Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

kızlar anayasa hukukuna girdim hadi hayırlısı ama içim deli gibi deneme çözmek istiyor.Daha hiç tekrar yapmadım.Deneme çözsemde ne durumda olduğumu görsem mi ya da vakit kaybetmektense anayasa mı çalışsam bilemedim Denememin teki boşa gider diye yanıyorum topu topu 10 denemem var zaten

U
Benimde sana gıcııık diyesim geldi:) gerçekten zor oluyor canım. Küçük kaynımla kalıyorlardı daha bekar o askere gitti 7 ay var gelmesine. Kaynanam iyi ama işte yinede zor oluyor.

U

Benimde sana gıcııık diyesim geldi:) gerçekten zor oluyor canım. Küçük kaynımla kalıyorlardı daha bekar o askere gitti 7 ay var gelmesine. Kaynanam iyi ama işte yinede zor oluyor.

Benim çok canım yandı biliyor musun görümcemin kayınpederlerimin kalmasından bir derdim vara konu açmama ramak kalmıştı şimdi böyle bişey duyunca tüylerim diken diken oluyor
hala bitiremedim ne anayasaymış ya ne diyo anlamıyorum da

Amin canım.yok gitmedi , daha gitmesine 7 ay var. Güzel bi duygu canım , Rabbim sana da hayırlı bir eşle mutlu bir yuva nasip eder inşallah. Bu arada ben rasyonel sayıları bitirdim :)

sağol cnm benm inş. amin ekleyeym birazdan.. ende hala rasyonel sayılardayım:2: kaç haftadr elime matematk alamıyorum...

Nasıl gidiyo kızlar kontrole geldim

cnm iyi değil malesef ramazandan dolayı biraz yavaşşş ama 3 gün sonra regl olucam o zmn benm için ramazan ayı bitmş olucak hızlanıcam inş.... senden naber cnm__??? şu Atatürk ünv. e geçiş işi varya ben bu yıl başlamasamda acaba seneye mezun olunca mı başlasam diyorum kafam karşık biraz:44: önümüzdeki yıl son sınıf derslerm var bi de bankacılık sertfkası almk istyorum A kpss ve idari hakmlk sınavları için alan derslerine çalışıcam.. genel kültürden ara ara soru çözücem unutmamak için... matematkten temellden çalışıyorum matematği halledicem.. bide iş bulup çalışırsam artık ben iyice biterm

Cnm hoşgeldn aramıza
senide ekliyeyim cnm bitrdğn konuları... cnm evet pelin hoca benim favorim bende tarih de konuları teorem sıradışı tarih kitabından çalışıp ekol hocanın sitesnden pelin hocayı dinleyip soru çözüyorum bazen ihtyacın ders notlarına da bakıyorum....

cnm kamu yönetim de biraz daha hukuksal dersler diğer iktsat ve maliyeye göre hukuksal dersler var... maliye ekomomi vergi ile ilgili dersler içerik olarak ama kamu yönt. de hukuk derslerin sayısı fazla.... mesela 3. sınıfta maliyede kamu ekonomisi,para teorsi ve polt. dersleri var kamu yönetmde de mesela 3. sınıfta o derslern yerine sosyal politika,anayasa hukuku,türk siyasal hayatı var... ortak dersleri de elbet var tabi... mesela 4. sınıftada maliyede vergi hukuku,finanasal ekonomi vs. dersler var kamu yönt. de de siyaset bilimi örgütsel davranş vs... biraz daha sosyal dersler var ama maliye ekonomi ağırlıklı yani dedğin gibi muhasebe öğrensen muhasebeci olablrsn cnm ama eğer emelin muhasebeci olmaksa işletme oku o zmn.. hani diyorsan ben hem kpss dülşünüyıorum kpss olmazsa muhasebeci olmak istyorum dersen işletme oku muhasebe dersleri daha fazla görüyorlar.. Cnm sen şu an önlisans mezunusun sadece B kpss ye gireblrsn tatlım ama eğer 4 yıllığı bitrrsen işletme,iktsat,malye,kamu yönt. bu bölümlerden gireblrsn A kpss ye mezun olunca... cnm şimdi önlisansdan kazanıp memur oldun ve 2 yıl sonra lisans mezunu olunca tekrar kazanırsan kpss yi kurumlar arası geçiş yaparsın yani en son kazandğn kuruma geçeblrsn cnm
Cnm bu arada maliye ve kamu yönetm B kpss de yani düz mmemurluklar için girdğmz sınavda atama açısından aralarnda çok bi fark yok, A kpss de de yok aslında önemli olan yüksek puan almak arada çok fazla bi puan oynamıyor ama bi bakmak lazım maliye ve kamu yönetmn nitelk kodlarını bulup bi bak bakalım hangsnden atama daha çok olmuş... Cnm lisans mezunu olunca muhasebecilik yapmak istersen tabi ki pat diye muhasebeclk yapamazsn en az 1-2 yıl staj yapmak zorundasn

