Son 10 kg için

apriori11

canım bebeğimmm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
3.041
7.939
168
Hamilelikte aldığım 32 kg den 25 kg gitti, kalan 7 kg + 3 kg daha verip evlilik öncesi kiloma dönmeye çalışacağım. Kendimi motive etmek için açtım bu günlüğü umarım işe yarar. Yediklerim içtiklerimi, egzersizlerimi ve kürlerimi buraya gün gün yazacağım. Katılmak isteyen olursa buyursun
Şimdilik ancak konu başlığı açabildim, sabaha ilk günümle başlayacağım.
Başlangıç kilom : 65.5

Son düzenleme:
Sabah:
Kahvaltıdan önce ılık limonlu su.
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim kaşar peyniri
Bir bardak şekersiz çay

cem bende sana katılmak isterim bende 83 kilodan 65 kiloya kadar inmiştim fakat son üç aydır ipin ucu iyice kaçtı yakalamam lazım şu an 70.8 kilodayım birlikte daha çok motive oluruz hedefim 60 kilo boyum 1.60 yaşım 33 inşallah başarılı oluruz

Ben de 65 kg, 1.58 boy, 32 yaş. O zaman senden de öğün, aktivite ve kürlerini beklerim :) inşallah başarırız, zaten motivasyon amaçlı açtım başlığı da her çarşamba da kg yazıcam ki haftalık durumu bi göreyim. Senin de önerilerin varsa beklerim

Öğle yemeğini atladım. Sadece bir fincan şekersiz filtre kahve içtim.
25 dk yürüdüm.
Akşam yemeği:
Tavuklu pazı çorbası

Son olarak bir kase sütlaç yedim ve saat 18.00 itibariyle yemek olayını kapattım bugün.
Ayrıca günlük 2,5-3 lt su içiyorum.

cnm öğün atlamasan iyi olur çünkü aç kalınca vücut kıtlık psikolojisine giriyor ve yediklerini yağ olarak depoluyor

akşam yediklerim
biraz menemen iki kibrit kutusu kadar peynir bir dilim çavdar ekmeği

Haklısın aslında bu sefer ara öğün de yapmayı düşünüyordum ama bugün dışardaydım atladım öğle yemeğini . Ben bizim anneler topiğindeki arkadaşları da dahil etmeye çalışıyorum. Kalabalık olursak daha motive edici okur

Geldim geldim canimcim. Böyle bi gaza ihtiyacım vardı iyi oldu bu yaptığın. Şimdi yiyip ictiklerimizimi yazicaz yani. Yarın sabahtan basliyim bende o zaman. Bi ara vermiştim geri aldım inşallah buranin gaziyla bi kaç kilo veririz.

İnşallah Canım ya, tombik anne Diyince bi sen üstüne alınmışsın ,diğer anneler çok fit galiba :))) bekliyorum yarın menünü ve yaparsan sporunu kürünü benim evde zerdeçal zencefil karışımım var daha önce başlayıp bırakmıştım şimdi o kürü de yapıcam yoğurtla beraber yagmadan yarım saat önce yiyorsun göbek için. Cuma eve dönücem o Zaman küre de başlıycam

Bnde basliorm yazmaya yarin hadi bakalım inşallah sizler sayesinde bnde basarablirm
Sen de hoşgeldin. Bizim topikte yapınca araya kaynıyor yazılanlar orada herşeyi konuşuyoruz çünkü, daha önce denedik olmadı. Ayrı bi sayfa inşallah işe yarar

65 kilo 170 boy. A apriori11 senin bugünkü yediklerin kadarini yeseydim suan acliktan olusan siddetli bas agrisiyla acillerde geziyor olurdum.
Not:Valla gicikligina yapmiyorum kilo kaybetmek istemiyorum artik. Bu topik banada isik olabilirTakipteyim

A apriori11 bensiz olmaz tombik değil tostompik bir anne:)
Hoşgeldin kader arkadaşım en son bi yıl önce fittingo da denemiştik şimdi biraz da burda verelim kgları

Oğlum bak git zayıfları istemiyoruz aramızda. Ayrıca benim de açlıktan başım ağırıyo açım ulennn, oğlumu yiycem birazdan

olmak istediğim kilodasin. Şuan 1.73 boy 72.5 kilodayim basliyorm yarin diyete

Bende bende mi var bi anormallik diye dusunmeye basladim hatta tahlil falan bile düşündüm
Benim yerime de ye azicik azad balindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…