• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Anammm bisey yemeye korkuyorm valla kizlar ama byle olmali bravo istek falan kalmiyo sayenizde. Ben tatlici biri olaraktan canm artk istemiyo hedefim var basaricammmm:)

Yahu bu saatte yenen tatlının sütlüsü mü olur artık cezalısın yarın çok az yiceksin

K Keskek valla bencede cezalısın iç kahveni kalk tatlı ne yani

K Keskek bugun esimde hadi gel birer dlim pasta yiyelim dedi ama ben istemedim

Yaa üstüme gelmeyin :KK19:

İşin kötüsü ben çok geziyorum galiba yarında dahil pazar günüde dahil evde değilim rejime başlancak yanlış zamandayım galiba

Tüm gün bana hak tanıdığı kalorifen daha azını yemişim ve baya adım atmışım :))

Eklentiler

• image.png
    image.png
    105,8 KB · Görüntüleme: 34
K Keskek evde olmana gerek yok gittiğin yerlerde uygun olanları yiyebilirsin porsiyon küçültebilirsin öğlen çok kaçtıysa akşamm hafif geçirebilirsin hadi artık katıl aramıza salmışsın kendini

K Keskek evde olmana gerek yok gittiğin yerlerde uygun olanları yiyebilirsin porsiyon küçültebilirsin öğlen çok kaçtıysa akşamm hafif geçirebilirsin hadi artık katıl aramıza salmışsın kendini
Evet ya ilkinde ben hevesliydim bu sefer bende var bi rahatlık niye böyle oldu anlamadım bakalım dikkat edecem inşallah

Back