cnm için rahat etsn bi tane çöz aklın kalrsa da insan derse odaklanamıyo çözde bize söyle bakalım kaç alcan denemeden.. vatandaşlığa başladım bende biraz sorum daha var bitnce anayasa hukukuna başlıycam cnm internetten çözeblrsn deneme elindekileri sonra çöz bencede

cnm hergün bi ünite bitiriyormusun vatandaşlıktan... hangi kaynaktan çalışıyordun... kısa ders notlarından çalışsam olur mu ki acaba ya.. ben çok sıkıldım artık bide aöf den hukuka grş derslernden yabancı gelmiolar.... kısa notlardan çalışıcam ya olycak sıklıorum.. bitrde cnm anayasa hukukunu eklym panoya

2012 Eylül KPSS'cilerBitirilen Konular
suacan MATEMATİK: .......Tarih: ..Coğrafya: ......
Zap_ZupTÜRKÇE: sözcükte anlam,paragrafta anlam,anlatım teknkleri
MATEMATİK: Bitti
Tarih: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, kongreler,muharebeler,dış politika,2.dünya savaşı
Coğrafya:Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. ANAYASA: Hukukun temel kavramları,anayasa hukuku
GOLDFLAYMATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20. yy da osmanlı devleti fikir akımları, trablusgarp,balkan,I.dünya savaşımondros ateşkes antlaşması,cemiyetler,kongreler,hazrlk dönemiCOĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti ) ANAYASA: Hukukun temel kavramları
İronihayatMATEMATİK: ............ebob ekok,bölünebilme...
karadut99GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı,rasyonel sayılarCOĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü,çevre ve toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti ) TÜRKÇE: sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi, anlatım biçimleri,paragrafta anlam,noktalama işaretleri.. TARİH: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön., iç politika gelişmeleri, ilkeler, inkılaplar... (tarih bitti)
ANAYASA: sosyal hayatı düzenlyen kur. , hukukun bölümleri, özel hukuk dalları,anayasa hukukuna giriş,1982 anayasası,yasama,idari hukuk,uluslararasu kuruluşlar,güncel bilgler..
Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri
TARİH: inkılap tarihi

zapzupcumm anayasa hukuku ekledm bitrssn zaten akşama

Son düzenleme:

Hay eline ağzına sağlık araştırdım koca gün istediğim cevabı alamadım biliyor musun İşletme istemiyorum ya sanırım maliye okuycam sayısalım daha iyi benim çünkü çok teşekkürler

Hay eline ağzına sağlık araştırdım koca gün istediğim cevabı alamadım biliyor musun İşletme istemiyorum ya sanırım maliye okuycam sayısalım daha iyi benim çünkü çok teşekkürler

İnşallah biter azıcık hız yapayım bari bu tabloyu çok seviyorum yaa

nerede yaa upuzun üniteler iki günde bi taneyi anca bitiriyorum .hukuka girişide hiç anlamamıştım bunları da anlamıyorum.uğur akademi yayınlarından çalışıyorum canım.kitap 225 sayfalık mı ne . bunları bitireyimde kısa notlardan tekrar yaparım inşallah
böyle uzun uzun yazılar konunun anlatımı paragraf sorusu gibi zaten Doğru netten çözeyim bi tane karadutun kulaklarını çınlattım bende dünya kadar göndermişim aynı mesajı

Cnm bence maliye oku evet cnm bazı sorular öyle paragraf sorusu gibi çok sıkılıyorum son günlerde ders çalşrken sınavda döküleceğim

evet canım ya bende evlendim evleneli sırtımdan bi inmediler. İki tane daha oğlu var ama illa biz. Eşim el üstünde tutar annesini e doğal olarak kadın gitmek istemiyor. Kaynanamı iyi çekiştirdim:) neyse bu konular böyle uzar. En iyisi derslerime iyi asılıyımda, en azından memur olunca, iş ortamında dağıtırım kafamı! Ben bugün matematik çarpanlarına ayırmaya çalışcm. Tarih tekrar edcm inşallah.

evet canım senin baya yüklü programın nasıl daha rahat olucaksan öyle yap canım bende önümüzdeki yıl mahalleden bi çocuğa ders vericem tek uğraşım o olucak ilköğretimde okuyo tüm derslerine yardımcı olucam benim çok yüklü değil seninki gibi o yüzden ben kısmet olursa okurum diyorum bakalım artık hayırlısı size iyi dersler kızlar arada gelirim ben yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…