• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Gunaydn hosgeldn haftasonu:) hosgeldin kaloriler:)

Kahvalti hazirliycm birazdan esim evde oldgu icn masaya hazirliyorm malesef. Snra avm ye gdicm bugn gratiste indrm varmis hirayada tulum alcm eritirm yururken yediklermi dicem ama kesn bu alisverisn sonu ust katta yemek yerken biticek bliyorm
Gratis e bizde gittik bütün raflar boşalmıştı nerdeyse

Dun aksam disarda ymek yedik midem bozldu butn gece mahfoldm smdi kalktm kahvti yapcm klasik kahvalti tabagi hazirlicm peynir zeytn haslanmis ymurta salatalik. Snra esm kalkick onada eslik ederm azck.

Herkese günaydın tabi kim kaldıysa artık @hiraysen drvam ediyo musun hala acaba ben kendimce devam

Geçen hafta 66.3
Bu hafta. 66.2

-100 napalım akmasada damlıyo işte

ben kendimce yine yaptım bişiler ama sabah tartılamadım eşim yanındaydı niyeyse onun yanında tartılmak istemedim :))

Herkese günaydın tabi kim kaldıysa artık @hiraysen drvam ediyo musun hala acaba ben kendimce devam

Geçen hafta 66.3
Bu hafta. 66.2

-100 napalım akmasada damlıyo işte
Devam Ediyorm canm ama tlfnu elime alip ywzamiyorm buraya hira artk tlfnla konusmama bile izn vermiyo agliyo tlfn icn. Yediklerime dkkt ediyorm ama kacamak cok yapiyorm. Bnu engelleyemiyorm. Bnde giden kilo yok buay hatta +200 gr.:( nasl oluyo anlamiyorm byle oldugu icnde moralm bozluyo ama nefret ettm bu halimden msela dun disari ciktik belim ince basenim gulazer gbi gorunuyodum aglicaktm yemek yerken

Devam Ediyorm canm ama tlfnu elime alip ywzamiyorm buraya hira artk tlfnla konusmama bile izn vermiyo agliyo tlfn icn. Yediklerime dkkt ediyorm ama kacamak cok yapiyorm. Bnu engelleyemiyorm. Bnde giden kilo yok buay hatta +200 gr.:KK43: nasl oluyo anlamiyorm byle oldugu icnde moralm bozluyo ama nefret ettm bu halimden msela dun disari ciktik belim ince basenim gulazer gbi gorunuyodum aglicaktm yemek yerken
Anladım canım
Bizde de hep çayın yanında bişey yeme isteği vardı şimdi onu kuru meyvelerle bastırmaya çalışıyorum bi de diyetkoçum diye bi program indirdim boyunu kilonu yazıyosun her öğün için sana kalori miktari veriyo yediklerini yazıyosun toplam kaç kalori yemişsin onu veriyo filan ona göre de yediklerimi dengeliyorum ve belirlenen kaloriyi geçmemeye gayret ediyorum

Bende varım ama diyette eser kalmadı geri almaya basladim:KK43:böyle olunca hiç hevesim kalmıyor
Ya canım sen diyetisyene de gidiyon onu da mı bıraktın benimde geçen bi oynama oldu kilomda ama haftaiçinde dengeleyebildim allahtan şimdi daha çok dikkat etmeye çalışıyorum yılbaşına kadar hedefim 63 gerçi olabileceğimi sanmıyorum ama en aZından denicem

Anladım canım
Bizde de hep çayın yanında bişey yeme isteği vardı şimdi onu kuru meyvelerle bastırmaya çalışıyorum bi de diyetkoçum diye bi program indirdim boyunu kilonu yazıyosun her öğün için sana kalori miktari veriyo yediklerini yazıyosun toplam kaç kalori yemişsin onu veriyo filan ona göre de yediklerimi dengeliyorum ve belirlenen kaloriyi geçmemeye gayret ediyorum
Bnde indiriyim hemen:)

Ya canım sen diyetisyene de gidiyon onu da mı bıraktın benimde geçen bi oynama oldu kilomda ama haftaiçinde dengeleyebildim allahtan şimdi daha çok dikkat etmeye çalışıyorum yılbaşına kadar hedefim 63 gerçi olabileceğimi sanmıyorum ama en aZından denicem
Bi kere gittim sonra da izne ayrıldım hastaneye de bi daha gitmedim evde olunca da eltimle çay yanına bişiler yapiyoz kahvaltı falan derken aldı başını gidiyor

Kizlar ben buraya yazamiyorm ama devam ediyorum. Su icme aliskanligm hic yok oyzden bi defter bi kalem isimi gordu. Sabahtan aksama kadar ne yersem yaziyorum. Nekdr su ictgmi yaziyorm bakiyorm 5 bardk olmus gaza geliyorm uc bardagi iciyorm o gun icnde gorev gbi bisey oldu. Yanliz hamile gbi gobegim ckti anlamadm gitti iki gundur 5 aylk hamile gbiyim

Geçen hafta 66.2

Bu hafta. Da 66.2

Bu hafta regl haftam belki de ondan veremiyorum diyip kendimi avutuyorum ;)

Yine kimse yok ama ben devam ediyorum
Geçen hafta. 66.2
Bu hafta. 65.5

Giden -700 çok şükür başladım inmeye

Anca kahvaltı yaptım malum hastaneden geldim.
Bir haşlanmış yumurta
Bir tutam maydanoz
Bir tutam dereotu
Bir kibrit kutusu light peynir
4 zeytin
Bir tatlı kaşığı bal
1 dilim tam buğday ekmeği
(Yazınca çok görünüyor ama tabakta çok azlar :)))

Not: görüşemediğimiz süreçte deli gibi yedim 67 kg oldum, grip sebebiyle bu sabah tartıldığımda 65,5 tum. Bilginize ;)

Back