- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi superisi1987
Yum dedigimiz ovu oluyor sanırım abla tlfndaki programıma göre 27 ekim gösteriyor. Ama ben takipte bulunmadıgım için bilmiyorum tabi kesin olarakBencede carsamba sabahi yap sali agsam siviyi kes iyice idrarini yap yat
Ancak oyle anlasilir sen yum gununi bilmiyorsun dimi
Bak canm benim ovu bazen adetin 14 bazen 21 olyor bu demek olyorki mesela son reglim 9 ekim:Yum dedigimiz ovu oluyor sanırım abla tlfndaki programıma göre 27 ekim gösteriyor. Ama ben takipte bulunmadıgım için bilmiyorum tabi kesin olarak
Son bat 16 ekim abla. Döngüm de 26. Ama normalde son bat 17 ekimdi 1 gün önce oldumBak canm benim ovu bazen adetin 14 bazen 21 olyor bu demek olyorki mesela son reglim 9 ekim:
ovu 21+14=35bat eger 14 gunu veya basga bir gun ovu olsaydim 14+14=28 BAT BEKLERDIM
simdi seninen son batin nezandi
Ayy uykuu sersemi gozlerim kaoaniodu yarin aynen 1 diyecektim ama tik yok bakalmm kuzumm sen olmadın dimiBasiniz sagolsun cnm!
Ne 2 gun canim senin yarin deglmiydi
Bence sen bekle canm belki dongun bu ay degismisdir ki umarim hamilelikdirSon bat 16 ekim abla. Döngüm de 26. Ama normalde son bat 17 ekimdi 1 gün önce oldum
Saol canim benim sagolasin benim akintimda yok adet oncesi olurdu bayagi anlamadim vallajiBaşınız sağolsun bnmde gün içinde cok bulantım oluyor ama kasık ağrm fln azaldı bakalım hepimiz için hayrlısı akıntı varmı sizde
Anam kiz sende varmisinAyy uykuu sersemi gozlerim kaoaniodu yarin aynen 1 diyecektim ama tik yok bakalmm kuzumm sen olmadın dimi
Bilemedim ki normalde günlerim hiç şaşmaz hep 26 gün döngüm. Çok nadiren 1 erken 1 gün gec oluyor sadece. Düzenlidir yani adet terihlerim. Neyse ya hayrlısı olsun napim olmazsa da elimden gelen birşey yok..Bence sen bekle canm belki dongun bu ay degismisdir ki umarim hamilelikdir
Sen 16 kasimdan sonra yani tam 30 olarak dusun cunki
Bu dongulere guvenilmez canm
Olur canm sen hamilesin inşallahBilemedim ki normalde günlerim hiç şaşmaz hep 26 gün döngüm. Çok nadiren 1 erken 1 gün gec oluyor sadece. Düzenlidir yani adet terihlerim. Neyse ya hayrlısı olsun napim olmazsa da elimden gelen birşey yok..
Anam kiz sende varmisin
Bu ne uyku maşallah diyecem kis uykusunami girdin ama yok hamilelik uykusu bu kiz
Ne zaman test yapyosun cnm
Insallah canm sabret bi gun bile kalmadi hayirlisi insallah hamilesindirAyy kac gundur yoruluyorum uykumm geluo dalıyorum hemen kii sabaha kadar otursam tik etmez bana kuzum uzeeimde bir mahrurluk var ay bilmiorum canim yaa yapmadim daha esim sabret dedi beklioruz insallaj gzuel bir haber alirizz hatta olmazsam sali kan veririm belki
Yaaa bu ay kendimi o kadar rahat brkmıştım ki anlatamam hiç düşünmüyordum. Ama şimdi işte gün yaklaşınca yada geçince insan ne olursa olsun düşünüyor yada stres yapıyor. Allahım sabr versin ablam ne diyeyim cümlemize inşallahOlur canm sen hamilesin inşallah
Onemli olan stres yapma canm
Stresde geciktirir rahat brak kendi
Cookk heyecanliyimm bir okadarda stresliyim ve korkuyorummm yaaInsallah canm sabret bi gun bile kalmadi hayirlisi insallah hamilesindir
Amin canm keske benim gunumde gecseYaaa bu ay kendimi o kadar rahat brkmıştım ki anlatamam hiç düşünmüyordum. Ama şimdi işte gün yaklaşınca yada geçince insan ne olursa olsun düşünüyor yada stres yapıyor. Allahım sabr versin ablam ne diyeyim cümlemize inşallah
Ay cnm heyecanlan tabiZaman gecmioo sankii yarinda hep disarda olucam yanimda pedimmm ne olur ne olmazzz
Belki de geçer nerden bilebiliriz kiiiAmin canm keske benim gunumde gecse
Ay cnm heyecanlan tabi
Zaman gecyor canm benim icin gecyor
Ne de olsa o gunu buyuk bi darbe yemicemde hazirlikli ve bilincli olacam
Sence canm senin icine ne dogyor benim gecikmem olabilirmiBelki de geçer nerden bilebiliriz kiii
Benimde dundendir bu gun devam edyor kasik agrim sanki simdi olacam regl bel agri varmi cnmVallahii doğru hayırlısı olsun şenin icinn amaa kasik agrim gecti sanki yaa