Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

Ben burdayım
Gündüz deneme çözdüm
Mat çalıştım biraz
Sonra coğrafyadan kalan bölgemi tekrar ettim
Yapabildiklerim bunlar
Çözebilirsem bir deneme çözsem yoksa yatıcam çok uykum geldi

Bu arada yeni aşkını tebrik ederim

Son düzenleme:
Kızlar nerelerdesnzzzzzzzzz:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50: sınava çok az kaldı.............. Sınava hazır mısınz?????????????? Yarın akşam birbirimize dua edelimmi kızlarrrr:nazar:

Kızlar nerelerdesnzzzzzzzzz:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50: sınava çok az kaldı.............. Sınava hazır mısınz?????????????? Yarın akşam birbirimize dua edelimmi kızlarrrr:nazar:

saatlerr kaldıı sankii canımmmm :KK50:
çook stresliyim şimdiden sabahı düşünemiyorumm mide ağrılarıylaa sınavaa girmek hiiçç istemiyorummm :KK50:
Allahımmm hepimizinn yardımcısı olsunnnnn :KK31:

ben buralardayım canım ya .Tabiki de hazır değilim :KK9: bi de hastalandım dua falan da okuyamıycam of yaa :KK30:

ben buralardayım canım ya .Tabiki de hazır değilim :KK9: bi de hastalandım dua falan da okuyamıycam of yaa :KK30:

Canım dua okuyabilirsin Kitaba el sürmeden.
Ya da rahat edemem diyorsan netten istediğin duayı açıp, dinle.
Ben sınava girmeden bir tesbih buldum istersen sana da yollayayım

saatlerr kaldıı sankii canımmmm :KK50:
çook stresliyim şimdiden sabahı düşünemiyorumm mide ağrılarıylaa sınavaa girmek hiiçç istemiyorummm :KK50:
Allahımmm hepimizinn yardımcısı olsunnnnn :KK31:

Stres yapma akşam erken uyu. Sabah dinç kalkarsın aç gitme sınava ve kendi kendini telkin et.
Dualar oku, tesbih çek sınava girmeden
Sınava rahatça girdiğini, soruları güzelce çözdüğünü zamanı yettirebildiğini hayal et
Yapamaman için hiç bir neden yok:KK34:

yolla canım iyi olur ya :KK5: gece de kızım uyutmadı deli oluyorum offf off çok gerginimmm :KK47: içimdeki stresin yerini öfke aldı:KK47: içimde isyan bayrakları açıldı yani

Arkadaşlar nasılsnz?? Karadut nerde yav:KK1: Kızlar ben pek hazr değilim daha konularım yeni bittiği için doğru düzgün deneme yapamadm malesef çok kötü:KK14: hep 65-75 arasındayım:KK5::KK5: Dua edin kızlar bari bi 70 i geçeyim de açıktan alım yapılan bazı sınavlara başvurabileyim:KK14:

Son düzenleme:
Kızlarrrrrr ZAPZUP,KARADUT,SEVGİMELEĞİ,ELECTRA,SUACAN,YORGUN,OKYANUS,PANTERA.............................. kızlar hepinize yarın başarılar diliyorum Rabbm yar ve yardımcınız olsun:nazar::nazar:

Kızlar şimdi üstümü giyinip evden çıkıcam.. çok heyecanlıyım ya anlatamam:KK14: Tekrar başarılar kızlar.......

:KK3:Biizm takım nerde yaaaa:KK20: Kızlar bakıyorum hiç uğramaz oldunuz:KK14: Sınav nasıl geçti canlar???? Ben vasattı.. Bakalım bizim takımdan en yüksek kim alacak.. (tabi sevgi meleğinden sonra)):KK34: Sevgi meleği topiği açarsan yaz mutlaka cnm merak ediyorum seni... sınav anında bile aklıma geldin:KK34:

:KK3:Biizm takım nerde yaaaa:KK20: Kızlar bakıyorum hiç uğramaz oldunuz:KK14: Sınav nasıl geçti canlar???? Ben vasattı.. Bakalım bizim takımdan en yüksek kim alacak.. (tabi sevgi meleğinden sonra)):KK34: Sevgi meleği topiği açarsan yaz mutlaka cnm merak ediyorum seni... sınav anında bile aklıma geldin:KK34:

cnmmm senın nasıl geçtii ?

evde son denemelerim de 90 nete. Kadr çıkmıştim çok çalıştım çok alakasız sorular geldi vakti yetiştiririremedim her sey birine girdi 70 net anca çıkar çok kötüyüm tek çıkış kaynağımi da kaybettim eşimin yüzünde o hüznü gormek içimi parçaladı :KK43:

evde son denemelerim de 90 nete. Kadr çıkmıştim çok çalıştım çok alakasız sorular geldi vakti yetiştiririremedim her sey birine girdi 70 net anca çıkar çok kötüyüm tek çıkış kaynağımi da kaybettim eşimin yüzünde o hüznü gormek içimi parçaladı :KK43:

kızlar ben geldim. Annemlerdydim. Direk konuya giriyorum, sınavım çok kötü geçti, çok moralim bozuldu. Ama çok alakasız sorular vardı, çözdüğüm denemelerle yakından uzaktan hç alakası yoktu! Herkesin kötü geçti sanırım, sınav çıkışı suratlar asık, ağlayanlar...

mat çok zordu ya nerden bulmuşlar o soruları:KK5::KK5::KK5:

o kadar çalıştım o kadar problemlere çalıştım soru çözdüm . grafik soruları bile ne zordu:KK25::KK25:

Goldflay teşekkür ederim fıstığım
Amma velakin rezil ötesi sorularla muhattap olmak zorunda kaldık
hiç şaşırmadım
emeklerimiz haram zıkkım olsun
denemelerde 110 bile gördüm ama işaretlediğim soru sayısı ancak bu kadardı yanlışlar şuan nette yayınlananlara göre var biraz
ben bidaha girmem heralde bu sınava:KK5:

Sevgimeleği cnm ya çok üüzldüm :KK43: Seninde öyle geçtiyse gerçekten bu snav genel olarak kötü olmuş... Ama cnm üzülme inş. son tecihlerdede olsa gidrsn umarım... ya sen hakediyorsun fazlasyla inşallah olacak cnm.....

Kızlar benim sınavım kötüydü.. 65 tane soru işareleyebildim....:KK50: işaretledklerim doğru bile çıksa en fazla 75 alcam:KK9: yani zaten eminim bi 10 tanesi gidcek.. kesin 70 bile alamycam

X