• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

fajita bu cumartesi menüm eminim eşimde çok sevecek :KK49: ama ben bi tane yicem :KK59: yani inşallah :mad:
Eşim bayıldı haftada bi gün istiyorum dedi :)) ilk denemeyi tavuk göğüsle yaptım güzel olmazsa kırmızı Ete yazık etmiyim dedim. Bi dahakine kırmızı et ile yapıcam. Asıl sosları yap mutlaka yoksa gerisi bildiğin körili tavuk sote

Annem bursaya gtti dun kar yagdi diye gelemedi bugn. Esime tarti lazm acil dedm annen gelince gderiz almaya dedi. Ben evdekine inanmiyorm kizlar her ciktgmda farkli gosteriyo oyzden tarti alinca yazicm kesin kilomu bende ogrenmis olucam umarm 72 den cok deglimdir.

Ara öğünum 10 badem bir portakal gün içinde de herbalifenın çayı var suyuma koydum onu içiyorum
Benim kardeşim herbalife ile verdi aöa fazlasıyla geri aldı. Baya da pahalı bişey kendileri. Bence biraz dikkat ederek versen daha güzel olur. Haaa tüm şok ve butarz yöntemleri denemiş biri olarak yazıyorum Can'ım. Zayıfladıktan sonra dikkat ederim de bende genelde yalan oluyor, zayıfladıktan sonra aynı tarz yemeye devam ediyorum ben genelde ve şok biçimde verdiklerim gerisin geri geliyor.

Yarim saat egzersiz yaptim hirayi bacaklarma oturttm uc mekigi zor cektm. Mekik cekmek iskence gbi. Su icmeyi sevmedgim ve unuttgm icn bi prgram yukledm saat basi uyariyo su iciyim diye:)

Bende regl olduydum bugün sökülüyo artık ve benim bir öküz yiyesim var

yiyesin var ama yemezsin sen idarelisin sen kararlısın sen savaşcısın :KK49:
Valla yalan söyleyemicem şimdi size dürüst iş yapıyoruz burda öğle yemeğinden sonra türk kahvesi içtim
Kv sabah börek getirdi yapmış akşam ondan yedim 2 dilim 1 parçada kaşar aslında soğuk ve çok güzel değildi ama pisboğazlık işte

Valla yalan söyleyemicem şimdi size dürüst iş yapıyoruz burda öğle yemeğinden sonra türk kahvesi içtim
Kv sabah börek getirdi yapmış akşam ondan yedim 2 dilim 1 parçada kaşar aslında soğuk ve çok güzel değildi ama pisboğazlık işte
hiç kaçamak yapmamıştın ama şuan o hakkı tükettin bundan sonra öküz değil anca civciv yiyebilirsin beybisi :21:

Tatli ihticimi nasil dindireblirm bana diyet tatli onern kizlar nolur kriz tuttu resmen tatlisiz yasayamiyorm ben:(

Benim kardeşim herbalife ile verdi aöa fazlasıyla geri aldı. Baya da pahalı bişey kendileri. Bence biraz dikkat ederek versen daha güzel olur. Haaa tüm şok ve butarz yöntemleri denemiş biri olarak yazıyorum Can'ım. Zayıfladıktan sonra dikkat ederim de bende genelde yalan oluyor, zayıfladıktan sonra aynı tarz yemeye devam ediyorum ben genelde ve şok biçimde verdiklerim gerisin geri geliyor.
Canım sadece kahvaltıda içiyorum yoksa hastanede ancak poğaça tarzı yiyorum o yüzen mama içmek kolay oluyor diğer ogunlerimi de normal yiyorum dediğin gibi bırakınca hemen alınıyor malesef:(

Akşam yemiği DSC_0324.JPG ve yoğurt

Back