Son 10 kg için

Tarhana corbasi yarm kase bitrdim bikac tursu ve cacik Karafasulyenin hepsni yedm ekmek yemedim buaksam biraz gec oldu

Ahaha adamlar dicek delirdi bunlar napıyolar :) sofrada çekiyom foto napıyon sen diyo :)

Ahaha adamlar dicek delirdi bunlar napıyolar :) sofrada çekiyom foto napıyon sen diyo :)
evt ya bu aksam aynisini yasadm bana iyimisn diyo:)))) deli oldgmdan suphelendi sanirm halbuki hepimiz oyleyiz. Yanliz ekmek kola falan icmiyorm cok saskin duruyo bide baktm buaksam oda ekmek hic yemedi Ekmek hep yiyo normalde. Dunde sen smdi benide begenmezsn zyiflarsan deMisti

Hadi bakalııımmm bak sen
zayıflayacak sen karar verince korktu
Abur cuburda almazsa bu iş tamamdır

Benim eşim normalde diyete karışmaz destekler hatta ama bu kez çok kararlı olduğumu görünce heralde caydırmaya çalışıyo helva ye diye tutturdu Akşm dünde lokum yedirmeye çalışıyordu bana

Hadi bakalııımmm bak sen
zayıflayacak sen karar verince korktu
Abur cuburda almazsa bu iş tamamdır
almiyo valla iki gundur:) ama annem gldi azonce bursadan kestane sekeri getirmis ben bayilirim biliyo koca kutu almis ben smdi napicam

almiyo valla iki gundur:) ama annem gldi azonce bursadan kestane sekeri getirmis ben bayilirim biliyo koca kutu almis ben smdi napicam
Yarın sabah 2-3 tane ye geri kalanını ver annene onda dursun
Bu siyah fasulye nasıl bişi tadı falan bugün gittim bime keten tohumundan başka bişey kalmamış

Yeme sakın en fazla bi tane o da sabah bu saatte asla
tamam paketi acmadm hic dayanamayip cok yerim diye.

Yarın sabah 2-3 tane ye geri kalanını ver annene onda dursun
Bu siyah fasulye nasıl bişi tadı falan bugün gittim bime keten tohumundan başka bişey kalmamış
cok lezzetli esim barbunyaya benziyo tadi diyo. Bu buyuk marketlerde var bizm burda 5m mgros var orda var . keten tohumu alsaydn oda faydali

tamam paketi acmadm hic dayanamayip cok yerim diye.

cok lezzetli esim barbunyaya benziyo tadi diyo. Bu buyuk marketlerde var bizm burda 5m mgros var orda var . keten tohumu alsaydn oda faydali
Biliyorum bi ara annemde alıyodu yoğurda yemeğe salataya koyuyoduk bi onu biliyorum zaten diğerlerini bilmiyomuşum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…