Ekmeğimin yarısını yedimAkşam yemiğiEki Görüntüle 1755488 ve yoğurt
gec grdum yzini canm yarn aldirirm artk@hiraysen eşine söylesen gelirken special k nın barı var ondan alsa bide gündüz tüketsen daha iyi
evt ya bu aksam aynisini yasadm bana iyimisn diyo:)))) deli oldgmdan suphelendi sanirm halbuki hepimiz oyleyiz. Yanliz ekmek kola falan icmiyorm cok saskin duruyo bide baktm buaksam oda ekmek hic yemediAhaha adamlar dicek delirdi bunlar napıyolar :) sofrada çekiyom foto napıyon sen diyo :)
Evet bencede baska biseye uzanmiyorm tabagmda ne varsa onu yemeye sartlaniyorm. Gerci cok geliyo aksam yemekleri bitiremiyorm.yne maden suyu iciyormBence güzel oldu foto işi porsiyonuma dikkat ediyorum :)))
Evt cnm foto atiyoruzFoto mu atıyoruz bende köfte ve az mantı yedim ekmeği de bıraktım
Hadi bakalııımmm bak senevt ya bu aksam aynisini yasadm bana iyimisn diyo:)))) deli oldgmdan suphelendi sanirm halbuki hepimiz oyleyiz. Yanliz ekmek kola falan icmiyorm cok saskin duruyo bide baktm buaksam oda ekmek hic yemediEkmek hep yiyo normalde. Dunde sen smdi benide begenmezsn zyiflarsan deMisti
almiyo valla iki gundur:) ama annem gldi azonce bursadan kestane sekeri getirmis ben bayilirim biliyo koca kutu almis ben smdi napicamHadi bakalııımmm bak sen
zayıflayacak sen karar verince korktu
Abur cuburda almazsa bu iş tamamdır
Yeme sakın en fazla bi tane o da sabah bu saatte aslaalmiyo valla iki gundur:) ama annem gldi azonce bursadan kestane sekeri getirmis ben bayilirim biliyo koca kutu almis ben smdi napicam
Yarın sabah 2-3 tane ye geri kalanını ver annene onda dursunalmiyo valla iki gundur:) ama annem gldi azonce bursadan kestane sekeri getirmis ben bayilirim biliyo koca kutu almis ben smdi napicam
tamam paketi acmadm hic dayanamayip cok yerim diye.Yeme sakın en fazla bi tane o da sabah bu saatte asla
cok lezzetli esim barbunyaya benziyo tadi diyo. Bu buyuk marketlerde var bizm burda 5m mgros var orda var . keten tohumu alsaydn oda faydaliYarın sabah 2-3 tane ye geri kalanını ver annene onda dursun
Bu siyah fasulye nasıl bişi tadı falan bugün gittim bime keten tohumundan başka bişey kalmamış
Biliyorum bi ara annemde alıyodu yoğurda yemeğe salataya koyuyoduk bi onu biliyorum zaten diğerlerini bilmiyomuşum :)tamam paketi acmadm hic dayanamayip cok yerim diye.
cok lezzetli esim barbunyaya benziyo tadi diyo. Bu buyuk marketlerde var bizm burda 5m mgros var orda var . keten tohumu alsaydn oda faydali
Bnde dr gurkan kubilaydan duymustum o veriyodu tarifler degisk seylerle.Biliyorum bi ara annemde alıyodu yoğurda yemeğe salataya koyuyoduk bi onu biliyorum zaten diğerlerini bilmiyomuşum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?