Zaten ilkinde su gittiyse benim ikincide çok bişey olmaz 5 günde ölmeyik :) meyve beni zorlamadı ama ertesi sabah midem biraz kötüydü o da kivi yedim çok ekşiydi ondan oldu yumurta beni çok zorlamadı o gün akşam normal yemek yemiştim yemesem daha iyi sonuç alırdım ben sınırı atlamak için istiyorum devamlı yapamam zati en güzeli sporla havalar biraz düzelsin spora ağırlık vercemYanliz arastrdimda 5 te 5 diyeti kas ve su kaybi yapiyomus yag kaybi hic olmuyomus. Yumurta ve meyve gnu cok zor ben bunu uc gun yapsam 3 te 3 olurmu acaba :))))
Bende bunun taraftarıyım bakalım yaza kadar gitsin canım çok uzun sürmesinKızlar şok diyetlerin nerdeyse hepsini denemiş biri olarak derim ki bir gider beş gelir yerine yapmayın. Öğrendiğim şudur ki bu işi bi beslenme alışkanlığına dönüştürmedikçe bu iş olmuyor. Bi de ben şok diyette yemekten soğuyorum ve kg verme stresi yüzünden veremiyorum :/ o yüzden çok mecbur kalmadıkça yapmayın bence. Ben durma yaşadığımda detoks yapmayı düşünüyorum. Belki beş ayda belki 10 ayda vericem bu kg ları ama stres yapmıycam
Bi de üşenmeyip spor yapabilsem ahhh ahhh
İyi yapmışsın ben bile merak ettim kaç çıkıcaksın bakalım bence 72 kesinlikle değilsindir çok daha zayıf duruyosunAldm tarti eve gdiyorm medisana vucut analizliden aldm insallah guzeldir.
Ayy hadi bakalım merakla bekliyoruz kaç paraya aldınAldm tarti eve gdiyorm medisana vucut analizliden aldm insallah guzeldir.
oyle duruyorm ama kilom var kemikliyimİyi yapmışsın ben bile merak ettim kaç çıkıcaksın bakalım bence 72 kesinlikle değilsindir çok daha zayıf duruyosun
109 tlye aldm bimeksten hep analizli baskuller vardi normallerinden yoktuAyy hadi bakalım merakla bekliyoruz kaç paraya aldın
Aman milletin diline düşecen aman ha :)Eki Görüntüle 1756578 Habersiz misafirimiz geldi buaksam abimler, yemek yapmamistm esmde mangal yapti yengem salatayi yapti rahatim buaksam:) baklava getirmisler birtane bile yemedim. Salatayi alamadgm tabagima resmide gzli cektm zaten
Bak bakalım memnun kalırsan alırız bizde :)oyle duruyorm ama kilom var kemikliyim
Sabh tartilcm pilleri bilee takamadim misafrler arkamizdan gelince
109 tlye aldm bimeksten hep analizli baskuller vardi normallerinden yoktu
Esimde baska yere gtmeyelm burdan al deynce aldm . Yarn sabh kilomu ogrenicem sonunda
Aynen :) yengem yillardir diyet yapiyo ama hep ayni. Bana yuzun gitmis dedi bende diyet falan yapmiyorm kendginden gtmistr dedm oda hmmmmm dediAman milletin diline düşecen aman ha :)
Bnce gereksz bi ozellik ama yktu baska esmde acele edince baska yere gtmeyelm deynce aldm mecburiyetten yksa tarti marti alamam disari ckmiyorum cnkuBak bakalım memnun kalırsan alırız bizde :)
Aman kilo ölçsün yeter sen 3-4 yerde dene nerde en az tartıyo orda tartıl :) benimkini azcık oynatıyorum farklo tartıyo :)Bnce gereksz bi ozellik ama yktu baska esmde acele edince baska yere gtmeyelm deynce aldm mecburiyetten yksa tarti marti alamam disari ckmiyorum cnku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?