Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

Kızlar ben 2014 kpss topiğinde 2014 e çalşmaya başlıycam:KK1: zaten biliyordum 2014 e kalacağımı... 2014 e kaldım diyenlr gelsin:KK52:

Kızlar bu arada ziraa bankasının sınavı vamış ona kayıt yaptrmayı düşünüyorum. Girmeyi düşünenler var mı??

Kızlar bu arada ziraa bankasının sınavı vamış ona kayıt yaptrmayı düşünüyorum. Girmeyi düşünenler var mı??

ben varım cnm ama nasıl olcak bilemiyorum:26:

gy ve gk ellişer soru sorulcakmış.gk den bankacılıkla ilgili soru çıkıcak diyenler var

gy de türkçeden de dilbilgisi sorcaklarmış :S

mülakat var bide orda da iktisat bilmek,bankacılıkla ilgili şeyleri bilmek gerekiyormuş hatta kimisi ingilizceniz iyi olmalı diyor:KK25::KK25::KK25::KK25: yaş iş gibi geliyor bana boşa oraya para bayılmak da istemiyorum:KK43::KK43:

Son düzenleme:
Ben ziraate girecektim ama netten önceki yılların sorularını ve mülakat sorularını görünce vazgeçtim
Gsh hesaplamaları filan sormuşlar, zirratin tr de ki şube sayısı, simar nedir cart curt
Yani genel olarak hukuk ağırlıklı sınav onu geçsem bile kesin mülakattan elenirim acayip derecede bankacılık bilgisi istiyor

Sevgimeleği cnm ya çok üüzldüm :KK43: Seninde öyle geçtiyse gerçekten bu snav genel olarak kötü olmuş... Ama cnm üzülme inş. son tecihlerdede olsa gidrsn umarım... ya sen hakediyorsun fazlasyla inşallah olacak cnm.....

Kızlar benim sınavım kötüydü.. 65 tane soru işareleyebildim....:KK50: işaretledklerim doğru bile çıksa en fazla 75 alcam:KK9: yani zaten eminim bi 10 tanesi gidcek.. kesin 70 bile alamycam

Canım ben tam net bir şey diyemiyorum soruları görmeden emin olamıyorum
Görsem bile hatırlamıyorum çoğunu
Ya battım ya da çıktım

kızlar merhaba
ilk önce herkese geçmiş olsun umarım istedğiniz puanları alırsınız..
kızlar belki çok saçma gelecek ama bişey takıldı kafama.cevap anahtarında başlıklar sırasıyla 1-genel yetenek 2-genel kültür olarakmıydı.inanın hiç bakmadım.kitapçıkta ilk olarak genel yetenek olarak başlayınca cevap anahtarına ilk sırasından başladım.umarım yanlış yapmamışımdır.bilgilendirirseniz çok sevinirim.tşk...

kızlarr hepimize geçmiş olsun sınavdan sonra yeni girebildim
çoğu yazılanları okudum anladığım kadarıyla pek iç açıcı değil durumlar
benimde zaman yetmedi türkçeyi bitirdim matematiğe geçtim
onun yarısına geldim bi baktım yarım saat kalmış hemen bıraktım yani problemler,grafik sorusu falan
hiç okuyamadım sonra g.kültüre geçtim
tarih,anayasa ,coğrafya şeklinde çözdüm ama uzun soruları hiç okumadan geçtim
düşünmeye bile vakit bulamadım hızlı hızlı okudum kesin bildiğimi işaretledim
gerisi hep boş durum böylee benimde moral bozuldu biran önce açıklansa rahatlasak

Kızlar işkur kurs açtı yeni önümüzdeki ayın 4üne kadar başvuru son
24 gün sürecek ve hergün 20 tl
eğer kursta ilk %50 ye girerseniz işe yerleştirme garantili

kızlar ben bankaya bugün parayı yatırdım intenetten kaydı kaldı sadece.. Bilmiyorum artık sınav sorularını nasıl beceririm ama ilk kez banka sınavına giricem şnsmı denemek istedim. AÖF iktsat okuduğum için para politikası vs. gibi bankacılıkla ilgli derslerden bankacılık eğitimlrnden aşinalığım va az çok birazda çalşrım bakalım 2 ay var... Mülkatta da bi tanıdık birini ayarlamaya çalışacak bkalım kısmet artık....

işkurun sitesine kayıt ol canım kendi bulunduğun ile bak üyeliğin yoksa ili söyle ben bakayım
baya teferruatlı üye olması

cnm üyeliğim va ama bizim pc sorunlu sitelere girmem çok zor oluyor virüs vr galiba açılmadı:KK5: cnm muğla/fethiyede var mı acaba kurs?

sorular ve cevaplar açıklanmış hadi herkes baksın bende bakıcam şimdi önce size haber vereyim dedim
sonra paylaşırız

cok mutluyum. 78 puan falan gelıyor standart sapmayla 80 olur dıyorlar.ılk defa hazırlandım temel yok sıvas kongresını bıle ılk defa duymustum.75 alsam ısım hazır gıbıydi.

X