neden olmuyor bide ne kadar zamndr olmuyor..Gerci haklisin Allahdan umit kesilmez!!!
Umidimi kesmedim ama yine her ihtimale karsi rahatim canm
Insallah kurban oldugum allahim mucizelerinden birini bana yapar
Evet cnm 2 prensesim var kendiliginden oldu sorunsuzAmin ablam amin inşallah. Rabbim daha fazla aratmasın inşallah. Bide senin çocugun vardı sanırım o nasıl oldu yani tedaviyle mi yoksa normal mi şimdi neden olmuyor bide ne kadar zamndr olmuyor..
Akintin kicvami rengi nasilBen urdayım bırakmam seni ballı. Bide benim gögüs agrm sadece 3 gün sürdü sanırım. Bugun de geçti agzımın tadın da hiç tat yok kasık ve bel agrısı ara ara devam ediyor. ve 2 gndr özellikle öglen ve akşamüstü acayip uykum oluyor. Akıntım ise hiç durmak sızın devam. Nerdeyse günde 4 defa felan gnlk ped degiştiriyorum. Ahh çok garip şeyler ahhh
Vallahi kasik biraz bel hic yokk suan pek bisey hissedemiorum belirti olaram kayboldu hepsi sanki kizzBenimde dundendir bu gun devam edyor kasik agrim sanki simdi olacam regl bel agri varmi cnm
Yokmu yaninda test yapsanVallahi kasik biraz bel hic yokk suan pek bisey hissedemiorum belirti olaram kayboldu hepsi sanki kizz
Ayyu bu ne askk ooo anliyalmm kimse bize ballarr falan demio kiskanirim ben amaBilgeUfuk Asil sen ballisin canm benim
Ya yerim ne güzel. Rabbim ikisine de saglıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin inşallahEvet cnm 2 prensesim var kendiliginden oldu sorunsuz
Bu defa bende anlamadim
Sebepsiz yani bi sorunumuz yok
Rengi sarı gibi vee sıvı ablaAkintin kicvami rengi nasil
Sende ballisinda hic sosyal deglsin bu aralar canmAyyu bu ne askk ooo anliyalmm kimse bize ballarr falan demio kiskanirim ben ama
tsk ederim ablam allah razı olsunBilgeUfuk Asil sen ballisin canm benim
Ay gercekdenmiRengi sarı gibi vee sıvı abla
Sende balsın kıskanmaaAyyu bu ne askk ooo anliyalmm kimse bize ballarr falan demio kiskanirim ben ama
Akintin varmi canmYok valla test almadimm ki canim
Ayy ben tam tersi cok sosyalimm hep dindarlardayım kizzz internette sosyal deilimm evet hahaha ama napalim hep biseuler cikti valla yaa yazamasam bile okuoeumnsizeiiSende ballisinda hic sosyal deglsin bu aralar canm