Kader arkadasim. Eslermizn kurbani olmusuzAz önce eşim annemlerden almaya geldi bizi eve dönüyorduk ve yolda resmen kanıma girdi. Mc yiyelim mi diye. Aslında hyr demiştim ama kendimi yerken buldum
A apriori11 aynı sorun bizde de var eşim 7 gibi geliyor bazen daha geç. Her seferinde seni beklemicem diyorum ama bekliyorum. Tek yemek yemeyi hiç sevmiyorda. Ama gerçekten beklemicem artık.
Benim gıcık kocam da çekirdek almış dizi izlerken yemelik ama bana küçük 100 gr lık paket almış :)))(Kader arkadasim. Eslermizn kurbani olmusuz
Hoşkaldığım Çarşambainşallah. için topik her çarşamba tartı günü. Başlangıç kg nu yazıp sonra her hafta geldiğin kg yu yazarsan düzenli olur kg takibin. Kolay gelsin
ne güzel düşünmüş seni. Bugün pantolon denedm belki 20tane.kiza dedimki bunlar çok dar oldu bana demezmi eşimin yaninda olsun belki zayiflarsinzBenim gıcık kocam da çekirdek almış dizi izlerken yemelik ama bana küçük 100 gr lık paket almış :)))(
Tam dayaklıkmış kız :/ benim eşim de diyet yapsam dalga geçer yapmasam dalga geçer, kendi koca göbeğine de laf ettirmez, aile babası göbekli olur diyone güzel düşünmüş seni. Bugün pantolon denedm belki 20tane.kiza dedimki bunlar çok dar oldu bana demezmi eşimin yaninda olsun belki zayiflarsinz(kiz incecikti ) çok zoruma gitti
Ekmeği makarnayı hamur işleeini yeme menüden çorba sulu yemek ve salata tercih edebilirsinPazartesi kilomu yazarak baslayayim insalah.
yurtta kaldigim icin pek yemek secme sansim yok ama .. bir yolunu bulurum insallaj
Aynen öyle canımAslında karnımız doyuyormus az yemekle ama gözümüz doymuyormus baksanıza az yemeye başlayınca anladık ne kadar hunharca yedigimizi
En azından yarım yemişsin üzülmeEveett gelelim benim öküzlüğüme :)
Sabah
Peynirli dereotlu omlet 4 zeytin 1 dilim ekmek çay
Ara
Türk kahvesi yarım muz
Öğlen
Dışarda yedim
Bazlama içinde tavuk şinitzel salata 10-15 patates kızartması bazlamanın yarısını yedim ama çol acıkmıştım ayran
Sonra da akşam esas bomba
Yarım tiramisu çay
Şimdi çay içiyom yine bi de yeşil çay içer günü kapatırım ayyy valla çok kötü bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?