Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

kızımla ugrasıp duruyorum canım iki kere meSAJ YAZDIM silindi deli oldum. Yeni uyuttu çok huysuzdu koca gece ağladı. Denemeden sonra bir daha çalışamadım. Inşallah hepimizin netlerı artar. Ben kendimi çok zorluyorum ama daha da artmaz sanırım. Sende ne çok deneme varmış sence hangisi daha zo

Tamam yazayım tatlım ne de olsa hergün deneme çözüyorum. Çözemesemde söylerim.
Önceki çözdüklerimi söylemeyim bugünden başlayarak söyleyim iyisi.

Bugün gk çözüp bırakmak zorunda kaldım. sonra devam ederken annem geldi gitmek bilmedi.
Bölük pörçük bir deneme oldu anlayacağın.

Türkçe:29
Mat : 20
Tarih: 24 ( ilk defa bu kadar çok yanlış çıktı )
Coğrafya: 18
Vatandaşlık: 10

Toplam: 98,75 net
2010 a göre 94,841 puan yapıyormuş :KK5:

hay maaşallah canım ben daha okadar netı hıc gormedım darısı butun topıcın basına . Ben senin kötü dediğin tarih metin ömür billah yapamam herhalde hatta g k daki hiç birini suralarda intihar eden ifade yok mu yaa:KK37: yalnız goldflay da tablo yapalım kızlar soru çözelim kızlar kendi yok :KK52: nerelerdesin gene . Bi de neden puan netten daha düşük oluyo onu anlamadım. Bence o 150 soru üzerinden hesaplamış

kızlar ben geldddiimmmmmm
en yüksek nete ulaştım
gy 51 net
gk 30 net 81 neti gördüm çok şükür bilmediğim yerlerden soru yoktu hiç :KK52: şu sakarya inönüden soru gelmedi gelse kesin yapamazdım gene :KK52:
goldflay 81 netle kasımda atanılır mı ki hemen yaa :KK52:

cnm bende çözülen soruları eklemek için açmştım pc yi:KK1: maşallah tebrikler inş. sınavdada böyle yaparsan cnm 86-87 alırsın atanrsn o zmn cnm:KK19:

sagol. nette buldum ben. ordan çözerim olmazsa...
lise mezunuyum ben. önlisans oluyor herhalde. ay hiç anlamıyorum bu işlerden :KK1:

bakayım netten calısabilirsem yapayım.olmazsa alırım. ücreti ne kadar? hangi yayınevinin denemelerini kullanıyorsunuz?

cnm ücretlerini bilmiyorum ama yargı ve ihtyacın denemeleri güzel

Tamam yazayım tatlım ne de olsa hergün deneme çözüyorum. Çözemesemde söylerim.
Önceki çözdüklerimi söylemeyim bugünden başlayarak söyleyim iyisi.

Bugün gk çözüp bırakmak zorunda kaldım. sonra devam ederken annem geldi gitmek bilmedi.
Bölük pörçük bir deneme oldu anlayacağın.

Türkçe:29
Mat : 20
Tarih: 24 ( ilk defa bu kadar çok yanlış çıktı )
Coğrafya: 18

Toplam: 98,75 net
2010 a göre 94,841 puan yapıyormuş :KK5:
Cnm ne güzel darısı başımıza:KK1: Sen Allahın iznyle bu sene atanacaksn inş. cnm... Çok istedn emek verdn emeklernn karşlğnı alırssn inş. hakediyorsun fazlasyla:KK34:

Ben neyim ki diğer topiklere bakarsan benim solda sıfır olduğumu görebilirsin.
Matı fulleyip bir köşe atanlar felan.
Çok korkuyorum açıkcası..:KK14:

cnm sende böyle düşünüyorsan biz ölelim:KK53::KK53: Maşallah iyiisn cnm çok iyiisn:nazar:
Kaç netle başlamştn cnm bu kpss yoluna:KK49:

hay maaşallah canım ben daha okadar netı hıc gormedım darısı butun topıcın basına . Ben senin kötü dediğin tarih metin ömür billah yapamam herhalde hatta g k daki hiç birini suralarda intihar eden ifade yok mu yaa:KK37: yalnız goldflay da tablo yapalım kızlar soru çözelim kızlar kendi yok :KK52: nerelerdesin gene . Bi de neden puan netten daha düşük oluyo onu anlamadım. Bence o 150 soru üzerinden hesaplamış

