- 26 Mayıs 2011
- 7.201
- 21.134
- 33
-
- Konu Sahibi superisi1987
Başınız sağolsun bnmde gün içinde cok bulantım oluyor ama kasık ağrm fln azaldı bakalım hepimiz için hayrlısı akıntı varmı sizdeAy hakliskn canim ama cenazeye gittik grne duasi vardi bugunde alisveris yaptik anca geldim basim agrio yaa napicam bilmioeum son 2 gün kldi belirtiler yok midem de bulantı var gibi birazz
Ah canimYok abla olmadım. Olacağıma dair bi belirti de yok. Dayanamadım 5 saat birşey içmedim lavaboya da gitmedim test yaptım birşey çıkmadı. Bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım ne olcak
Bencede yap idrar testi cunkiDoğru dion valla yada sabah idrar testi yapayım hcg varmı onu görmş olurum bari beklemek cok zor yaaa öff
15 kasım canımBencede yap idrar testi cunki
Kanda hcg 1.25 2.40 olunca idrarda silik cikyor canm
Nezamn bat
Canim daha 4 gunun var 3 degl15 kasım canım
Canım gün içinde bulantım oluyor kasık ağrılarm var az az. Bide bata 9 8 fln varken belim kopcak gibi ağrıdı. Bide yanaklarım hep ateş gibi yanıo bide geçen hafta hep göbek deliğimin cevresi acıdıCanim daha 4 gunun var 3 degl
Ne gibi belirtileein var
Kasik agrin hala devam edyormu?Canım gün içinde bulantım oluyor kasık ağrılarm var az az. Bide bata 9 8 fln varken belim kopcak gibi ağrıdı. Bide yanaklarım hep ateş gibi yanıo bide geçen hafta hep göbek deliğimin cevresi acıdı
Kasık ağrım cok rahatsız edici değil şuanda ara ara oluyor. Açılmadı acıdı sızlama gibiKasik agrin hala devam edyormu?
Benimde bata 10 9 varken gece uykudan kaldiran bel agrim vardi gecenlerdede oldu bel agri gecdi ama dun gece ve bugun devam edyor normalde adet oldugum zaman bel agrim olurdu
Gobek deligin cevresi nasil acildi cnm
Valla şuan hafif sarımsı beyaZ gibi hergün bi kaç damla olan akıntım var ama öle su gibi şuan yokCanim yum gununi bilyormusun?
Aslinda gebelikle adet hepsi ayni sayilir canm
Tek degişikli akinti olur diye dusunyorum cünki iki hamileligimdede yogun akinti yla anladim
Göğüsümde aşırı acı yok uçları hafif acıo yarn sabah yapcam idrar testi atarım burayada:)Canim bilemedimki su gibi sarimsi olmasi lazim benim bildigim
Gogusun aciyormu ?
Benim acayip bel ve bacak agrim var sanki bu gun olacam
Hadi inşallah pozitif resimler atarsin cnm!!!Göğüsümde aşırı acı yok uçları hafif acıo yarn sabah yapcam idrar testi atarım burayada:)
İnşallah canım allah razı olsn:)Hadi inşallah pozitif resimler atarsin cnm!!!
İnşallah abla çok sagolAh canim
Insallah adet olmazsin
Olmadinmi daha cnmİnşallah abla çok sagol
Yok abla hala birşey yok. Saat 4 buçuk gibi yaptm ablaOlmadinmi daha cnm
Testi nezaman yapdin
Sabah yapsaydin cnmYok abla hala birşey yok. Saat 4 buçuk gibi yaptm abla
Ne biliyim abla ksinlikle yapmam bugun diyordum sonra kendimi tutamadım işte. Şöyle bi kaç gn geçmesini beklicemSabah yapsaydin cnm
Bencede carsamba sabahi yap sali agsam siviyi kes iyice idrarini yap yatNe biliyim abla ksinlikle yapmam bugun diyordum sonra kendimi tutamadım işte. Şöyle bi kaç gn geçmesini beklicem