Son 10 kg için

İlk ara öğünü atladım. Öğle yemeğinde de akşamdan kalan bir bageti yedim.

Offf offffff çok moralin bozuk Bu sabah limonlu su ictm bir yumurta az peynir biber domates zeytin yedim Iki dilim ekmekle. Alisverise gttik kisliklar için. Doğal olarak kurt gbi aciktm. Saatlerce dolaşmaktan. Esim tutturdu İskender yicm diye. Bnde yedim onunla birlikte. Ama oluyorm resmen mideme oturdu mahfoldum soda iciyorm duzelemedim iki günde mide kuculurmu yaa küçüldü resmen.bidha asla yemicem çok pismanim

Kader arkadasim. Eslermizn kurbani olmusuz

İkinci ara öğünümde yarım bardak süte tarçın ve yulaf kepeği atıp içtim yanına da üç ceviz dört fındık yedim.
Akşam yemeğim bir çipura ızgara ve havuç turp kırmızı lahana salatası.
Elbette ekmek yok

Hoşkaldığım Çarşambainşallah. için topik her çarşamba tartı günü. Başlangıç kg nu yazıp sonra her hafta geldiğin kg yu yazarsan düzenli olur kg takibin. Kolay gelsin

Pazartesi kilomu yazarak baslayayim insalah.
yurtta kaldigim icin pek yemek secme sansim yok ama .. bir yolunu bulurum insallaj

Benim gıcık kocam da çekirdek almış dizi izlerken yemelik ama bana küçük 100 gr lık paket almış :)))(
ne güzel düşünmüş seni. Bugün pantolon denedm belki 20tane.kiza dedimki bunlar çok dar oldu bana demezmi eşimin yaninda olsun belki zayiflarsinz (kiz incecikti ) çok zoruma gitti

ne güzel düşünmüş seni. Bugün pantolon denedm belki 20tane.kiza dedimki bunlar çok dar oldu bana demezmi eşimin yaninda olsun belki zayiflarsinz (kiz incecikti ) çok zoruma gitti
Tam dayaklıkmış kız :/ benim eşim de diyet yapsam dalga geçer yapmasam dalga geçer, kendi koca göbeğine de laf ettirmez, aile babası göbekli olur diyo ben de sıfır beden anne mi olurmuş diyorum :)
Bu arada benim de midem küçülmüş galiba, bi çipura yedim ekmeksiz ama midem çok fena soda galan da kar etmedi

Pazartesi kilomu yazarak baslayayim insalah.
yurtta kaldigim icin pek yemek secme sansim yok ama .. bir yolunu bulurum insallaj
Ekmeği makarnayı hamur işleeini yeme menüden çorba sulu yemek ve salata tercih edebilirsin

Eveett gelelim benim öküzlüğüme :)

Sabah
Peynirli dereotlu omlet 4 zeytin 1 dilim ekmek çay
Ara
Türk kahvesi yarım muz
Öğlen
Dışarda yedim
Bazlama içinde tavuk şinitzel salata 10-15 patates kızartması bazlamanın yarısını yedim ama çol acıkmıştım ayran

Sonra da akşam esas bomba
Yarım tiramisu çay

Şimdi çay içiyom yine bi de yeşil çay içer günü kapatırım ayyy valla çok kötü bugün :)

En azından yarım yemişsin üzülme

Kizlar misafirim vardı bugün iki gündür hamur isi falan yaptım ama salata cesidide yaptım. Çok az yemeye çalıştım yaptıklarımdan.salata yedim daha çok.ama spor yapamadım iki gündür. Limonlu suyu içmeyi de unutmuşum telastan. Bu hafta benim diyet pek iyi olmadı yani anliycaginiz.tartida bozuk zaten yarın yeni bi tartı alıp pazartesi tam diyete basliyim .misafir kabul etmiycwm bi süre zaten:)

Günaydın. Önce bir büyük bardak limonlu su. Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu light beyaz peynir, maydanoz, domates, salatalık ve yeşil çay.

Bemde annemde olunca geç kalktım yeni kahvaltı yaptım
Omlet 2 zeytin peynir domates çay 1 dilim ekmek

Ay ben galiba verdigim kiloları geri alcam. İki gündür hep kalorili şeyler yedim. Neyse çarş. tartı günüymüş. bakim kaç çıkıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…