Cnm geldm:KK1::KK1::KK1: Ekliycem şimdi sonuçları :KK1::KK1::KK1: PC evdekilerden bi türlü bana düşmüo:KK1::KK1::KK1: Ben bugün vatandaşlıktan yasama konusuna çalştım sorularını tam bitremedm ama bi tane deneme yaptım buraya yazmak için:KK1::KK1: 2005 yılının genel kültür sorularınn sadece coğrafya ve vatandaşlığını çözdüm yani 30 soru:KK1: buraya yazmak için çözdüm demin:KK1: vatandaşlıktan daha konularım bitmedi ama çözdüm genede:KK1::KK1::KK1: 30 soruda 21 D. 9 y. :KK5: 18.75 netim var... sevgi meleğinin netlernn yanında devede kulak kalıo ama :KK14:

kızımla ugrasıp duruyorum canım iki kere meSAJ YAZDIM silindi deli oldum. Yeni uyuttu çok huysuzdu koca gece ağladı. Denemeden sonra bir daha çalışamadım. Inşallah hepimizin netlerı artar. Ben kendimi çok zorluyorum ama daha da artmaz sanırım. Sende ne çok deneme varmış sence hangisi daha zo
şindi beyazkalem çözüyorum canım, gayet zor geldi bana.

Goldflay, sıfır sözelle başlamıştım.
Matematiğim ona göre daha iyiydi. Ama çözmeye çözmeye körelmişim resmen
Sözelleri yapayım derken onu bozdum.
Baksana 20 tane ancak. Gerçi daha 6 ünitem var bitmedi matematiğim
Ne bilim matematiğim iyiydi. Şimdi böyle olunca çok hüzünleniyorum
Moralim bozuluyor.
Siz daha 3 ayda yükselttiniz netlerinizi ben ekimden beri çalışıyorum düşün
benimle ayı başlayan arkadaşlarımdan seviyem baya düşük:KK5:
Matematiği çok dert ettim iki gündür eskisi gibi takır takır çözmek istiyorum:KK14:

2012 ÖNLİSANS KPSS'cilerÇözülen sorular--Netler----
KARADUT GK. GY.: 110 soru çözüldü
...........
GOLDFLAYG.K. sadece coğ. ve vatandaşlık soruları çözüldü: 21 doğru, 9 yanlış 18.75 net :19
ZapzupG.K.-G.Y.: g.y.51---gk..30 net:KK16:
SEVGİ MELEĞİG.K.-G.Y.: g.k. 52 net--- gy. 45 net :KK19:
Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Goldflay, sıfır sözelle başlamıştım.
Matematiğim ona göre daha iyiydi. Ama çözmeye çözmeye körelmişim resmen
Sözelleri yapayım derken onu bozdum.
Baksana 20 tane ancak. Gerçi daha 6 ünitem var bitmedi matematiğim
Ne bilim matematiğim iyiydi. Şimdi böyle olunca çok hüzünleniyorum
Moralim bozuluyor.
Siz daha 3 ayda yükselttiniz netlerinizi ben ekimden beri çalışıyorum düşün
benimle ayı başlayan arkadaşlarımdan seviyem baya düşük:KK5:
Matematiği çok dert ettim iki gündür eskisi gibi takır takır çözmek istiyorum:KK14:

cnm yaparsın sen:nazar: maşallah iyiisn... Benim durumum vasat... :KK14: ben sadece genel kültürü yetştrdm ancak o da daha bitmedi... genel yetenek hiç çalşmadım:KK14: senin yaşın benden genç hem..............

