Ben hırslıydım ama yorgunluktan kalmıyor .Yorgunluk uykusuzluk .Bu gün kızımı sütten kesmeye karar verdim .İnşallah kolaylıkla atlatırız bu dönemi.Çünkü gece hiç uykum yok 8 9 kez emmeye kalkıyordu falan .Bünyem çok zayıf düştü. Şöyle uykumu almaya başlasam belki daha aklımda kalır okuduklarım. Ha vatandaşlık kitabını okuyorum ha fransızca kitap falan öyle yaniAllah kolaylık versin sana da canım ya
KEşke aöfdeki hukuka girişe çalışsaymışım şimdi rahat ederdimÇoook şükür hukukun temel kavramlarını bitirdim .bi kitaptan bi de beyazkalem den test çözdüm .30 soruyla günü kapıycam ama yöntemimi buldum.Kendimi anlamıyorum diye kasmıycam.Anlamadan okuycam .Şu beyazkalemin soruları hakkaten iyiymiş.Yapamayıp dönüp konuya bakınca ne demek istediğini o zaman anlıyorum Sizde durumlar nasıl
KEşke aöfdeki hukuka girişe çalışsaymışım şimdi rahat ederdimÇoook şükür hukukun temel kavramlarını bitirdim .bi kitaptan bi de beyazkalem den test çözdüm .30 soruyla günü kapıycam ama yöntemimi buldum.Kendimi anlamıyorum diye kasmıycam.Anlamadan okuycam .Şu beyazkalemin soruları hakkaten iyiymiş.Yapamayıp dönüp konuya bakınca ne demek istediğini o zaman anlıyorum Sizde durumlar nasıl
bende öyle yapıyorum vatandaşlık ta canım. Bugün biraz tarih tekrar ettim. Iftarımı yaptım gözümün önü açıldı. Şimdi matematik çalışacağım. Birde canım sen hangi bölüm mezunusun ?
bende öyle yapıyorum vatandaşlık ta canım. Bugün biraz tarih tekrar ettim. Iftarımı yaptım gözümün önü açıldı. Şimdi matematik çalışacağım. Birde canım sen hangi bölüm mezunusun ?
Halkla ilişkiler mezunuyum canım.Ne zamandır sorucam unutuyorum .Bende maliye kamu yönetimi iktisada geçebiliyormuşum .Hangi bölüm daha iyidir ki ?
cnm mrb naslsn.. bende vatandaşlık başladım hukukun temel kavramları... 160 tane sorum var bitireblrmym 3 buçuğa kadar bilmyorum.. telefonla konuşmaktan vs. vs... ramazanda ben çok tembelleştm kızlar yagündüz aç karnına çalşmıom akşamda tok karnına çalışamıom gecede uykum gelio nete takılıom çok ağır çalışıyorum inş. ramazandan sonra telafi edicem
cnm mrb naslsn.. bende vatandaşlık başladım hukukun temel kavramları... 160 tane sorum var bitireblrmym 3 buçuğa kadar bilmyorum.. telefonla konuşmaktan vs. vs... ramazanda ben çok tembelleştm kızlar yagündüz aç karnına çalşmıom akşamda tok karnına çalışamıom gecede uykum gelio nete takılıom çok ağır çalışıyorum inş. ramazandan sonra telafi edicem
Kızlar kusura bakmayın, bir mesajı 3 kere gòndermişim telefondan yazıyorum o yüzden arıza çıkarıyor. Laptopumuz vardı ama çaldırdık:'( kızlar size bişey itiraf edeceğim, ben size çok kötü alıştım:'(kötü derken şiddetini anlatmak babında! Sanki senelerdir tanıyorum sizi, çok yakın arkadaş gibi! Duygusala bağladım!
iyiyim canım . Bende ramazanda çalışamadım canım. Bugün matematikten rasyonel sayılar konusunu zor güç bitirdim sorularını daha çözmedim. Biraz önce eşimle etsiz ciğ köfte yaptık:) yarın susuzluktan kavruluruz artık:) o kadar şey yedim biraz da çalışıyım bari! Kolay gelsin sana canım !. .
cnm kayınvaliden gittimi maşallah ne güzel eşinle bişeyler hazrlamak güzel olsa gerek... inş. susamazsnz yarın abbim dayanma gücü verr inşallah
gunaydın kızlar.bende konularımı yazıyım buraya hergun.dun tarıh ınkılaplar bıttı test cozdum.matematık ebob ekok bıttı ne sacma bır konu.cıkmıs sorularını ınceledım.bugunde bolunebılme ve ekok tekrar edecem vıdeo dınleyecem.tarıhten sıkıntı cekıyorsanız benım yontemım once 24 saatte tarıhten calısıyorum sonra ınternetten pelın hoca var onun vıdeosunu dınleyıp test cozuyorum.pelın hoca cok guzel anlatıyor yorum yapıyor sadece bılgı degıl.mesala lısans 2012 sorularına baktım hep hocanın soyledıgı yorumlardan cıkmıs o yuzden tavsıye ederım.
Amin canım.yok gitmedi , daha gitmesine 7 ay var. Güzel bi duygu canım , Rabbim sana da hayırlı bir eşle mutlu bir yuva nasip eder inşallah. Bu arada ben rasyonel sayıları bitirdim :)