Son 10 kg için

Sabah 1 dilim ekmek peynir öykünün kalan omleti
Şimdi yeşil çay yarım armut 1 ceviz
Sonrası allah kerim :)

Bu hafta olmazsa haftaya kırılır o direnç bende döndüm eve yeter dedim gidiyom ben :)
Hadi sen annenden kaçtın ben nerelere gideyim ama dün ağzıma sürmedim o abur cuburları.
Ara öğünüm iki kuru kayısı bir kuru erik azıcık kuru üzüm azıcık kuru yavan meraini iki ceviz dört fındık. Yazınca çok göründü ama hepsini toplasan bi avuç etmezdi

Başta öyle gibi olur ama haftaya tartıda farkedersn.

Bende normal kahvaltımı yaptım ve türk kahvemi içtim. Birazdan domates çorbası içicem. Bu arada ben 7 aydır düzenli olarak her sabah limon suyumu içer yarımsaat sonra kahvaltımı yaparım. Alışkanlık oldu artık.

Kocanı depresyona sok o da diyete başlasın :)

öğle yemeği buharda pişmiş sebze ve köfte yanına salata ara öğün yeşil çay ceviz
eşime kesinlikle akşam abur cubur hiçbişi alma dedim tamam dedi bakalım

Bende öğlen öykünün kalan çorbası iki kaşıktı o da 1 dilim ekmek peynir
1.5 salatalık
Akşamda
Kuru fasulye 3kaşık pilav yoğurt

Dünden kalan yemekleri yedim öğle akşam birleşti bende. Dükkanı kapadım bugünlük, akşama doğru bi yeşil çay yatmadan da yoğurt kürümü yaparım

Ya kızlar nerdeyse bi haftadır diyet yapıyorum dikkat ediyorum ama sanki saha da şiştim. Regl dönemi falan da değil. Siz de de bar mı böyle anormallikler

Kendi kendime bir kür başladım yoğurt ve acı pul biber ikiside metobolizma çalıştırır belki ise yarar:)

Ya kızlar nerdeyse bi haftadır diyet yapıyorum dikkat ediyorum ama sanki saha da şiştim. Regl dönemi falan da değil. Siz de de bar mı böyle anormallikler
sanki senin bi öncekinde de öyle olmuştu ama tartıda kilo vermiş olduğunu öğrenmiştin yanılıyor muyum acaba

ben dün akşamı yazmamışım bir kase çorba bolca salata yedim tam herşey yolundaydı bu şekilde ama eşim gelirken baklava almış bi tane yedim mecburen

bu sabah beyaz peynirli omlet bir dilim kepek ekmeği biraz domates yedim.

Günaydınlar öykü 7 de süt içip tekrar yattı yanımda yatınca uyuyo 10da kalktık anca kahvqltıya sıra geldi
Omlet domates salatalık zeytin 1 dilim ekmek çay

Yaron tartıda bomba gibi geliyorum haberiniz olsuunn :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…