Gratis e bizde gittik bütün raflar boşalmıştı nerdeyseGunaydn hosgeldn haftasonu:) hosgeldin kaloriler:)
Kahvalti hazirliycm birazdan esim evde oldgu icn masaya hazirliyorm malesef. Snra avm ye gdicm bugn gratiste indrm varmis hirayada tulum alcm eritirm yururken yediklermi dicem ama kesn bu alisverisn sonu ust katta yemek yerken biticek bliyorm
Bende varım ama diyette eser kalmadı geri almaya basladimHerkese günaydın tabi kim kaldıysa artık @hiraysen drvam ediyo musun hala acaba ben kendimce devam
Geçen hafta 66.3
Bu hafta. 66.2
-100 napalım akmasada damlıyo işte
Devam Ediyorm canm ama tlfnu elime alip ywzamiyorm buraya hira artk tlfnla konusmama bile izn vermiyo agliyo tlfn icn. Yediklerime dkkt ediyorm ama kacamak cok yapiyorm. Bnu engelleyemiyorm. Bnde giden kilo yok buay hatta +200 gr.Herkese günaydın tabi kim kaldıysa artık @hiraysen drvam ediyo musun hala acaba ben kendimce devam
Geçen hafta 66.3
Bu hafta. 66.2
-100 napalım akmasada damlıyo işte
Anladım canımDevam Ediyorm canm ama tlfnu elime alip ywzamiyorm buraya hira artk tlfnla konusmama bile izn vermiyo agliyo tlfn icn. Yediklerime dkkt ediyorm ama kacamak cok yapiyorm. Bnu engelleyemiyorm. Bnde giden kilo yok buay hatta +200 gr.nasl oluyo anlamiyorm byle oldugu icnde moralm bozluyo ama nefret ettm bu halimden msela dun disari ciktik belim ince basenim gulazer gbi gorunuyodum aglicaktm yemek yerken
Ya canım sen diyetisyene de gidiyon onu da mı bıraktın benimde geçen bi oynama oldu kilomda ama haftaiçinde dengeleyebildim allahtan şimdi daha çok dikkat etmeye çalışıyorum yılbaşına kadar hedefim 63 gerçi olabileceğimi sanmıyorum ama en aZından denicemBende varım ama diyette eser kalmadı geri almaya basladimböyle olunca hiç hevesim kalmıyor
Bnde indiriyim hemen:)Anladım canım
Bizde de hep çayın yanında bişey yeme isteği vardı şimdi onu kuru meyvelerle bastırmaya çalışıyorum bi de diyetkoçum diye bi program indirdim boyunu kilonu yazıyosun her öğün için sana kalori miktari veriyo yediklerini yazıyosun toplam kaç kalori yemişsin onu veriyo filan ona göre de yediklerimi dengeliyorum ve belirlenen kaloriyi geçmemeye gayret ediyorum
Bi kere gittim sonra da izne ayrıldım hastaneye de bi daha gitmedim evde olunca da eltimle çay yanına bişiler yapiyoz kahvaltı falan derken aldı başını gidiyorYa canım sen diyetisyene de gidiyon onu da mı bıraktın benimde geçen bi oynama oldu kilomda ama haftaiçinde dengeleyebildim allahtan şimdi daha çok dikkat etmeye çalışıyorum yılbaşına kadar hedefim 63 gerçi olabileceğimi sanmıyorum ama en aZından denicem
Dandik altılı yine toplansın diyosun :)))) @AreN5 i aramıza yaşam koçu olarak mı alsak ne yapsak zira tek iradeli insan o sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?