- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
28 Haziran 2018 menusuMuttapa7555
Sabah soya latte (dusuk asidik + yuksek asidik)
Oglen buzlu zerdecal latte (yuksek alkali + dusuk asidik)
12 badem + yarim latte (alkali + yuksek asidik)
Aksam soya latte (dusuk asidik + yuksek asidik)
Geceye dogru : 1 patates + bir kase yogurt (dusuk asidik + notr )
Ac hissetmiyorum o yuzden geceye kadar bir sey yemem.
Kiz in cin top oynuyor. Merhaba bizden başka kimse yok:)Menü
09.30
1 haşlanmış yumurta, 1kk peynir, 7 zeytin, 1 dl tb ekmek, şekersiz çay, domates, salatalık, 3 yk yoğurt
14.00
2 gün kurusu, 2 hurma
16.00
1 yt yeşil fasulye ,salata ,3 yk yoğurt
Su 2 lt, artacak daha,1 dl tb ekmek
17.00
1 şeftali, 1 yeşil elma, 3 kayısı
Spor 1,5 saat
19.30 da bitki çayı içeceğim
Ceee yapıp kaçarlar.trendeyim ben de :)Kızlaaar nerdesiniiiiz, sohbete gelin haydi
Toparlarsın sende yine kalıcı olmaz o 2 kiloKızların nasılsınız? Herkesin keyfi yerindedir umarım. Son 3 hafta sanırım, hepinize başarılar, sağlıklı kilo vermeler. İnşallah herkes hedefine ulaşır, en azından çok yaklaşır.
@zinnia tebrik ederim! wow, 2 kilo nerdeyse; ben tatilde 2 kilo almışım, sen 2 vermişsin.
Kız gözümden kaçmıştır görmezden gelmem ben bu aralar telaşım çok göz ucuyla giriyorum topiğe işim olduğunda.. aradan kaçan çok mesaj oluyor heeMerhaba,
Tatildeyken cepten bir kaç kez girdim, tag'lemişsin aslında, neden bilmiyorum hiç bildirim gelmedi. Çok geç fark ettim yeni topiği...baya ilerlemişsiniz, ben de yeniden düzeninizi bozmak istemedim. Zaten 4 hafta beni kurtarmaz
Benim kimse ile kişisel bir sorunum yok. Hem senin vesilen ile gruba girdim ve kızlarla tanıştım; yeni yerde devam ederken bunun bir nispet olmadığını bilmeniz için en azından bir selam bırakayım dedim. Fatma görmezden gelmiş mesajımı gerçi
Aynen, hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum ben de...amaç sadece yağ yakmak ve bunu başka arkadaşların desteğiyle daha kolay, çekilir hale getirmek. Sağlıklı, fit günler
Sen ben kokulu sabun 3 kişi yazdıMuttapa7555 dünden +1 alan kimler. Kimse yapmak istemiyorsa bitirelim asidik alkali olayini.
Cok az talep yoksa üretime ara verelim :))Sen ben kokulu sabun 3 kişi yazdı
İşine bak canim kursa geldim ben de.kolay gelsin.Ben gidiyom gelirim yine beni idare edin olur mu
Benim toto oturmadi bugün :)Durun hele eve geç geldim foto çekimi halloldu. Davetiyeler pazartesi hallolacak.
Eve gelir gelmez yemek işine giriştim totomu şimdi koydum koltuğa çok su içmişim nefes alamıyorum...
Anammm o ne 67.5 ancak 1 ay soona olirim ben yaaaGünaydın kizlar,
Bir dolunayı arkamızda bıraktığımıza göre kilo vermeye başlayabiliriz. :)
Grup için şöyle bir tahminde bulunayım.
Muttapa7555 59.8
zinnia 67.5
@_SinsireLLa_ 59.5
@kokulusabun 71.6
Sena616 70.4
tulipa 60.2
Kilolarinizi ezberlemişim artik :)
Menulerimizi yazıpMuttapa7555 arkadaşımızı etiketliyoruz. Asidik alkali eklerseniz +1 puan alıyoruz.
Bende cok sevwrim sutlu tatlilarProfiterol benim en çok sevdiğim tatlı yaa iki doğumdan önceki gecelerde 1er kilo gömmüştüm:)))
Hiç şaşmadan ikisinde de çok canım istemişti hatta 12den sonra yemek yok demişti doktor eşim koştur koştur gidip almıştı saat 12yi geçmesin diye
Artık yemiyorum
Tesekkur ederim canimmKızların nasılsınız? Herkesin keyfi yerindedir umarım. Son 3 hafta sanırım, hepinize başarılar, sağlıklı kilo vermeler. İnşallah herkes hedefine ulaşır, en azından çok yaklaşır.
@zinnia tebrik ederim! wow, 2 kilo nerdeyse; ben tatilde 2 kilo almışım, sen 2 vermişsin.