bende en çok hafta sonundan endişeliyim hele ki kahvaltıdan bi de dışarı çıkarsak tamam umarım çok abartmam daha eşime de rejimdeyim demedim iradesiz olduğumu düşünmesin başla bırak haldeydim uzun süredirOglende bulgur pilavi ve mercimek corbasi ydi menüm hira bin menüsünden faydalandm BN normalde öğlen yemeği yemiyordum bugnden itibaren başlamış oldm onada. Aksmada balik ve salatyla günü geçirmiş olucam ekmek sadece sabah yiyorum. Haftasonu umarim bozmam bu düzeni BN sadece aksamlari yazicm bütün gnun özetini böyle yazinca karisiyo gbi sanki öyle daha düzenli olucak
Kahvaltıyı kaçırsanda sonrasını dengelersin bişey olmaz o kadardanbende en çok hafta sonundan endişeliyim hele ki kahvaltıdan bi de dışarı çıkarsak tamam umarım çok abartmam daha eşime de rejimdeyim demedim iradesiz olduğumu düşünmesin başla bırak haldeydim uzun süredir
benim kaçan kahvaltıyı görsen on gün yemek yeme dersinKahvaltıyı kaçırsanda sonrasını dengelersin bişey olmaz o kadardan
bende akşama ne var bilmiyorum annem bişi sormadı umarm çorba vardırÖğlede 1 dilim tam buğdaya salça peynir
Şekersiz limonata
Akşam esas düşünüyorum napsam diye yemeklik bişey kalmadı evde yarın pazar var bakalım
Ya annemdeyken iyi hoştum da eve gelince gözüm hemen abur çubur aramaya başladı :/bir minik saray helvası eşliğinde yeşil çay
Ben nerdeyse hiç karbonhidratsız günü kapatıyorum. Ekmek makarna pilav hamur işi vs yok. Aldığım karbonhidrat da bakliyattan çorba malzemelerinden falandır heraldeben öğle olarak çok az patates yemeği bir dilim ekmek yoğurt ve bir kepçe şehriye çorbası
biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu ama neyse porsiyonları azdı en azından
ben sürekli sebze yiyince hem doymuyorum hemde diyeten çabuk bıkıyorumBen nerdeyse hiç karbonhidratsız günü kapatıyorum. Ekmek makarna pilav hamur işi vs yok. Aldığım karbonhidrat da bakliyattan çorba malzemelerinden falandır heralde
Aynen benmkininde haberi yok haftasonu ya kahvalti yada aksam yemeği illa disarda yiyoruz bakalm napcam kahvltiya gdersek acik büfe gozümü dönduruyo :)) ama zayiflamam lazm giydgim yakismiyo benim sen benim yanimda tig gbisindir hatta iğnebende en çok hafta sonundan endişeliyim hele ki kahvaltıdan bi de dışarı çıkarsak tamam umarım çok abartmam daha eşime de rejimdeyim demedim iradesiz olduğumu düşünmesin başla bırak haldeydim uzun süredir
bizimde evdekiler dibi görmek üzere alışverişte aldırmıcam bugün ofiste bi arkadaşın doğum günüydü pasta yemedim saray helvası da ziyaretçimiz getirmiş ayıp olmasın diye aldımYa annemdeyken iyi hoştum da eve gelince gözüm hemen abur çubur aramaya başladı :/
ben de tatlı neredeyse sıfır yaparsam kolay zayıflıyorum ekmeksiz kahvaltı imkansız hayatta doymam makarna en sevdiğimdir ama iki gündür es geçiyorum bakalımBen nerdeyse hiç karbonhidratsız günü kapatıyorum. Ekmek makarna pilav hamur işi vs yok. Aldığım karbonhidrat da bakliyattan çorba malzemelerinden falandır heralde
açık büfe kahvaltı en sevdiğim ama yok çıksak da tabak usulü bi yer isterim :)) yok valla diilim hem senin boyun posun var maşallahAynen benmkininde haberi yok haftasonu ya kahvalti yada aksam yemeği illa disarda yiyoruz bakalm napcam kahvltiya gdersek acik büfe gozümü dönduruyo :)) ama zayiflamam lazm giydgim yakismiyo benim sen benim yanimda tig gbisindir hatta iğne
Ben de içmem pek ama zorluyorum mutfağa her gittiğimde bi büyük bardak içiyorum o zaten iki su bardağı ediyor. Büyük bardakla 5 tane içince günde 2 litre olmuş oluyoYa ben hic su icmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?