Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

Ohh bee tarih bitti sonunda 3 tarama testi çözdüm 12 13 normal test etti 100 soru .20 soruluk bi testen 13 12 net yapıyorum yaa :KK14:vatandaşlığın birinci ünitesini okudum :KK30: bu ne yaa :KK30: hep yanlış çıktı cevaplar ne yapıcam bilmiyorum :KK30:

Ohh bee tarih bitti sonunda 3 tarama testi çözdüm 12 13 normal test etti 100 soru .20 soruluk bi testen 13 12 net yapıyorum yaa :KK14:vatandaşlığın birinci ünitesini okudum :KK30: bu ne yaa :KK30: hep yanlış çıktı cevaplar ne yapıcam bilmiyorum :KK30:

tü tüüü tüü maşallah.tekrar ettikçe netlerin yükselir canım. ezber istiyor bi kere çalışmayla olmuyor, bende aynı durumdayım anlayacağın. Benimde vatandaşlıktan son iki konum kaldı bu gece bitirmeyi düşünüyorum. Sonra tekrara, Haa birde matematik konularına başlayacağım.:)

maaşallah sana karadut. Bende bugün hukuka giriş yapıcam poff hiç sevmedim bu dersi ya :KK19: Goldflay nerede acaba hakkaten ben de merak ettim

2012 Eylül KPSS'cilerBitirilen Konular
suacan MATEMATİK: .......Tarih: ..Coğrafya: ......
Zap_ZupTÜRKÇE: sözcükte anlam,paragrafta anlam,anlatım teknkleri
MATEMATİK: Bitti:KK16:
Tarih: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, kongreler,muharebeler,dış politika,2.dünya savaşı
Coğrafya::KK16:Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler.
GOLDFLAYMATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20. yy da osmanlı devleti fikir akımları, trablusgarp,balkan,I.dünya savaşımondros ateşkes antlaşması,cemiyetler,kongreler,hazrlk dönemiCOĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti :KK16:)
yorgunMATEMATİK: hipotez yayıncılık sözelciler için mat kitabı. konu .....
karadut99GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı... COĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü,çevre ve toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti :KK16:) TÜRKÇE: sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi, anlatım biçimleri,paragrafta anlam,noktalama işaretleri.. TARİH: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön., iç politika gelişmeleri, ilkeler, inkılaplar... (tarih bitti:KK16:)
ANAYASA: sosyal hayatı düzenlyen kur. , hukukun bölümleri, özel hukuk dalları,anayasa hukukuna giriş,1982 anayasası,yasama,idari hukuk,uluslararasu kuruluşlar,güncel bilgler..
Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri

Kızlar merhaba nasılsnz:KK3:
Dün misafir geldi giremedm:KK31: girdmde cvp yazamadm:44: neler yapıyorsunz bakayım:KK53: kara dutcumm cnm maşallah genel kültürü bitirmşsn:KK19::KK19:
Ben de tarihte kurtuluş savaşına geldm ara vrdm vatandaşlığa geçtim....:KK14: Lisansların kpss si de açıklanmş. 2 buçuk ay sonra bzimde sonuçlar açıklanıcak:18: sınava da 1 buçuk ay ancak kaldı hızlanmam lazım:KK55: çok tembelim... hep erkekler yüzündennnn:KK19:

Dün misafir geldi giremedm:KK31: girdmde cvp yazamadm:44: neler yapıyorsunz bakayım:KK53: kara dutcumm cnm maşallah genel kültürü bitirmşsn:KK19::KK19:
Ben de tarihte kurtuluş savaşına geldm ara vrdm vatandaşlığa geçtim....:KK14: Lisansların kpss si de açıklanmş. 2 buçuk ay sonra bzimde sonuçlar açıklanıcak:18: sınava da 1 buçuk ay ancak kaldı hızlanmam lazım:KK55: çok tembelim... hep erkekler yüzündennnn:KK19:

:KK47: Erkekler aileler çocuklar :KK52: geriye birşey kalmıyo zaten bi de hasta oldum gitti vaktim off off :KK52: Bugünde geç kalktığım için kızımda geç kalktı .Öğle uykusunu yeni yapıp kalkacak ve benim tam iş saatime denk geldi saatlerdir iş yapıyorum .Sabahta uyunca çalışcam diye çalışmadım offf offf :KK25: lisanslar çok çalıştıkları halde öyle oldu ne yapıcam ben bilmiyorum 65 anca alırım yaa :KK25:şu anayasadan bi kurtulsamda denemelere başlasam .Ne seviyedeyim hiç bilmiyorum :KK25:matematikten hiç pratiğimde yok zaten off off içim şişti :KK25: birazdan yemek yapmaya başlıycam zaten eşim gelince kızımla uğraş zaten :KK43:şöyle bi gece sabaha kadar çalışıp şu anayasadan kurtulabilsem keşke :KK43: Bana dua edin kızlar hiç bir işim rast gitmiyor başımıza gelmeyen kalmıyor bu ara

hoşgeldin canım özledik seni. Bugün ben hiç ders çalışamadım öyle yattım. Konular bitti ama netler berbat ötesi. Tekrar yapmam lazım. Benim kardeşimde girdi lisans kpss ye sosyal bil. öğretmenliği 81 puan almış. İnşallah atanır. Evet canım hızlanmamız lazım.
Hep engeller çıkar! Sen kafama takma :) ne diyoruz durmak yok yola devam hedef 2012 bu ak partinin sloganıydı ama artık benim oldu! He he hee!

