Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

23 canım üniversiteyi 3. girişimde kazandımda söylemesi ayıp inş kpss de öyle olmaz senin kaç cnm bitti mi okulun

Cnm bende aynı 23 üm eylülde 24 olcam. benm 2008 de bitti cnm zaten 2 yıllıktı cnm şimdi ben aöf den 4 yıllık iktsat okuyom önümzde ki yıl mezun olcam inş. cnm aslında Açıköğretmden sosyal hizmetler okuyablrsn şu an ünv. okuyanlara sınavsz geçiş varmış sosyal hzmetlerden mezun olanlar 65 le atanıo...... Allah yardmcz olsun

Son düzenleme:

vallahi en son girişimde dahada tövbe ettim öss ye girmem dedim ztn açıktan kamu okuyodum dondurdum ama onu tamamlayacak vaktim yok bu iş bu sene ya olacak ya olacak ay dur hemen gaza gelmişken gidip çalışayım sahurdan dolayı geç yatıyorum ztn tarihten 20. yy a bi geleyim soru çözüp yatarım canım

cnm kamu yönt. kaçıncı sınıfsın bence bitr kamu yönt. den gir kpss ye... 80 puan al atan.. ama senn tasarımda 90 alman lazım.. zor ya bu işler cnm çalşmaktan başka çaremz yok.. çalş çalş cnm bende dönüom derse

cnm maşallah azmine hayranım bi de ben böyle olablsem.. ccan sıkıntsından bişi yapmıom.. şimdi yedim içtim duşumu aldım.. otutuyorum dersn başına... şu tarihi bu ayın 15 inde en geç bitrmm lazım

canım benimki kuru gürültü:) sen daha kalıcı çalışıyorsun maşallah. Ben dün 1982 ana. yürütmeyi bitirmiştim , biraz öncede yargı yi bitirdim canım:) bide benim coğrafya konularım bitti eklersen sevinirim canım. Moralini bozma canım benim.

cnm kuru gürültü olur mu ya.... bende tarihte cemiyetlerden sonra vasatlaştım kafam almaz oldu sanki.... ben daha vatandaşlığa başlamadım bile:26: senin tarih bitmş,coğr. da bitti,türkçede bitiyo,vatandaşlıkta az kaldı.. benim daha 1 haftalk tarihle işim var ve vatandaşlk ve türkçe var:26: offff valla ben en tembelnzm

2012 Eylül KPSS'cilerBitirilen Konular
suacan MATEMATİK: .......Tarih: ..Coğrafya: ......
Zap_ZupTÜRKÇE: sözcükte anlam,paragrafta anlam
MATEMATİK: Bitti
Tarih: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, kongreler,muharebeler
Coğrafya:Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler.
GOLDFLAYMATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20. yy da osmanlı devleti fikir akımları, trablusgarp,balkan,I.dünya savaşımondros ateşkes antlaşması,cemiyetler,kongrelerCOĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti )
yorgunMATEMATİK: hipotez yayıncılık sözelciler için mat kitabı. konu .....
karadut99GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı... COĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü,çevre ve toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti ) TÜRKÇE: sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi, anlatım biçimleri,paragrafta anlam,noktalama işaretleri.. TARİH: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön., iç politika gelişmeleri, ilkeler, inkılaplar... (tarih bitti)
ANAYASA: sosyal hayatı düzenlyen kur. , hukukun bölümleri, özel hukuk dalları,anayasa hukukuna giriş,1982 anayasası,yasama..
Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri

İftara davetliydik falan anca yazmaya fırsatım oldu günün özetini veremeyince içim rahat etmedi.Tarihten atatürk dönemi dış politika 2. dünya savaşı o üniteyi bitirip testlerini çözdüm.,Türkçeden de anlatım tekniklerini çalışıp çözdüm tarihi bitirmeme bir ünite kaldı ama yarın gezmeye gidicez sabah ve akşam dönücez. Rahatsızlanınca bi hava değişimi olsun istedik ama içim rahat değil yine inşallah sonra telafi ederim.Herkese iyi geceler bool boll netlerlerr

cnm saol inş. bol netler olur cnm ben bitireyim ünitemi ikimizi bir eklerm bitrdklermzi

Canım uniten bitince benimkinide eklersen sevinirim türkçe anlatım bozuklukları bitti. Behlül kaçar ben yatar, saçma oldu ama bu saatte normal:) iyi geceler, kolay gele:)

Bu telefonda beni delirtti, mesajı iki kere gönderiyor. Benim bu gece canım hiç ders çalışmak istemiyor. Ben akıllanmam arkadaş bu senede kazanamam öyle otururum evde!

Zapzupcum ne yapıyorsun, bugün hiç sesin çıkmadı, iyi misin ?

Sağol canım düşündüğün için. Daha iyiyim.dün hava değişikliği olsun bi diye şehir merkezine gittik.Bayram alışverişimizi yaptık .Gezdik işlerimizi hallettik ama çok yorulduk.Dün kendime tatil verdim .Bugün inşallah şu tarihi bitiririm yaa .Bende anayasaya bi geçsem üstümden yük gidicek .
Herkese iyi çalışmalar diliyorum. (bugün kayınvaldemler gelecek gibiler inşallah gelmezlerde çalışabilirim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…