Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

ayy çok sağol canım .;Yorum gücüm varya sıfır bilgi de eksik sen düşün halimi şu matematik olmasa sıfır inan

Olsun inşallah kolay gelecek sorular bizde çatır çatır çözücez :)

Bizim ikizleri çok özledim ama gidip göremiyorum iyice ders delisi olduk çıktık:KK25:

bana yardımm!!! madenleri akılda tutma yolu yokmudur hep karıştırır mı bi insan notu olan varsa paylaşabilir mi

Hiç ezbere gerek yok kimyoncum:KK34:
$Adsız.jpg $Adsız0.jpg $Adsız1.jpg $Adsız2.jpg

Kızlar dün giremedm:KK14: kızlar ben bu aralar çok dengeszm.. millet sınav yaklaştkça daha yoğun çalşr:KK1: ben tam aksi her geçen gün kötüye gidiyorum:KK1:

Vee Anayasa tekrarım bitti.
Tarih ve Anayasayı resmen baştan sona tekrar çalıştım. Tekrar değildi açıkçası.
Not alarak çalıştım.
90 küsür sayfa anayasa, 15 de tarih videosu
Herşey tam anlamıyla şekillendi kafamda
Demekki son tekrarlar oturtuyor daha çok

Yarında coğrafyaya başlıyorum o bir günde biter.
Ertesi gün türkçe ve mat.
Sonra hergün deneme moduna giriyorum

Kızlar nerelerdesnz?? P.tesi interneti kapatmak için dilekçe vericem:KK14: artık nete giremycem. telden girmeye çalşrm kızlar... nasl gidio denemelerde artş var mı?

Son düzenleme:
selam kızlar.klavuzda metal olmayan sade giyin yazmış.ee jean giyemeyecekmiyiz veya pantolon.düğmesi fermuarı falan o kadar birşey demezler herhalde dimi ?:44:

Kızlar napıyorsunz sizi çoook özledimmmmmmmmm:nazar: telefondan takip edicem sizi :KK34: yorumlarımı gene yazarm kızlar:KK34: bırakmam burayı.. ama şu istanbul işi olursa artık sınavdan sonra girerm:26: keşke olsunda ben bulurum bu yolunu:KK1: Kızlar ben çoookk mutluyum bulutların üstünde uçuyorum adeta... Aşık oldum:KK9::KK9::KK9: özel ders aldğm çocukla görüşmeye başladık kızlar çok şaşkınım bi anda oldu .... :KK49:

Kızlar napıyorsunz sizi çoook özledimmmmmmmmm:nazar: telefondan takip edicem sizi :KK34: yorumlarımı gene yazarm kızlar:KK34: bırakmam burayı.. ama şu istanbul işi olursa artık sınavdan sonra girerm:26: keşke olsunda ben bulurum bu yolunu:KK1: Kızlar ben çoookk mutluyum bulutların üstünde uçuyorum adeta... Aşık oldum:KK9::KK9::KK9: özel ders aldğm çocukla görüşmeye başladık kızlar çok şaşkınım bi anda oldu .... :KK49:

Ben dedim ama gün gelecek nişanlınla ayrıldığın için dua edeceksin diye :KK52:

Cnm benm ya evet.... Şu an o hiç aklıma gelmio... nasıl oldu anlamadım.. benim için bi devrim bu .. ben nişanlımı kolay unutabilecek biri değildim hemde bu kadar kolay.... Unutturan kişiye bağlymş......... :KK1::KK1: Eeee çalşmalar nasıl gidiyo bakalım kızlar... zapzupcum netlerde artş var mı??

Karadut u çok merak ettim hiç haber de vermiyor ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum ben bu hafta hiç deneme çözmedim canım kpss 2006 2008i çözdüm ama 2010 çözmeye korktum.tarih tekrarı yaptım vatandaşlığı yalayıp yutmaya çalışıyorum :KK52: sen ne yapacaksın canım gidecek misin istanbula

Karadut u çok merak ettim hiç haber de vermiyor ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum ben bu hafta hiç deneme çözmedim canım kpss 2006 2008i çözdüm ama 2010 çözmeye korktum.tarih tekrarı yaptım vatandaşlığı yalayıp yutmaya çalışıyorum :KK52: sen ne yapacaksın canım gidecek misin istanbula

Cnm kk yı açık unutmuşum gene:KK1::KK1: Cnm evet nerde acaba karadut merak ettim. Cnm sen deneme yaptın gene:KK1: benim tarihten 1 konum kaldı.. bide Türkçeden 7-8 tane konu var... p.tesi ye kadar bitrmeyi planlıyorum inş. Cnm eğer çağırrlarsa gidicem . gidip bakıcam nasıl bi yer eğer kafama yatarsa başlycam inş. bakalım....

Cnm kk yı açık unutmuşum gene:KK1::KK1: Cnm evet nerde acaba karadut merak ettim. Cnm sen deneme yaptın gene:KK1: benim tarihten 1 konum kaldı.. bide Türkçeden 7-8 tane konu var... p.tesi ye kadar bitrmeyi planlıyorum inş. Cnm eğer çağırrlarsa gidicem . gidip bakıcam nasıl bi yer eğer kafama yatarsa başlycam inş. bakalım....
bende türkçeden anlatım bozukluklarına çalışcam daha tarihte video izliyorum oturtamadım daha vatandaşlık desen hala tırt ya o kadar çalışıyorum gene unutmuşum

X