:KK47: Erkekler aileler çocuklar :KK52: geriye birşey kalmıyo zaten bi de hasta oldum gitti vaktim off off :KK52: Bugünde geç kalktığım için kızımda geç kalktı .Öğle uykusunu yeni yapıp kalkacak ve benim tam iş saatime denk geldi saatlerdir iş yapıyorum .Sabahta uyunca çalışcam diye çalışmadım offf offf :KK25: lisanslar çok çalıştıkları halde öyle oldu ne yapıcam ben bilmiyorum 65 anca alırım yaa :KK25:şu anayasadan bi kurtulsamda denemelere başlasam .Ne seviyedeyim hiç bilmiyorum :KK25:matematikten hiç pratiğimde yok zaten off off içim şişti :KK25: birazdan yemek yapmaya başlıycam zaten eşim gelince kızımla uğraş zaten :KK43:şöyle bi gece sabaha kadar çalışıp şu anayasadan kurtulabilsem keşke :KK43: Bana dua edin kızlar hiç bir işim rast gitmiyor başımıza gelmeyen kalmıyor bu ara
Canım Allah yar ve yardımcınız olsun. Kendinize oku, nazar değiyordur canım.

hoşgeldin canım özledik seni. Bugün ben hiç ders çalışamadım öyle yattım. Konular bitti ama netler berbat ötesi. Tekrar yapmam lazım. Benim kardeşimde girdi lisans kpss ye sosyal bil. öğretmenliği 81 puan almış. İnşallah atanır. Evet canım hızlanmamız lazım.
Hep engeller çıkar! Sen kafama takma :) ne diyoruz durmak yok yola devam hedef 2012 bu ak partinin sloganıydı ama artık benim oldu! He he hee!
cnm bende çok boşluyorum oluyo ramazan ayıya... cnm kardeşin inşlallah atanır. evet cnm durmak yok yola devam:KK52:

Canım Allah yar ve yardımcınız olsun. Kendinize oku, nazar değiyordur canım.

İnşallah seninde kardeşin atanır canım :KK30: Ben bugün bari çalışabilsem offo ff :KK30: dün gece 12 buçukta anca uyuttum kızımı.Sonra bakayım dedim biraz derse ama çok uykum geldi koca gün çalışamadan gitti.Bugün de çalışıyor eşim ama kızımın maaşallahı var.Dün gece iyice sinirim bozuldu.Önceden kazanma ihtimalimi %75 görüyordum şimdiyse %15 anca :KK43::KK50: boşu boşuna bunalıyormuşum gibi bi his var içimde :KK50:
ne biçim çalışıp 105 net yapanlar 83 puan almışlar sınavdan ya ben :KK19: 40 50 puan alıpta rezil olcam bi de :KK19:

İnşallah seninde kardeşin atanır canım :KK30: Ben bugün bari çalışabilsem offo ff :KK30: dün gece 12 buçukta anca uyuttum kızımı.Sonra bakayım dedim biraz derse ama çok uykum geldi koca gün çalışamadan gitti.Bugün de çalışıyor eşim ama kızımın maaşallahı var.Dün gece iyice sinirim bozuldu.Önceden kazanma ihtimalimi %75 görüyordum şimdiyse %15 anca :KK43::KK50: boşu boşuna bunalıyormuşum gibi bi his var içimde :KK50:
ne biçim çalışıp 105 net yapanlar 83 puan almışlar sınavdan ya ben :KK19: 40 50 puan alıpta rezil olcam bi de :KK19:

sağol canım benim. Bende delirmek üzereyim. Dùn hiç ders çalışamadım. Ya ben ne yapacam bu kafayla! Ben akıllanmam ömür boyu böyle devam eder. Kendimi dövmek ıstiyorum! Matematik geometri duruyor öyle. Ben kendimi en iyisi istanbul köprüsünden atıyim.

sağol canım benim. Bende delirmek üzereyim. Dùn hiç ders çalışamadım. Ya ben ne yapacam bu kafayla! Ben akıllanmam ömür boyu böyle devam eder. Kendimi dövmek ıstiyorum! Matematik geometri duruyor öyle. Ben kendimi en iyisi istanbul köprüsünden atıyim.

KEşke herkes bizim gibi olsa :KK30: 70 puanla girerdik ne güzel :KK30: nasıl o kadar puanı yapıyorlar bilmem :KK30:

bende anlamadım. Ya bende hiç hırs yok. Mülâyim mülâyim yatıyorum öyle. Kurbanlık koyun gibi.

Ben hırslıydım ama yorgunluktan kalmıyor .Yorgunluk uykusuzluk .Bu gün kızımı sütten kesmeye karar verdim .İnşallah kolaylıkla atlatırız bu dönemi.Çünkü gece hiç uykum yok 8 9 kez emmeye kalkıyordu falan .Bünyem çok zayıf düştü. Şöyle uykumu almaya başlasam belki daha aklımda kalır okuduklarım. Ha vatandaşlık kitabını okuyorum ha fransızca kitap falan öyle yani :KK19: Allah kolaylık versin sana da canım ya

X