Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hakliskn canim ama cenazeye gittik grne duasi vardi bugunde alisveris yaptik anca geldim basim agrio yaa napicam bilmioeum son 2 gün kldi belirtiler yok midem de bulantı var gibi birazz
Başınız sağolsun bnmde gün içinde cok bulantım oluyor ama kasık ağrm fln azaldı bakalım hepimiz için hayrlısı akıntı varmı sizde

Canım gün içinde bulantım oluyor kasık ağrılarm var az az. Bide bata 9 8 fln varken belim kopcak gibi ağrıdı. Bide yanaklarım hep ateş gibi yanıo bide geçen hafta hep göbek deliğimin cevresi acıdı
Kasik agrin hala devam edyormu?
Benimde bata 10 9 varken gece uykudan kaldiran bel agrim vardi gecenlerdede oldu bel agri gecdi ama dun gece ve bugun devam edyor normalde adet oldugum zaman bel agrim olurdu
Gobek deligin cevresi nasil acildi cnm

Kasik agrin hala devam edyormu?
Benimde bata 10 9 varken gece uykudan kaldiran bel agrim vardi gecenlerdede oldu bel agri gecdi ama dun gece ve bugun devam edyor normalde adet oldugum zaman bel agrim olurdu
Gobek deligin cevresi nasil acildi cnm
Kasık ağrım cok rahatsız edici değil şuanda ara ara oluyor. Açılmadı acıdı sızlama gibi

Canim yum gununi bilyormusun?
Aslinda gebelikle adet hepsi ayni sayilir canm
Tek degişikli akinti olur diye dusunyorum cünki iki hamileligimdede yogun akinti yla anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…