PisboğazAy bem saftoroz arkadaşın dükkana uğradım prdada bi amca var çikolatalo gofret aldı çocuklara öykü kemirdi azcık ucundan sonra elini silcem diye soktum ağzıma bi güzel ısır ye sen ama yedikten 15 dk sonra anladım naptımıı ayyy çikolata yedim diye
Aman bekliyon da yaranamıyon bende beklemicem artık en geç 7 de yicemYa sorun şu ki eşim geç geliyo ve yemeği geç yiyoruzhala akşam yemeği yemedim :/ annemlerde 6 dedin mi yemek faslı kapanırdı. Bi haftadır nerdeyse beraber masaya oturmadık diye bekliyom bugün akşam birlikte yiyelim diye ama yarın itibariyle akşam yemeği saatine bi ayar vermem lazım.
Seviyorum senin bu atarlı giderli halleriniAman bekliyon da yaranamıyon bende beklemicem artık en geç 7 de yicem
bnde öyle yapiym zorliyim kendmi en iyisiBen de içmem pek ama zorluyorum mutfağa her gittiğimde bi büyük bardak içiyorum o zaten iki su bardağı ediyor. Büyük bardakla 5 tane içince günde 2 litre olmuş oluyo
Cok değil ya üzülme :)Sonunda 21.15 itibariyle akşam yemeğimi yedim ama mideme oturduüç küçük parça tavuk, 4-5 dilim patates veeee çeyrek yufka ekmeği yedim bi kase de cacık, bi de boşayıp semerimi yeseydim mutsuzum :,
Amaan hep bekliyorum benimki cenazeci pide yiyolar orda ondam sonra evde yemek yemiyo geç yemek istiyo ben erken yemek istiyorum bi de çocuk sofra kültürü bilsin istiyorum bizde öyleydi hep beraber oturup hep beraber kalkardık onlarda gelen yiyo giden yiyo alışcak zamanla kışın iyi oluyo da yazın hava kararmadan yemek istemiyo idare ediyoz birbirimizi işte :)Seviyorum senin bu atarlı giderli hallerini
Hoşgeldin. Çarşamba başladığı için topik her çarşamba tartı günü. Başlangıç kg nu yazıp sonra her hafta geldiğin kg yu yazarsan düzenli olur kg takibin. Kolay gelsinGünaydın hanimlar :)
Ben de pazartesi basliyacagim diyete. Size katılmak istiyorummm ^^
Her günün sonunda akşam raporumu vericem
spora yazilmayi düşünuyirum.
tartı günmüz falan var mi ?
Ayy çok fena bende sabahborek vardı çook az yedim tadımlık içimde kaldı resmen ama başka bişi de yemedim canım istemiyor kahvaltı da yapmadım ara öğünde yapmadım oglende inşallah aksama iştahım acilmaz tek öğünde yerim gorgusuzceAyy bayılacam anneme geldim kalkmış börek yapcam diyo ağzını burnunu kırcam bu karının :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?