Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben senden yana ümitliyim abla. Bi topikte sormuşlardı test yaptrdım çıkmadı diye. Bi arkadaşta geç döllenme olduysa çıkmamış olabilir demişti. yani o yüzden ümidim var benim senden yana:KK200:
Gerci haklisin Allahdan umit kesilmez!!!
Umidimi kesmedim ama yine her ihtimale karsi rahatim canm
Insallah kurban oldugum allahim mucizelerinden birini bana yapar

Kizlar !!!nereye kaybolyorsunuz
Ben urdayım bırakmam seni ballı. Bide benim gögüs agrm sadece 3 gün sürdü sanırım. Bugun de geçti agzımın tadın da hiç tat yok kasık ve bel agrısı ara ara devam ediyor. ve 2 gndr özellikle öglen ve akşamüstü acayip uykum oluyor. Akıntım ise hiç durmak sızın devam. Nerdeyse günde 4 defa felan gnlk ped degiştiriyorum. Ahh çok garip şeyler ahhh

Gerci haklisin Allahdan umit kesilmez!!!
Umidimi kesmedim ama yine her ihtimale karsi rahatim canm
Insallah kurban oldugum allahim mucizelerinden birini bana yapar
Amin ablam amin inşallah. Rabbim daha fazla aratmasın inşallah. Bide senin çocugun vardı sanırım o nasıl oldu yani tedaviyle mi yoksa normal mi şimdi neden olmuyor bide ne kadar zamndr olmuyor..

Amin ablam amin inşallah. Rabbim daha fazla aratmasın inşallah. Bide senin çocugun vardı sanırım o nasıl oldu yani tedaviyle mi yoksa normal mi şimdi neden olmuyor bide ne kadar zamndr olmuyor..
Evet cnm 2 prensesim var kendiliginden oldu sorunsuz
Bu defa bende anlamadim
Sebepsiz yani bi sorunumuz yok

Ben urdayım bırakmam seni ballı. Bide benim gögüs agrm sadece 3 gün sürdü sanırım. Bugun de geçti agzımın tadın da hiç tat yok kasık ve bel agrısı ara ara devam ediyor. ve 2 gndr özellikle öglen ve akşamüstü acayip uykum oluyor. Akıntım ise hiç durmak sızın devam. Nerdeyse günde 4 defa felan gnlk ped degiştiriyorum. Ahh çok garip şeyler ahhh
Akintin kicvami rengi nasil

X