Oh ohhh ohhBen bu kocayı ne yapayım kızlar ya fotoya bakın
Yoluna taş koyuyor kanma onlara :)Ben bu kocayı ne yapayım kızlar ya fotoya bakın
Oh ohhh ohh
Gıcık ya hem almış hem de sana yasak diyip karşımda yiyorYoluna taş koyuyor kanma onlara :)
Of çok kötü olmuş bu abur cuburlar işte. Resme bakınca bile canım çekti.Ben bu kocayı ne yapayım kızlar ya fotoya bakın
Ben bu kocayı ne yapayım kızlar ya fotoya bakın
Şu kocalar olmasaydı gayet fit olurduk bence bir de anneler tabiiOf çok kötü olmuş bu abur cuburlar işte. Resme bakınca bile canım çekti.
Sen de yemeAy ben bunları yerimmm yer. Ama sen yeme boşver
Aha işte anne kısmı bana yaptı böreği akşam akşam çayın yanına bi de bugün yine dışardaydık dominosta yedik 2 dilim yedim akşam börek ama böreği yiyince anladım bu saatte yemek yememeye alışmışım ve midem küçülmüş çok rahatsızım yani bi de vicdan :) bi de regl olcam hiç keyfim yokŞu kocalar olmasaydı gayet fit olurduk bence bir de anneler tabii
Sen de yeme
Bu hafta olmazsa haftaya kırılır o direnç bende döndüm eve yeter dedim gidiyom ben :)Ya o değil de kendimde bir hafifleme de hissetmiyorum sanki hiçbirşey eksilmiyor benden. Vücudum savunmada mı nedir. Heralde bu deli gibi yiyen apriori kıtlığa düştü biz içerdekileri koruyalım gibi bir karar aldı metabolizmam ve gr oynamıyorama yine de moralimi bozamaz bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?