Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

amin canım! Inşallah kolaylıkla atlatırsınız bu dönemi. Bende matematikten rasyonel sayılara bakıcam, bugün coğrafya ve tarihten tekrara başlayacağım inşallah. Allah bize azim güç ve sabır versin. Amin.

KEşke aöfdeki hukuka girişe çalışsaymışım şimdi rahat ederdim Çoook şükür hukukun temel kavramlarını bitirdim .bi kitaptan bi de beyazkalem den test çözdüm .30 soruyla günü kapıycam ama yöntemimi buldum.Kendimi anlamıyorum diye kasmıycam.Anlamadan okuycam .Şu beyazkalemin soruları hakkaten iyiymiş.Yapamayıp dönüp konuya bakınca ne demek istediğini o zaman anlıyorum Sizde durumlar nasıl

bende öyle yapıyorum vatandaşlık ta canım. Bugün biraz tarih tekrar ettim. Iftarımı yaptım gözümün önü açıldı. Şimdi matematik çalışacağım. Birde canım sen hangi bölüm mezunusun ?

cnm bende hukuka girişe aöf deyken çalışmıştım ama öyle fazla değil geçecek kadar çalşmıştım öyleyken bile şimdi rahat rahat çalışıyorum zor gelmedi vatandaşlık... ama tarih

cnm mrb naslsn.. bende vatandaşlık başladım hukukun temel kavramları... 160 tane sorum var bitireblrmym 3 buçuğa kadar bilmyorum.. telefonla konuşmaktan vs. vs... ramazanda ben çok tembelleştm kızlar ya gündüz aç karnına çalşmıom akşamda tok karnına çalışamıom gecede uykum gelio nete takılıom çok ağır çalışıyorum inş. ramazandan sonra telafi edicem

Halkla ilişkiler mezunuyum canım.Ne zamandır sorucam unutuyorum .Bende maliye kamu yönetimi iktisada geçebiliyormuşum .Hangi bölüm daha iyidir ki ?

Halkla ilişkiler mezunuyum canım.Ne zamandır sorucam unutuyorum .Bende maliye kamu yönetimi iktisada geçebiliyormuşum .Hangi bölüm daha iyidir ki ?

cnm ya maliye oku ya kamu yönetim.. Aslında aynılar ama ben olsam maliye okurdum ama bi kaç kişiye daha sor cnm.........

iyiyim canım . Bende ramazanda çalışamadım canım. Bugün matematikten rasyonel sayılar konusunu zor güç bitirdim sorularını daha çözmedim. Biraz önce eşimle etsiz ciğ köfte yaptık:) yarın susuzluktan kavruluruz artık:) o kadar şey yedim biraz da çalışıyım bari! Kolay gelsin sana canım !

iyiyim canım . Bende ramazanda çalışamadım canım. Bugün matematikten rasyonel sayılar konusunu zor güç bitirdim sorularını daha çözmedim. Biraz önce eşimle etsiz ciğ köfte yaptık:) yarın susuzluktan kavruluruz artık:) o kadar şey yedim biraz da çalışıyım bari! Kolay gelsin sana canım !

iyiyim canım . Bende ramazanda çalışamadım canım. Bugün matematikten rasyonel sayılar konusunu zor güç bitirdim sorularını daha çözmedim. Biraz önce eşimle etsiz ciğ köfte yaptık:) yarın susuzluktan kavruluruz artık:) o kadar şey yedim biraz da çalışıyım bari! Kolay gelsin sana canım !. .

Kızlar kusura bakmayın, bir mesajı 3 kere gòndermişim telefondan yazıyorum o yüzden arıza çıkarıyor. Laptopumuz vardı ama çaldırdık:'( kızlar size bişey itiraf edeceğim, ben size çok kötü alıştım:'(kötü derken şiddetini anlatmak babında! Sanki senelerdir tanıyorum sizi, çok yakın arkadaş gibi! Duygusala bağladım!

Cnm benim ya bende sizlere alıştım İyi giidyoruz bu topic sayesnde inşallah şöyle iyi bi puan alırz tatlım

cnm kayınvaliden gittimi maşallah ne güzel eşinle bişeyler hazrlamak güzel olsa gerek... inş. susamazsnz yarın abbim dayanma gücü verr inşallah

cnm kayınvaliden gittimi maşallah ne güzel eşinle bişeyler hazrlamak güzel olsa gerek... inş. susamazsnz yarın abbim dayanma gücü verr inşallah

Amin canım.yok gitmedi , daha gitmesine 7 ay var. Güzel bi duygu canım , Rabbim sana da hayırlı bir eşle mutlu bir yuva nasip eder inşallah. Bu arada ben rasyonel sayıları bitirdim :)

gunaydın kızlar.bende konularımı yazıyım buraya hergun.dun tarıh ınkılaplar bıttı test cozdum.matematık ebob ekok bıttı ne sacma bır konu.cıkmıs sorularını ınceledım.bugunde bolunebılme ve ekok tekrar edecem vıdeo dınleyecem.tarıhten sıkıntı cekıyorsanız benım yontemım once 24 saatte tarıhten calısıyorum sonra ınternetten pelın hoca var onun vıdeosunu dınleyıp test cozuyorum.pelın hoca cok guzel anlatıyor yorum yapıyor sadece bılgı degıl.mesala lısans 2012 sorularına baktım hep hocanın soyledıgı yorumlardan cıkmıs o yuzden tavsıye ederım.

evet canım bende pelin hocanın bidersini dinlemiştim güzel anlatıyo gerçekten

Amin canım.yok gitmedi , daha gitmesine 7 ay var. Güzel bi duygu canım , Rabbim sana da hayırlı bir eşle mutlu bir yuva nasip eder inşallah. Bu arada ben rasyonel sayıları bitirdim :)

Vah zavallım diyesim geldi ya . sen hemde kayınvaldenle ders mi çalışmaya çalışıyorsun o zaman daha da tebrik ediyorum seni İyi biri mi bari çalışmana ne kadar iyi olsa iş güç çıkıyordur sana ya bi de özel değilse neden 7 ay sonra gidecek ben bu kadar süreyi düşünemiyorum ya evlerden ırak
Ayrıca bende size çok alıştım hızlanmama yardımcı oluyor .En azından daha az karamsarlaşıyorum.Dİğer bölümlerde bilmem kaçıncı denemesini çözüyorlar yetişemeyecek diye korku sarıyor içimi sonra
goldflaycım bende maliye okumak istiyorum .özel muhasebe bürosu açabilir diyo ama öyle mezun olunca çat diye nasıl açıcaz
Aslında ben muhasebe okumadığıma pişman oldum sonradan maliyeyi oyüzden istiyorum
ya aslında devlet kurumunda da çalışmak istemiyorum maliyenin kamu yönetimine göre daha mı çok ki özel sektörde iş imkanı

Bi de kpss a ya kimler girebiliyor ? kamu yönetimi okuyunca girelebiliniyor mu acaba ? Bi sorum daha var .Kaç gündür hep düşünüyorum ama araştıracak vaktim olmadı.Biz şimdi kpssyi kazandık diyelim iki sene sonra lisans olucam tekrar kpss ye girip başka bi yere atanabiliyor muyum ki ? yoksa hakkım kayboluyor mu ? amma uzun yazdım yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…