Son 10 kg için

Birinci ara öğün yine yok, öğle yemeğinde dünden kalan azasın yemediği bir parça balık ile 3-4 hamsi vardı onları yedim. Şimdi ikinci ara öğünüm karışımlı yoğurdum olacak. Akşama etli taze fasulye ve bulgur pilavı ve salata yiyip yatmadan önce yine karışımlı kür yoğurdumu yiyip yapıcam.

Bende sabah sağlam bi kahvaltı yaptım. Yani ben sağlam diyim siz anlayın kahvenin yanında bi çikolata akşamda tavuklu salata yiyip yeşil çayımı içtim..

Şimdi yoğurt kürümü yapıp iki bölüm dizi izler yatarım abur cuburları da koca göbekli kocam yesin

Şu kocalar olmasaydı gayet fit olurduk bence bir de anneler tabii

Sen de yeme
Aha işte anne kısmı bana yaptı böreği akşam akşam çayın yanına bi de bugün yine dışardaydık dominosta yedik 2 dilim yedim akşam börek ama böreği yiyince anladım bu saatte yemek yememeye alışmışım ve midem küçülmüş çok rahatsızım yani bi de vicdan :) bi de regl olcam hiç keyfim yok

Günaydın bol kilo vermeli bir hafta olsun:)tarçınlı Zencefilli limonlu suyumu içtim kahvaltımi da 1 yumurta domates biber maydonoz küçük bir parça peynir ve 3 dilim ekmekle yaptım tabi şekersiz çayda var:)

haftasonundan hiç bahsetmicem diyet yerine kıtlıktan çıkmış gibi takıldım>.< ama söz verdim kendime bugün gerçekten başlıyorum ay oydu buydu bahane yok muhtemeln bu tartı hüsran olacak ama bi sonrakine başka olacak büyük büyük konuşayım en azından utanma payına uğraşırım>.<

bugün limonlu suyu hatırladım ama evde limon yokmuş ona da yarın başlarım artık. kahvaltı kepekli tost yedim ama o da çok iki koca dilim ekmek sonuçta yarından itibaren mümkün olduğunca evden kahvaltılık getircem bakalım

Günaydınlar ben de sabah limonlu suyumu içtim ve menemen ve yarım dilim uno light ekmekle kahvaltımı tamamlayacağım. Bir de yeşil çay

Ya o değil de kendimde bir hafifleme de hissetmiyorum sanki hiçbirşey eksilmiyor benden. Vücudum savunmada mı nedir. Heralde bu deli gibi yiyen apriori kıtlığa düştü biz içerdekileri koruyalım gibi bir karar aldı metabolizmam ve gr oynamıyor ama yine de moralimi bozamaz bu

Bu hafta olmazsa haftaya kırılır o direnç bende döndüm eve yeter dedim gidiyom ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…