Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

cok mutluyum. 78 puan falan gelıyor standart sapmayla 80 olur dıyorlar.ılk defa hazırlandım temel yok sıvas kongresını bıle ılk defa duymustum.75 alsam ısım hazır gıbıydi.

aramızda mutlu olanların olması ne kadar güzel çok sevindim senin adına .. bölüm neydi ??

karadutcum çok sevindim senin adına hayırlısı olsun kolay gelsin. Ironi hayat senin de hakkında hayırlısı olsun canım. Ben çok kötüyum tatil iğrenç geçti Kızımda Bende hastayız gk 19 net hesapladım batırmısım resmen hala etkisinden çıkamadım. Çok mutsuzum

karadutcum çok sevindim senin adına hayırlısı olsun kolay gelsin. Ironi hayat senin de hakkında hayırlısı olsun canım. Ben çok kötüyum tatil iğrenç geçti Kızımda Bende hastayız gk 19 net hesapladım batırmısım resmen hala etkisinden çıkamadım. Çok mutsuzum

Üzülme gülüm herşey olacağına varır.
Benimde yanlışlarım çok bende etkisinden zor çıktım daha tam çıkmış sayılmam
Allahım şifa versin yeter ki sağlığımız iyi olsun
işkurun kurslarını takip et işe yerleştiriyor kurs sonunda
her yerden deneyelim şansımızı

Sağol canım benim. Rabbim şifa versin. Canım ben daha sorulara bakmadım. Bakmayacağımda...

Üzülme gülüm herşey olacağına varır.
Benimde yanlışlarım çok bende etkisinden zor çıktım daha tam çıkmış sayılmam
Allahım şifa versin yeter ki sağlığımız iyi olsun
işkurun kurslarını takip et işe yerleştiriyor kurs sonunda
her yerden deneyelim şansımızı

ah Canım benim keşke imkanım olsa ama yok . Küçücük bi köyde oturuyoruz. Ne iş kur var ne iş imkanı. Şehre de çok uzak

ah Canım benim keşke imkanım olsa ama yok . Küçücük bi köyde oturuyoruz. Ne iş kur var ne iş imkanı. Şehre de çok uzak

taşınmayı düşünmez misiniz canım, mesela Ankara ya. Sincan da kiralar uygun , iş imkanıda çok. Sizi oraya bağlayan ne anlamadım canım benim.

taşınmayı düşünmez misiniz canım, mesela Ankara ya. Sincan da kiralar uygun , iş imkanıda çok. Sizi oraya bağlayan ne anlamadım canım benim.

sanırım bizi buraya bağlayan borçlar.Taşınabilmemiz için ya eşimin ya da benim devamlı bi işimiz olması lazım.Eşiminde mesleği yok benimde.Buyüzden taşınmıyoruz.
mesela şunu düşündük istanbula taşınsak diye ben önden gidip bi işe girerim annemlerde falan kalırım bi ay sonra taşınırız ama kızıma kim bakacak kreş 500 600 zaten bizim alacağımız ne ki bi de kira oldu mu buradaki hesaba dönücez .annemler kayınvaldemlerde bakamazlar .Eğer memur olsaydım bi süre eşim bakacaktı kızımıza .:KK31:

geçmiş olsun canım piyasadaki coğrafya kitaplarından çalıştık dersanede 14-15 civarı yapardım her denemede ama sınavda 9 doğrum var yanlışları çıkar. netim yarısı bile değil. yani bizim elimizde olan bir şey değildi çalıştık çabaladık. süre çok az genel kültüre süre az kaldı matla uğraşmaktan. bildiğim iki soruyu yanlış yapmışım. düşünmeye fırsat kalmıyorki oku işaretle. hem gece hem de biraz önce uyumuştum rüyama girdi kpss sınavı. sınava geç kalmışım nasıl ağlıyorum. Allahtan sınava girebildim hasta falan da olabilirdim geçte kalabilirdim ne bileyim. ben de işe gitsem altı yüzden fazla vermezler çocuğa bakıcı bulsam yarım gün üç yüz. evde de sıkılıyor insan. şöyle düzgün bir işte bizi bulmaz. işkur gönderiyor deneyimli istiyorlar. çalışmadan nasıl deneyim edinelim? işte bir kpss deydi umut o da gitti.

