- 1 Aralık 2014
- 510
- 324
- 37
-
- Konu Sahibi superisi1987
Allah bilir canm ama gec dollenme olma ihtimali olamaz diyorum yumurtlama gunumu bilyorum cnm
Benim regl 13 kasim
Hayrlısı olsun abla bakarsın sürpriz olurAllah bilir canm ama gec dollenme olma ihtimali olamaz diyorum yumurtlama gunumu bilyorum cnm
Benim regl 13 kasim
Bende bildigimden degilde işte bi kaç topikte öyle okumuştum abla o yüzden öyle söyledimYok tatlim gec dollenme bile olsa cikar olsun hayilrisi sen dua et bize insallah bidahaki ayda senin icin seviniriz kuzum
Aynen gec olsada bu sure zarfinda cikmasi lazimdiYok tatlim gec dollenme bile olsa cikar olsun hayilrisi sen dua et bize insallah bidahaki ayda senin icin seviniriz kuzum
Haklisin allahin isidir biz bilemeyizHayrlısı olsun abla bakarsın sürpriz olur
Dualarim sizinle!!!Yok tatlim gec dollenme bile olsa cikar olsun hayilrisi sen dua et bize insallah bidahaki ayda senin icin seviniriz kuzum
Bu ay olmadı gelecek ay denemeye devam. Bizde olup olmadıgımızı bilmiyoruz çnki. Durmak yokHaklisin allahin isidir biz bilemeyiz
Allah ol derse oluverir
Ama yine umudum yok cunki batim cok yakin yukselemez deger
Allah razı olsun ablam. Benimde öyleDualarim sizinle!!!
Ablaaa ne oldu o saatte yazmışsın.Kizzzlarrrr
Kiz niye kimse yok a buralarda mujabbet sohbet donmiyorllA
Ablaaa ne oldu o saatte yazmışsın.
Canm napdin adet oldunmu?A
Ablaaa ne oldu o saatte yazmışsın.
Kiz sen konu sayibi sohbet etmezsen kim eder sohbet cnmKiz niye kimse yok a buralarda mujabbet sohbet donmiyorll
Ben hep burdayım şekerim sizleri bekliyorumKiz niye kimse yok a buralarda mujabbet sohbet donmiyorll
Yok abla olmadım. Olacağıma dair bi belirti de yok. Dayanamadım 5 saat birşey içmedim lavaboya da gitmedim test yaptım birşey çıkmadı. Bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım ne olcakCanm napdin adet oldunmu?
Bence bekle canm adetini gecsinKızlar selam bnde beklemedeyim son 3 kalıyor persembe olmam gerekio inş olmam. Yarın sağlık ocagnda kanmı versem diyorm 3 kalmş olcak varsa cıkar zaten bi yandanda bekle adet olmazsan cuma kan ver diom bilemedim:)
Basiniz sagolsun cnm!Ay hakliskn canim ama cenazeye gittik grne duasi vardi bugunde alisveris yaptik anca geldim basim agrio yaa napicam bilmioeum son 2 gün kldi belirtiler yok midem de bulantı var gibi birazz
Doğru dion valla yada sabah idrar testi yapayım hcg varmı onu görmş olurum bari beklemek cok zor yaaa öffBence bekle canm adetini gecsin
Sonra kan ver
Şimdi kan verirsen cikar bir sayi suphede kalirsin acaba yukselirmi diye bos ver
BEKLE