Ayran detoksu yap 2 günBen pazar günü yine 5te 5 başlıcam biraz zor oluyo ama geçen sefer 2 kilo verip yarım kilo almıştım bakalım bu sefer işe yarıcakmı
Bakayım ona da biAyran detoksu yap 2 gün
Ben yapamam ya gezme tozma programlarım varBen yarin basliyorm varmi katilmak isteyen bana :)
canım öğle ile akşamı yer değiştir bence akşam yenen eti yakmak daha zormuş bizim burda diyetetik bölümünde bir hoca demişti sebze akşam et öğünleri öğlen diye ben bu ara ona dikkat etmeye çalışıyorum balık hariç onu öğlen yiyebileceğim bi yer yok burlardaCokta rahat gbi duruyo. İki gun yapiliyo iki kilo veriliyomus sekersiz cay serbest bide su birebir uymak gerekiyomus
ben kahvaltısız hayatta güne başlayamam çok acıkırım zaten kafa gidik vallahi kovulurumBen yarin basliyorm varmi katilmak isteyen bana :)
evt olablir oyle yapiyim zaten ekmegi oglen yesem dha iyicanım öğle ile akşamı yer değiştir bence akşam yenen eti yakmak daha zormuş bizim burda diyetetik bölümünde bir hoca demişti sebze akşam et öğünleri öğlen diye ben bu ara ona dikkat etmeye çalışıyorum balık hariç onu öğlen yiyebileceğim bi yer yok burlarda
bende kahvaltisz duramayanlardanim okula gderken ilk ders 6 daydi ben 5 te kahvalti yapardmben kahvaltısız hayatta güne başlayamam çok acıkırım zaten kafa gidik vallahi kovulurum
ben 5 gun uyamayablirm oyzden iki gunluklere baktm iki kilo diyo ama ben bir kilo versem iki gunde yine iyi @Apriori123 soyledgi ayran detoksuda iyiymis onuda yapablirm. Bende senin gbi sinirdayim 70 lerdeym bir iki kiloda 60 lari gorucem oyzden acele ediyorm:) dur su senin diyetide araatriym@hiraysen ben 5te5 yapcam onda 2 kilo verdim bunlarda yarım kilo anca gider :) sende dene çok zor değil istediğin kadar yiyosun sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?