Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım, anayasadan benimd idare hukuna çalışmam lazım, denemelerd hep yanlış yapıyorum. Bu arada bıtane daha deneme çözdüm. Yarın muratın denemesine baslycğm inşallah.Ben burdayım anayasa çalışıyorum. 1. bölümün tekrarı bitti sayılır baya uzunmuş bu bölüm.Diğer 4 bölüm ancak bu bölüm kadar
Allah kolaylık versin canım, sende yatta dinlen!ben coğrafya tekrar ettim madem meyveler falan bi bölgeler kaldı kızım çok huysuz ateşi de çıktı bu gece hala uyutmaya çalışıyorum alt köpek dişleri çıkmaya çalışıyor. Kafam allak bullak oldu ya akşam üstü yemek yap bakkala git bilmem ne çalışamadan bitti gitti çamaşırlarımi bile kızım uyuduktan sonra asıcam artık yarın görüşürüz kızlar
aslında biraz daha vaktimiz olsaydı kesin hallederdin matematiği.Matematik kitaptan karmaşık duruyor ama iyi bi hocadan videolardan falan sıfırdan başlansa öğrenilebilir benim kafamın tarih almaması gibi seninde matematik mi almıyo sanırım geçen gece başımın ağrısından kıvrandım gece biliyomusun beyinde yoruluyo yani
canım önemli olan çabuk bitirmek dğlki, sen kalıcı bitiriyorsun konuları!Kızlar mrb... ben hala tarih de konu bitrmeyle uğraşıyorum
Kızlar mrb... ben hala tarih de konu bitrmeyle uğraşıyorum