• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

20160127_120647.jpg
Öğle yemegim qra öğünde bi tane portakal

Ben pazar günü yine 5te 5 başlıcam biraz zor oluyo ama geçen sefer 2 kilo verip yarım kilo almıştım bakalım bu sefer işe yarıcakmı

Cokta rahat gbi duruyo. İki gun yapiliyo iki kilo veriliyomus sekersiz cay serbest bide su birebir uymak gerekiyomus

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-27-13-52-37.png
    Screenshot_2016-01-27-13-52-37.png
    148,4 KB · Görüntüleme: 35
Cokta rahat gbi duruyo. İki gun yapiliyo iki kilo veriliyomus sekersiz cay serbest bide su birebir uymak gerekiyomus
canım öğle ile akşamı yer değiştir bence akşam yenen eti yakmak daha zormuş bizim burda diyetetik bölümünde bir hoca demişti sebze akşam et öğünleri öğlen diye ben bu ara ona dikkat etmeye çalışıyorum balık hariç onu öğlen yiyebileceğim bi yer yok burlarda

@hiraysen ben 5te5 yapcam onda 2 kilo verdim bunlarda yarım kilo anca gider :) sende dene çok zor değil istediğin kadar yiyosun sonuçta

Çıktık öyküyle tura 1 km yürümüşüm en uzun gidebilceğin yer zaten o kadar sürüyo :)

canım öğle ile akşamı yer değiştir bence akşam yenen eti yakmak daha zormuş bizim burda diyetetik bölümünde bir hoca demişti sebze akşam et öğünleri öğlen diye ben bu ara ona dikkat etmeye çalışıyorum balık hariç onu öğlen yiyebileceğim bi yer yok burlarda
evt olablir oyle yapiyim zaten ekmegi oglen yesem dha iyi

ben kahvaltısız hayatta güne başlayamam çok acıkırım zaten kafa gidik vallahi kovulurum :KK53:
bende kahvaltisz duramayanlardanim okula gderken ilk ders 6 daydi ben 5 te kahvalti yapardm

@hiraysen ben 5te5 yapcam onda 2 kilo verdim bunlarda yarım kilo anca gider :) sende dene çok zor değil istediğin kadar yiyosun sonuçta
ben 5 gun uyamayablirm oyzden iki gunluklere baktm iki kilo diyo ama ben bir kilo versem iki gunde yine iyi @Apriori123 soyledgi ayran detoksuda iyiymis onuda yapablirm. Bende senin gbi sinirdayim 70 lerdeym bir iki kiloda 60 lari gorucem oyzden acele ediyorm:) dur su senin diyetide araatriym

Yanliz arastrdimda 5 te 5 diyeti kas ve su kaybi yapiyomus yag kaybi hic olmuyomus. Yumurta ve meyve gnu cok zor ben bunu uc gun yapsam 3 te 3 olurmu acaba :))))

Back