sanırım bizi buraya bağlayan borçlar.Taşınabilmemiz için ya eşimin ya da benim devamlı bi işimiz olması lazım.Eşiminde mesleği yok benimde.Buyüzden taşınmıyoruz.
mesela şunu düşündük istanbula taşınsak diye ben önden gidip bi işe girerim annemlerde falan kalırım bi ay sonra taşınırız ama kızıma kim bakacak kreş 500 600 zaten bizim alacağımız ne ki bi de kira oldu mu buradaki hesaba dönücez .annemler kayınvaldemlerde bakamazlar .Eğer memur olsaydım bi süre eşim bakacaktı kızımıza .:KK31:

canım Rabbim size mutlu olacağınız bi yol çizer inşallah. Memur olursun canım inşallah!

İnşallah canlarım Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin :KK31:
Kızlar bu arada hala rahatsızım.Eşimin izni bittiği için pc bana kaldı.Bavulları boşaltıcam falan .Bi de evi taşıyoruz üç sokak aşağı .Onunla uğraşıcam iş yaparken kafam dağılır belki .Ama sık sık gelir bakarım buraya

Son düzenleme:
İnşallah canlarım Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin :KK31:
Kızlar bu arada hala rahatsızım.Eşimin izni bittiği için pc bana kaldı.Bavulları boşaltıcam falan .Bi de evi taşıyoruz üç sokak aşağı .Onunla uğraşıcam iş yaparken kafam dağılır belki .Ama sık sık gelir bakarım buraya

ayy canım benim ikimiz de taşınıyoruz , hayırlara vesile olur inşallah.

iyi akşamlar canım valla benim rüyama giriyor hala dün gece rüyama girdi 76 almışım bu puan işime yaramaz dedim üzüntüm arttı. çok etkiledi bu sınav beni çook:18:
sen neler yapıyorsun

Son düzenleme:
Benim eşim rahatsızlandı evde iki haftadır ayağı çıktı falan pcyi kaptırdım pek uğrayamıyorum vaktim olmuyor.:KK31: şu sınavlar açıklansa da artık bi kurtulsam bıktım düşün düşün :KK31:

Kızlar bir aydır sayfaayı takip edemiyorum işe girdim de... denizliye yerleştm... şehir değişikliği falan filann yoğunluktan nete giremedim. pc de memlekette kaldı.. kızlar yazmamşsnz sınavdan kaç aldınz bakim...??? girince mutlaka yazın zapzup ve karadut özellkle... Ben malesef kötü aldım :KK43: 72 aldım...

Son düzenleme:
Kızlar bir aydır sayfaayı takip edemiyorum işe girdim de... denizliye yerleştm... şehir değişikliği falan filann yoğunluktan nete giremedim. pc de memlekette kaldı.. kızlar yazmamşsnz sınavdan kaç aldınz bakim...??? girince mutlaka yazın zapzup ve karadut özellkle... Ben malesef kötü aldım :KK43: 72 aldım...

ahh canım benim nasıl merak ettim seni biliyor musun? karadutta yazamıyor . birlikte çalıştık ettik harıl harıl. Nasılsın? işinden memnun musun? ben tercihlerde denizliyi yazmayı düşünüyorum .Belki atanırsam tanışırız bile :KK52:

ahh canım benim nasıl merak ettim seni biliyor musun? karadutta yazamıyor . birlikte çalıştık ettik harıl harıl. Nasılsın? işinden memnun musun? ben tercihlerde denizliyi yazmayı düşünüyorum .Belki atanırsam tanışırız bile :KK52:

nasıl özledim sizi bi bilseniz arada grip bakıyorum ama işte... Benimde iyi değil canım 78 aldm. İşin hayırlı olsun canım benim. Zap zup sen yazmamışsn kaç aldğını?

X