Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

yok arkadaş ben bu anayasayı anlayamıycam az buzda değil 12 soru off off kızımı gezdiipte geleceğim hiç huzurv vermiyor tahmini coğrafya tekrarı yaparım anca bugün 1 saat başkada çalışamam

Anayasa çok zevkli aslında sadece tekrar istiyor her ders gibi

herşey çok karışık şimdiye kadar hiç ilgilenmedim ondan sanırım :KK14:
maaşallah canım uzman çok zor ben 75 77 yapıyorum hep

Kızlar ne yaptınız, ben bir tane deneme çözdüm. GY 31 (6 mat sorusu çözebldm ancak) GK 40 netler bunlar, kınamayın kızlar beni yaaa berbat ama ne yapıyım hatamla sevin beni:'(

Kızlar ne yaptınız, ben bir tane deneme çözdüm. GY 31 (6 mat sorusu çözebldm ancak) GK 40 netler bunlar, kınamayın kızlar beni yaaa berbat ama ne yapıyım hatamla sevin beni:'(

Hatamla sevin diyo ya kıyamaaam :KK19:
Tatlım kasma kendini deneme de geç, gerçek sınavla uzaktan yakından alakası yok.
Her bakımdan farklı.
Gerçek sınavda daha dikkatli, daha pratik oluyor insan.

herşey çok karışık şimdiye kadar hiç ilgilenmedim ondan sanırım :KK14:
maaşallah canım uzman çok zor ben 75 77 yapıyorum hep

Desene eller gider mersine ben giderim tersine.
Bana da uzman kolay geliyor.:44:
Ama soruları çok güzel gerçekten
+20 de sorulmayacak türden sorular var uzmanla yarışamaz
Ben şuana kadar bir femden iki uzmandan keyif aldım
Bu uzmanın 17lisini çözen sınavı oldu bilsin diyorlar
O kadar zor değil ki ama ya. +20 ona göre daha kasık

Hatamla sevin diyo ya kıyamaaam :KK19:
Tatlım kasma kendini deneme de geç, gerçek sınavla uzaktan yakından alakası yok.
Her bakımdan farklı.
Gerçek sınavda daha dikkatli, daha pratik oluyor insan.
sevgi meleği şefkatli kanatlarını indirdin üzerime, sağol! İnşallah dediğn gibi olur, sende ful yaparsın inşallah!

Azmettim bu saate kadar yazmadım azıcık daha fazla çözeyim diye ama bi buçuk deneme yapabildim vatandaşlıktan da 2 3 sayfa :KK14: uzman 9. denemeyi çözdüm 10lu deneme yarın 2002 önlisans kpssyi çözücem inşallah bakalım hayırlısı hepinie bol bol dua ediyorum kızlar

Hayırlı sabahlar kızlar! Biraz önce deneme çözmeye başladım, türkçe 30 sorudan 26 doğru, 2 yanlış, 2 boşum var, keşke matematikte yapabilseydim:'(

Hayırlı sabahlar kızlar! Biraz önce deneme çözmeye başladım, türkçe 30 sorudan 26 doğru, 2 yanlış, 2 boşum var, keşke matematikte yapabilseydim:'(

aslında biraz daha vaktimiz olsaydı kesin hallederdin matematiği.Matematik kitaptan karmaşık duruyor ama iyi bi hocadan videolardan falan sıfırdan başlansa öğrenilebilir benim kafamın tarih almaması gibi seninde matematik mi almıyo sanırım :KK31: geçen gece başımın ağrısından kıvrandım gece biliyomusun beyinde yoruluyo yani

aslında biraz daha vaktimiz olsaydı kesin hallederdin matematiği.Matematik kitaptan karmaşık duruyor ama iyi bi hocadan videolardan falan sıfırdan başlansa öğrenilebilir benim kafamın tarih almaması gibi seninde matematik mi almıyo sanırım :KK31: geçen gece başımın ağrısından kıvrandım gece biliyomusun beyinde yoruluyo yani
ay canım benim kendini bu kadar yorma! Zaten evi işi, kızın, misafir, eşin derken yeterince yoruluyorsun beynind vücudunda! Allah yardımcn olsun! Matematiği anlamdğmdan değild canım, pratiğim hiç yok. Sınavda keşke 10 tane yapabilsem!

ay canım benim kendini bu kadar yorma! Zaten evi işi, kızın, misafir, eşin derken yeterince yoruluyorsun beynind vücudunda! Allah yardımcn olsun! Matematiği anlamdğmdan değild canım, pratiğim hiç yok. Sınavda keşke 10 tane yapabilsem!

Öyle canım ya çok yüklendim kendime :KK14: matematiği de kafanda büyütme hiç o zaman yaparsın canım çünkü işlem soruları çok çıkıyor bi de20 soru yapmadığını düşün 20 dk fazladan kalır ohooo 10 soruyu yaparsın :KK52: çözümlü denemen varsa çözümlü matematiklere bi göz gezdir istesen biraz göz aşinalığı olur

Öyle canım ya çok yüklendim kendime :KK14: matematiği de kafanda büyütme hiç o zaman yaparsın canım çünkü işlem soruları çok çıkıyor bi de20 soru yapmadığını düşün 20 dk fazladan kalır ohooo 10 soruyu yaparsın :KK52: çözümlü denemen varsa çözümlü matematiklere bi göz gezdir istesen biraz göz aşinalığı olur

bakıyorum canım çözümlere, matdan 8 tane yapabildm bu denemedn. Bari genel kültürden yapsam!

İnşallah canım .Ben anayasayla ne yapıcam bilmiyorum fırsat bulunca coğrafya tekrarıma devam edicem inşallah okuduklarımız aklımızda kalır

yarım denememi bitirdimn gy 47.75 gk 37.5 yanlışları hesaplarken ateşler çıkıyor başıma yaa

ihtiyaç +20
Genel Yetenek Net: 40.25
Genel Kültür Net: 50

Akşama kadar 2 tane daha çözsem güzel olur.
Bugün anayasa tekrarına başlıyorum
Güzel bir kitap buldum renkli basım çok iç acıcı
Sadece kavram haritalarıyla anlatım var
Belki sizde alır tekrarınızı bundan yaparsınız

Kitabın adı: Yetenek yayınları Yurttaşlık, Anayasa Bilgi Haritası
Üzerinde kırmızı elma var

X