- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Pikiii hocammmCok konuşma 68 e inen 67 e de iner:))
Yemedin insallah pizzaÜzerine üzerime geliyorlar sab. Mis gibi patatesim var benim. :))
Düşünucem dedim gitmesem mi. Pizza sitesi yapmışken çok anlamlıydı halbukim :)
Ben tatlilari mocha tarzı sivi tatlilarla bıraktım. Sonra da mocha yi biraktim:))
oh yarasin:)Biranin yarisini ictim
Peynirinde 1 dilimini yedim
Aferim bana
La la la laaaaaaaaa
Yemedim havuç ve lahana aldım onları kemiricem :)Yemedin insallah pizza
Yeme yavvv pizza fena kuzumm
Bizim canımız da istiyor ama kısır döngü tatlı yerine alternatif badem, sayısı farketmez tulip. Yorgunluktan şikayetçisin işte bunlar hep yorgunluk yapar canım.:))Valla hatırlamıyorum.:))Benim arada canim birşeylere sıkılıyor. Ögünlerden biriydi:)Yok o goruntu suan:)
Bademi de az yemeye tatlıyı azaltmaya kararliyim
Ama tatli bir canim istemesine bakar güvenemiyorum kendime.
Streslisin de biliyorum afiyet olsun:)Çikolatalı dondurma yiyorum moralmen iyi degilim:)
@_SinsireLLa_ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaİyi geceler demeye geldim kızlar size çocuklar uyudu bende biraz el işi yapıp yatacağım.
Sabah erken kalkmam lazım pazar günü küçüğümün doğum günü onun hazırlıklarına başlayacağım... Büyük oğlum için yüzme kursu ayarlayacağım yarın birde o var.
Ay hiç sevmem yoğun olmayı ben ya koştur koştur bitmiyor. Çok şükür sağlık sıhhat versin Rabbim gerisi hallolur.
Sindy menü bildirmedi bugün gören olursa söylesin uyumadan önce gelcem yazsın. Uyursam kabul etmem :)))
Sağol canım Allah razı olsun. :)) bilmiyorum çok yeme taraftarı değilim ama kalabalıkta gözden kaçarsa yemeyi düşünmüyorum. Ama ye ısrarı olursa dikkat çekerse olduğunca 3 çatallık bir dilim alırım.@_SinsireLLa_ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ohh ne guzel niceee yillara , Allah uzun omur versin ona, serefine bir dilim ince bir pasta yersin .
Ne bicim biri oldum ben ya. Birine mocha oneriyorum , birine pasta.Sağol canım Allah razı olsun. :)) bilmiyorum çok yeme taraftarı değilim ama kalabalıkta gözden kaçarsa yemeyi düşünmüyorum. Ama ye ısrarı olursa dikkat çekerse olduğunca 3 çatallık bir dilim alırım.
İyi geceler demeye geldim kızlar size çocuklar uyudu bende biraz el işi yapıp yatacağım.
Sabah erken kalkmam lazım pazar günü küçüğümün doğum günü onun hazırlıklarına başlayacağım... Büyük oğlum için yüzme kursu ayarlayacağım yarın birde o var.
Ay hiç sevmem yoğun olmayı ben ya koştur koştur bitmiyor. Çok şükür sağlık sıhhat versin Rabbim gerisi hallolur.
Sindy menü bildirmedi bugün gören olursa söylesin uyumadan önce gelcem yazsın. Uyursam kabul etmem :)))
Sen pizzaya hazırlık mi yağıyorsun acaba :)))) biz niye yedin diyince sizde pasta yediniz mocha içtiniz mi dicen kız yoksa :))Ne bicim biri oldum ben ya. Birine mocha oneriyorum , birine pasta.
Zayiflayamiyorsaniz, arkadaslarinizi sismanlatin tanimi tam bana uymaya basladi. Hain Lucky.
Nice mutlu ve sağlıklı yaşlarınız olsun canım. Epey yoğunsun sende bu aralar. Çocuklar olunca benimde öyle oluyor. Bazen diyorum ki güya yaz tatili, bizimki daha yoğun geçiyor böyle tatil mi olur.
Aynı kurs derdi bizde de var, kızlar yüzme oğlan satranç kursu istiyor, biraz geç kaldım ama bende haftaya ayarlayabilirim ancak
Günaydın fatmos. :)Sen pizzaya hazırlık mi yağıyorsun acaba :)))) biz niye yedin diyince sizde pasta yediniz mocha içtiniz mi dicen kız yoksa :))
Aha bak seni gidi seniii:)))))Günaydın fatmos. :)
Sizinkinin yanında benim pizza masum, miniminnacik gorunur:))
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.... sorma canım yoğunuz hemde nasıl büyük kuran kursuna da gidiyor sabah ona kalkıyorum gece havlu yapıyorum geç yatıyorum. Bir gün ayakta uyuyup kalıcam:)))Nice mutlu ve sağlıklı yaşlarınız olsun canım. Epey yoğunsun sende bu aralar. Çocuklar olunca benimde öyle oluyor. Bazen diyorum ki güya yaz tatili, bizimki daha yoğun geçiyor böyle tatil mi olur.
Aynı kurs derdi bizde de var, kızlar yüzme oğlan satranç kursu istiyor, biraz geç kaldım ama bende haftaya ayarlayabilirim ancak