- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Iyi geceler canim yarin diyete kaldigimiz yerden devam.Canın sağolsun
Bende öyle ya hatta sayfayı yeniledim bildirimin gelsin cvplayıp gideyim diyeiyi geceler öptüm cörüşürüz
Böreği hiç istemedim ama başka seçenek yoktu birde erken gittim anneme, karnım tok desem gizli gizli yemek mi yedin ne ara doydun diyecek kadınyemek zorunda kaldım
Ben uyumaya da useniyorum. 7 kursa nasil gidiyorum hayret. Benim evde kesin negatif enerji var.Bende aynen, daha az önce ayaklarımı uzatıp oturmuştum, bi baktım yatma saati çoktaan geçmiş
Negatif enerji olsa duramazdınBen uyumaya da useniyorum. 7 kursa nasil gidiyorum hayret. Benim evde kesin negatif enerji var.
Şöyle ki yarım ıspanaklı böreği yarım gözleme miktarı olarak düşünebilirsin.Iyi geceler canim yarin diyete kaldigimiz yerden devam.
Yarim ispanakli borek derken yarim dilimse sorun yok ama yarim tabak ise sorun var.Bugun ben hem lavas yedim - ki normalde ekmek yemem, pilav yedim ve chai latte ictim chai tozunda azicik seker var. Ben katmadim.
Yarin mikemmel bir kiloyla uyanabilirim.
Keske yemeye de usensem. Ona usenme var mi ,yok. Kilo almayacagimi bilsem su an buyuk boy pizza siparis ederdim.Negatif enerji olsa duramazdın
Hep bu limonlu su yüzünden, tansiyonunu düşürüyor ondan böyle oluyorsun
4 haftada 5 kilo nasil alinir topigi.Şöyle ki yarım ıspanaklı böreği yarım gözleme miktarı olarak düşünebilirsin.
Şimdi foto atardım sana da diyet topiği burası, terlikle kovalarlar adamı
Biz eşimle gece 12'de 1'de kokoreç yemeye giderdik, ben sevmem ama bende köfte ekmek yerdim. Sende yap bi çılgınlık büyük boy pizza söyle amaa ne zamaan kilo verince tabikisi deKeske yemeye de usensem. Ona usenme var mi ,yok. Kilo almayacagimi bilsem su an buyuk boy pizza siparis ederdim.
Yok zaten uzuuunca bir süre yemem artık börek falan, pazartesiden sonra sıvı diyetine başlıcam zaten4 haftada 5 kilo nasil alinir topigi.Afiyet olsun ama bu son olsun.
Pilav gitti, chai latte gitti, lavas gitti. Su 4 hafta bunlar yok. Zaten cok da sevmem kendilerini.Biz eşimle gece 12'de 1'de kokoreç yemeye giderdik, ben sevmem ama bende köfte ekmek yerdim. Sende yap bi çılgınlık büyük boy pizza söyle amaa ne zamaan kilo verince tabikisi de
O sivi diyeti bana bi ara cok yardimci oldu. Kilo da verdiriyor , tok da tutuyordu ama patates yemeden doymuyorum ben artik.Yok zaten uzuuunca bir süre yemem artık börek falan, pazartesiden sonra sıvı diyetine başlıcam zaten
Patates eşittir sen :))) bütünleşmiş gördüm sizi..Pilav gitti, chai latte gitti, lavas gitti. Su 4 hafta bunlar yok. Zaten cok da sevmem kendilerini.
Benim dayanamadigim bir patates var , bir de latte.
Uc gunde sabit kalsam yine iyi. Yarin detox gunum. Butun gun limonlu su ve spirulina. Biber de kozleyebilirim. Yarin ki kiloma bagli her sey.
O sivi diyeti bana bi ara cok yardimci oldu. Kilo da verdiriyor , tok da tutuyordu ama patates yemeden doymuyorum ben artik.
Saf maden suyu ise sorun degil . Iki bile iciyordum ben ama bazen de icerdigi potasyumdan dolayi odeme sebep olabiliyor.Patates eşittir sen :))) bütünleşmiş gördüm sizi..
Maden suyunu soracaktım günde 1 tane içsem sorun olmaz herhalde.
Ödem atıcı çayda yapiim ozaman önce maden suyu sonra çay icerimSaf maden suyu ise sorun degil . Iki bile iciyordum ben ama bazen de icerdigi potasyumdan dolayi odeme sebep olabiliyor.
Her gun bir tanesini dene. Limonlu su cepte dursun.Ödem atıcı çayda yapiim ozaman önce maden suyu sonra çay icerim
Deli miyim neyim