• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Kizlar gunaydin ben karnimin indigni hissediyorm esofmanm belimden dusuyo. Ama benm bozuk tarti beni kilo almis hemde iki kilo almis gosteriyo busabah. Ben saat 4 gbi gdip yenisini alicm yarn sabah yazicm kilomu bugn tarti gnu diye aciklama yaptm:)

Tatli ihticimi nasil dindireblirm bana diyet tatli onern kizlar nolur kriz tuttu resmen tatlisiz yasayamiyorm ben:KK43:

Ben kuru kayısı hurma filan yiyorum tatlı diye tutturduğumda bi de kesmiyosa illaki tatlı istiyosa öğlende filan ye akşam yeme kesinlikle

İki gündür ablamlar bendeydi kaldılar kesin kilo almılımdır dedim ama bu sabah 65.7 çıktım çok şükür kahvaltı olarak dündrn kalma börek vardı ama şimdi sizden gaza geldim onları buzluğa atıp kahvaltı hazırlıcam

ben sanırım 10 gündür dikkat ediyorum 52 ile başlamıştım şuan 51.5 haftasonu tartıldığımda da aynıydım hiç oynamamış ama benim bir hafta on günde anca belli oluyo bir de ödem attım biraz şişliğim azaldı gibi hissediyorum sonuna kadr asılıcam bu kez

Sabah mamami içtim 300 cc süt ile

Eklentiler

• 20160127_080707.jpg
    20160127_080707.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 44
Ben kuru kayısı hurma filan yiyorum tatlı diye tutturduğumda bi de kesmiyosa illaki tatlı istiyosa öğlende filan ye akşam yeme kesinlikle

İki gündür ablamlar bendeydi kaldılar kesin kilo almılımdır dedim ama bu sabah 65.7 çıktım çok şükür kahvaltı olarak dündrn kalma börek vardı ama şimdi sizden gaza geldim onları buzluğa atıp kahvaltı hazırlıcam
tamam canm oyle yaparm bugn bi kacamak yapcam zaten :)))

tamam canm oyle yaparm bugn bi kacamak yapcam zaten :)))
hiraysen sana çok basit bi tatlı söyliyim hemen hurmayı ve cevizi rondodan geçir içine limonlu etiform bisküviyi ufala top yapıp hindistan cevizine bula 2 tane ye bu kaçamağın olsun ama sadece iki minik top erken saatlerde ara öğün olarak

Bugunku kahvalti savas alani gbi hira yuzunden buarada salcayi ekmege nutella surer gbi suruyorm:))bide bunlara ek olarak hira iki cay kasigi krem peynir uzatti agzima geri ceviremedim:)

20160127_100426.jpg

sütlü nescafe içiyorum yanına bişi istemedi canım bugün öğlen yürüyüş yapamicim program yoğun onun yerine akşam servisden erken inir eve yürürüm artık

hiraysen sana çok basit bi tatlı söyliyim hemen hurmayı ve cevizi rondodan geçir içine limonlu etiform bisküviyi ufala top yapıp hindistan cevizine bula 2 tane ye bu kaçamağın olsun ama sadece iki minik top erken saatlerde ara öğün olarak
tamam ama onu baska bigun yapsam olurmu kestane sekeri birtanecik yiyim bari bugn :)

Ben birazdan kahvaltı yapıcam Azadla foto koymaya gerek yok zaten yumurta haşlanmış, bit kibrit kutusu peynir üç zeytin biraz maydanoz yarım light ekmek

Kızlar bu sabah bunu denedim dün kk diyet forumunda gördüm araştırdım. Evde limon yoktu limon suyu ile yaptım sabahı ama bugün pazar var alırım bol bol. İnşallah işe yarar

Eklentiler

• image.png
    image.png
    213,2 KB · Görüntüleme: 43
  • image.png
    image.png
    171,6 KB · Görüntüleme: 43
  • image.png
    image.png
    212,5 KB · Görüntüleme: 38
  • image.jpeg
    image.jpeg