• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Allahtan bi ısırık aldım kalanı arabaya koydum akşam kocaya kaktırayım kalksın ortadan :)

Ay bem saftoroz arkadaşın dükkana uğradım prdada bi amca var çikolatalo gofret aldı çocuklara öykü kemirdi azcık ucundan sonra elini silcem diye soktum ağzıma bi güzel ısır ye sen ama yedikten 15 dk sonra anladım naptımıı ayyy çikolata yedim diye :KK53::KK57::KK53:
Pisboğaz :p

Ya sorun şu ki eşim geç geliyo ve yemeği geç yiyoruz :( hala akşam yemeği yemedim :/ annemlerde 6 dedin mi yemek faslı kapanırdı. Bi haftadır nerdeyse beraber masaya oturmadık diye bekliyom bugün akşam birlikte yiyelim diye ama yarın itibariyle akşam yemeği saatine bi ayar vermem lazım.

Ya sorun şu ki eşim geç geliyo ve yemeği geç yiyoruz :KK43: hala akşam yemeği yemedim :/ annemlerde 6 dedin mi yemek faslı kapanırdı. Bi haftadır nerdeyse beraber masaya oturmadık diye bekliyom bugün akşam birlikte yiyelim diye ama yarın itibariyle akşam yemeği saatine bi ayar vermem lazım.
Aman bekliyon da yaranamıyon bende beklemicem artık en geç 7 de yicem

Sonunda 21.15 itibariyle akşam yemeğimi yedim ama mideme oturdu :( üç küçük parça tavuk, 4-5 dilim patates veeee çeyrek yufka ekmeği yedim bi kase de cacık, bi de boşayıp semerimi yeseydim :( :( mutsuzum :,

Sonunda 21.15 itibariyle akşam yemeğimi yedim ama mideme oturdu :KK43: üç küçük parça tavuk, 4-5 dilim patates veeee çeyrek yufka ekmeği yedim bi kase de cacık, bi de boşayıp semerimi yeseydim :KK43: :KK43: mutsuzum :,
Cok değil ya üzülme :)

Seviyorum senin bu atarlı giderli hallerini :KK200:
Amaan hep bekliyorum benimki cenazeci pide yiyolar orda ondam sonra evde yemek yemiyo geç yemek istiyo ben erken yemek istiyorum bi de çocuk sofra kültürü bilsin istiyorum bizde öyleydi hep beraber oturup hep beraber kalkardık onlarda gelen yiyo giden yiyo alışcak zamanla kışın iyi oluyo da yazın hava kararmadan yemek istemiyo idare ediyoz birbirimizi işte :)

Az önce eşim annemlerden almaya geldi bizi eve dönüyorduk ve yolda resmen kanıma girdi. Mc yiyelim mi diye. Aslında hyr demiştim ama kendimi yerken buldum :KK43:
A apriori11 aynı sorun bizde de var eşim 7 gibi geliyor bazen daha geç. Her seferinde seni beklemicem diyorum ama bekliyorum. Tek yemek yemeyi hiç sevmiyorda. Ama gerçekten beklemicem artık.

günaydın bende işten eve gelince saat 19.00 oluyor yemeği hazırlayana kadar 20.00 ama akşam az yemeyi başardım akşam 4 köfte yağsız salata ayran evdekilere köftenin yanına makarna yaptım ve ben yememeyi başardım şimdi sabah kalktım çocuklar uyuyor bende onlar kalkana kadar dayanamam diye bir kupa ballı süt 7-8 tane fındık bunlar kahvaltıya kadar idare eder

Haftasonu abartmayın kızlaarrr :)

Kahvaltı yine omlet dereotlu peynirli 4 zeytin 1 dilim ekmek çay

Günaydın hanimlar :)
Ben de pazartesi basliyacagim diyete. Size katılmak istiyorummm ^^
Her günün sonunda akşam raporumu vericem
spora yazilmayi düşünuyirum.
tartı günmüz falan var mi ?

Günaydın hanimlar :)
Ben de pazartesi basliyacagim diyete. Size katılmak istiyorummm ^^
Her günün sonunda akşam raporumu vericem
spora yazilmayi düşünuyirum.
tartı günmüz falan var mi ?
Hoşgeldin. Çarşamba başladığı için topik her çarşamba tartı günü. Başlangıç kg nu yazıp sonra her hafta geldiğin kg yu yazarsan düzenli olur kg takibin. Kolay gelsin ;)

Mutlu haftasonları kızlar. Kahvaltım bir haşlanmış yumurta, 2 ince dilim dil peyniri, 1 dilim kaşar, bir küçük parça helva (dayanamadım). Yanında yeşil çay. Tabiiki yine ekmek yok. Limonlu suyunu da unutmadım tabii ;)

Slm kizlar benim bugunde ayni ayran corbasina devam ama zorlandim biraz Allahtan bugun son bakalim sonucu yarin yazicam buraya merakla bekliyorum sonra diyete devam gidecek kilocuklar insallah...

Ayy bayılacam anneme geldim kalkmış börek yapcam diyo ağzını burnunu kırcam bu karının :)

Ayy bayılacam anneme geldim kalkmış börek yapcam diyo ağzını burnunu kırcam bu karının :)
Ayy çok fena bende sabahborek vardı çook az yedim tadımlık içimde kaldı resmen ama başka bişi de yemedim canım istemiyor kahvaltı da yapmadım ara öğünde yapmadım oglende inşallah aksama iştahım acilmaz tek öğünde yerim gorgusuzce:(

Back