$428548_437096029654815_1734480111_n.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar:İYİ GECELER KIZLARRR:nazar::nazar::nazar:

cnm yaparsın sen:nazar: maşallah iyiisn... Benim durumum vasat... :KK14: ben sadece genel kültürü yetştrdm ancak o da daha bitmedi... genel yetenek hiç çalşmadım:KK14: senin yaşın benden genç hem..............

Yetiştirirsin belki daha nerden baksan 20 küsür gün var.
Yaş olarak 23e doğru gidiyorum ama artık manevi olarak 40 gibiyim:KK31:

bende kendimi 35 gibi hissediyorum.Etraftakiler yenge dediğinde sevinirdim şimdi sinir oluyorum.Yalnız şimdiye kadar yazılan şeyden bu aklımda kalmış bi yorum yapacak :KK31: hey gidi 19 lar ne güzelmişsiniz siz öyle:KK52:

:KK31: Herkese hayırlı cumalar .Dün gece stresten hemen uyuyamadım bile.kalkıp çalışmak istedim ama bugüne hayrım kalmaz dedim sonra bugün için çalışma planlarım var ama vaktim olacak mı bilmiyorum inşallah olur :KK31: içim daralıyor kızlar yaa
Bugüün vitamin içtim doping yapıyorum artık beynmime :KK70: yakında kızımın omega 3ünden içicem zekam açılsın diye :KK52:

Son düzenleme:
:KK31: Herkese hayırlı cumalar .Dün gece stresten hemen uyuyamadım bile.kalkıp çalışmak istedim ama bugüne hayrım kalmaz dedim sonra bugün için çalışma planlarım var ama vaktim olacak mı bilmiyorum inşallah olur :KK31: içim daralıyor kızlar yaa

Ah gel bide bana sor ic daralmasini Sinav gunünü saymıyorum tam 21 gun var 3 hafta sonra yarın sınava giricez Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda artık stresten yemek bile giyemiyorum ben hangi derse çalışayım hangi denemeyi çözeyim hep plan program 10 ay oldu yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allah hepimizin yardımcısı olsun ins. Bol bol dua edip rahatlayın

Ah gel bide bana sor ic daralmasini Sinav gunünü saymıyorum tam 21 gun var 3 hafta sonra yarın sınava giricez Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda artık stresten yemek bile giyemiyorum ben hangi derse çalışayım hangi denemeyi çözeyim hep plan program 10 ay oldu yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allah hepimizin yardımcısı olsun ins. Bol bol dua edip rahatlayın

Çok haklısın .Düşünmeyeyim diyorum sınavı kazanmazsam kızımla daha çok vakit geçiririm diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama kazanmaya öyle bir proglanmışımki kazanırsam hayatımız değişecek böyle fırsatı bir daha yakalayamam :KK14:

Kızlar dün moralim çok bozuktu. Sınav yaklaştıkça kendimi huzursuz hissediyorum
Bir yanlış çıksa oturup ağlayacak haldeydim.
Ama gece kalemi kağıdı bıraktım bir durup düşündüm
Gözlerimi kapadım ve sınavın zor olmadığını, sakin olursam başaracağımı telkin ettim kendime
Memur olduğumda hayal ettim kendimi filan
Neden yapamayım ki dedim ve biraz olsun rahatladım
Bugün daha iyiyim
Hatta pozitifim :)

Kötü hissettiğinizde siz de yapın
Gece yatağa yattığınızda sınav anını düşünün
Gayet rahat bir şekilde sınava gittiğinizi, soruları sakince çözdüğünüzü, zamanı yetiştirdiğinizi düşünün
olumlama yapın yani
Motivasyonu arttıyor kızlar

Bu arada zap_zup eğer dikkat sorunu yaşıyorsan omega 3 alabilirsin bir zararı yok
Kullananlar vardı benim topikte falan...

Bu arada deneme çözdüm cevaplarım,

Türkçe: 28
Mat: 19
Tarih: 28
Coğrafya:17

Genel Yetenek Net: 46.5
Genel Kültür Net: 53.75

2010a göre de, 95.647 yapıyor imiş.
Peff hiç beğenmiyorum matematik netlerimi.:KK19:

X