Son 10 kg için

Oglende bulgur pilavi ve mercimek corbasi ydi menüm hira bin menüsünden faydalandm BN normalde öğlen yemeği yemiyordum bugnden itibaren başlamış oldm onada. Aksmada balik ve salatyla günü geçirmiş olucam ekmek sadece sabah yiyorum. Haftasonu umarim bozmam bu düzeni BN sadece aksamlari yazicm bütün gnun özetini böyle yazinca karisiyo gbi sanki öyle daha düzenli olucak

Bende ara öğünü türk kahvesi ve 2 ısırık poğaçayla yaptım doşardaydık öyküye aldım iki ısırık attım kalanını o yedi şimdi ne yesem diye düşünüyorum öğle yemeği :)

bende en çok hafta sonundan endişeliyim hele ki kahvaltıdan bi de dışarı çıkarsak tamam umarım çok abartmam daha eşime de rejimdeyim demedim iradesiz olduğumu düşünmesin başla bırak haldeydim uzun süredir

Kahvaltıyı kaçırsanda sonrasını dengelersin bişey olmaz o kadardan

Öğlede 1 dilim tam buğdaya salça peynir
Şekersiz limonata

Akşam esas düşünüyorum napsam diye yemeklik bişey kalmadı evde yarın pazar var bakalım

Kahvaltıyı kaçırsanda sonrasını dengelersin bişey olmaz o kadardan
benim kaçan kahvaltıyı görsen on gün yemek yeme dersin

Öğlede 1 dilim tam buğdaya salça peynir
Şekersiz limonata

Akşam esas düşünüyorum napsam diye yemeklik bişey kalmadı evde yarın pazar var bakalım
bende akşama ne var bilmiyorum annem bişi sormadı umarm çorba vardır

Ben de şimdi azadı doyurucam sonra da onun tarhana çorbasından bi kase otlanıcam öğle yemeği olarak. Akşam yemeğimi de şimdiden yaAyım fırında tavuk patates sebze ama ben patatesini yemeyebilirim ya da az yerim, yanına da cacık ve salata düşünüyorum

ben öğle olarak 13.00 gibi çok az patates yemeği bir dilim ekmek yoğurt ve bir kepçe şehriye çorbası
biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu ama neyse porsiyonları azdı en azından

ben öğle olarak çok az patates yemeği bir dilim ekmek yoğurt ve bir kepçe şehriye çorbası
biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu ama neyse porsiyonları azdı en azından
Ben nerdeyse hiç karbonhidratsız günü kapatıyorum. Ekmek makarna pilav hamur işi vs yok. Aldığım karbonhidrat da bakliyattan çorba malzemelerinden falandır heralde

Ben nerdeyse hiç karbonhidratsız günü kapatıyorum. Ekmek makarna pilav hamur işi vs yok. Aldığım karbonhidrat da bakliyattan çorba malzemelerinden falandır heralde
ben sürekli sebze yiyince hem doymuyorum hemde diyeten çabuk bıkıyorum

Aynen benmkininde haberi yok haftasonu ya kahvalti yada aksam yemeği illa disarda yiyoruz bakalm napcam kahvltiya gdersek acik büfe gozümü dönduruyo :)) ama zayiflamam lazm giydgim yakismiyo benim sen benim yanimda tig gbisindir hatta iğne

Ya annemdeyken iyi hoştum da eve gelince gözüm hemen abur çubur aramaya başladı :/
bizimde evdekiler dibi görmek üzere alışverişte aldırmıcam bugün ofiste bi arkadaşın doğum günüydü pasta yemedim saray helvası da ziyaretçimiz getirmiş ayıp olmasın diye aldım

ben de tatlı neredeyse sıfır yaparsam kolay zayıflıyorum ekmeksiz kahvaltı imkansız hayatta doymam makarna en sevdiğimdir ama iki gündür es geçiyorum bakalım

açık büfe kahvaltı en sevdiğim ama yok çıksak da tabak usulü bi yer isterim :)) yok valla diilim hem senin boyun posun var maşallah

İkinci ara öğünüm iki tane pirinç Mısır patlağı . Pakette bir buçuk tane kalmış sadece, birini ancak yiyebildim diğer yarımı da azad aldı elimden bi de soda içiyorum ne yediysem işte bi hazmedeyim

Ay bem saftoroz arkadaşın dükkana uğradım prdada bi amca var çikolatalo gofret aldı çocuklara öykü kemirdi azcık ucundan sonra elini silcem diye soktum ağzıma bi güzel ısır ye sen ama yedikten 15 dk sonra anladım naptımıı ayyy çikolata yedim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…