Tatli ihticimi nasil dindireblirm bana diyet tatli onern kizlar nolur kriz tuttu resmen tatlisiz yasayamiyorm ben
tamam canm oyle yaparm bugn bi kacamak yapcam zaten :)))Ben kuru kayısı hurma filan yiyorum tatlı diye tutturduğumda bi de kesmiyosa illaki tatlı istiyosa öğlende filan ye akşam yeme kesinlikle
İki gündür ablamlar bendeydi kaldılar kesin kilo almılımdır dedim ama bu sabah 65.7 çıktım çok şükür kahvaltı olarak dündrn kalma börek vardı ama şimdi sizden gaza geldim onları buzluğa atıp kahvaltı hazırlıcam
hiraysen sana çok basit bi tatlı söyliyim hemen hurmayı ve cevizi rondodan geçir içine limonlu etiform bisküviyi ufala top yapıp hindistan cevizine bula 2 tane ye bu kaçamağın olsun ama sadece iki minik top erken saatlerde ara öğün olaraktamam canm oyle yaparm bugn bi kacamak yapcam zaten :)))
zaten diyeti bırakıpda almamak imkansız gibi ben iki gün azıcık fazla yesem direk 52 yi geçiyorumBugün tartı günüymus bugün ku tartım 82.9 daha önceki verdiklerimi fazlasıyla aldim
tamam ama onu baska bigun yapsam olurmu kestane sekeri birtanecik yiyim bari bugn :)hiraysen sana çok basit bi tatlı söyliyim hemen hurmayı ve cevizi rondodan geçir içine limonlu etiform bisküviyi ufala top yapıp hindistan cevizine bula 2 tane ye bu kaçamağın olsun ama sadece iki minik top erken saatlerde ara öğün olarak
hee doğru ya valla akşam kendini tuttuysan bi tane ye cidden :)) afiyet olsun ama bak sadece bir tane :))tamam ama onu baska bigun yapsam olurmu kestane sekeri birtanecik yiyim bari bugn :)
hem krep hem kaşar olmazYarım değil ikiye katladım kalın bi krep :)
Kahvaltıda bişey olmaz yaahem krep hem kaşar olmazlight beyaz beyaz peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?