- 28 Temmuz 2017
- 2.663
- 6.729
- 27
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ortalama tahminim 0,7431A AklinYolu1
Haftalik ortalama tahmini : 0.8438
Haftalik hedef : 58.3
Muttapa7555
Haftalik ortalama tahmini :
Haftalik hedef :
kokulusabun
Haftalik hedef :
M e g g
Haftalik hedef :
zinnia
Haftalik ortalama tahmini : 0.675
Haftalik hedef : 68.0
Sena616
Haftalik hedef : 71.4
tulipa
Haftalik hedef :60.7
Su listeyi eksiklerine gore tamamlayin kizlar. Bunun disinda yazdiysaniz da goremedim .
Cevapla yazip , quote kismini silmeniz yeterli.
Zaten kisa ve kuttu biraz sekil verdi biraz kahkul duzeltti , bir de maske , masaj yaptirdim , fon cektirdim. Dinlendim biraz iyi oldu. Begendim.Saclarin nasil olsu A AklinYolu1
Bir bikinom.vardiZaten kisa ve kuttu biraz sekil verdi biraz kahkul duzeltti , bir de maske , masaj yaptirdim , fon cektirdim. Dinlendim biraz iyi oldu. Begendim.
Senin bikiniler nasil 12 yil uzun bir sure. Ben de 6 sene onceki kilomu gordum gecen hafta.
Tesekkur ederim o zaman o kupayi ben aliyorum.Kizlar kupami A AklinYolu1 e ithaf etmek istiyorum.
Bu topigi bizlerden umidini.kesmeden o kadar ruhi yorgunluga ragmen devam ettitdigi icin.
Bikini giymeyeli yillar oldu. Ben mayokini tercih ediyorum ya da elbise mayolardan. Cok muhafazakarim canimmm.Bir bikinom.vardi
Ama yeni ust alacagim
Beelki foto atarim
Dur bakalim☺
Evet canim al.senindir o kupa senin hakkin.Tesekkur ederim o zaman o kupayi ben aliyorum.Alirim bak kupani zaten zerooo kupayla dolasiyorum.
Canim gercekten mutlu oluyorum boyle .Biraz az paylasimdan sikayetciyim, biraz daha paylasimi arttirsak super olacak. Sohbet ve motivasyon icin kesinlikle rating de gozum yok.
Hadi yaa hoc sanmamBikini giymeyeli yillar oldu. Ben mayokini tercih ediyorum ya da elbise mayolardan. Cok muhafazakarim canimmm.
Sen orada terlerken biz pilavlari goturduk fatmayla.Evet canim al.senindir o kupa senin hakkin.
Ve haklisin biraz costuralim burayi
Bir toplayalim.kendimizi
Gecen hafta uzerimiZden doZer gecti gibi oldu
Tamam simdi bunu ezberle canim.Peynir yüksek asidik, zeytin orta alkali, yoğurt yüksek asidik, salatalık yüksek alkali, domates orta alkali ,siyah çay yüksek asidik, marul orta alkali, elma orta asidik,kabak hafif alkali, kayısı orta asidik, kiraz hafif alkali,kıyma yüksek asidik, karpuz hafif alkali, maden suyu yüksek asidik, tb ekmek orta asidik
Öldümmm A AklinYolu1
Benim vucut armut tipi artik ogrendiniz. O yuzden onlari tercih ediyorum kalcami ne kadar gizlersem o kadar iyi.Hadi yaa hoc sanmam
Bir kere kilon bikini giymeye musait
Ruhunda oyle.olmali paylasimlarinsan oEllikle karikaturlerinden anladigim diywyim
Benimde armutSen orada terlerken biz pilavlari goturduk fatmayla.
Ben hala pisman degilim. Su latteyi azaltsam tam olacak. Neyse 2 haftasi kaldi sonra birden birakicam.
Tamam simdi bunu ezberle canim.
Benim vucut armut tipi artik ogrendiniz. O yuzden onlari tercih ediyorum kalcami ne kadar gizlersem o kadar iyi.
Ehehee insafın yok mu hocaa bi sürü şeyi yaza yaza öğreniceemSen orada terlerken biz pilavlari goturduk fatmayla.
Ben hala pisman degilim. Su latteyi azaltsam tam olacak. Neyse 2 haftasi kaldi sonra birden birakicam.
Tamam simdi bunu ezberle canim.
Benim vucut armut tipi artik ogrendiniz. O yuzden onlari tercih ediyorum kalcami ne kadar gizlersem o kadar iyi.
Ya giyerim de ben otekilerle daha rahat ediyorum , hatta alt sort olacak o daha iyi.Benimde armut
Yahu 60.kg olan biri nasil.bikini giyemez yeme beni.beaaaa
Yok valla uc haftada suzup yaginizi cikaricam sizin.Ehehee insafın yok mu hocaa bi sürü şeyi yaza yaza öğreniceem
18 temmuz 2018 son tarih. 2019 dakini sen yaparsin artik.Ya yarisma son tarih niii zaman
2019 ocak.deel miii
Yeppp oldu canim.A AklinYolu1
Haftalik ortalama tahmini : 0.8438
Haftalik hedef : 58.3
Muttapa7555
Haftalik ortalama tahmini :0.7876
Haftalik hedef :60.5
kokulusabun
Haftalik hedef :
M e g g
Haftalik hedef :
zinnia
Haftalik ortalama tahmini : 0.675
Haftalik hedef : 68.0
Sena616
Haftalik hedef : 71.4
tulipa
Haftalik hedef :60.7
A AklinYolu1
Oldu mu kız
Anaa benim de armut, üst bedenim küçük alt bedeni hep geniş kesim alırım acaba zayıflayınca normale döner mi merak içerisindeyim .Benimde armut
Yahu 60.kg olan biri nasil.bikini giyemez yeme beni.beaaaa