Dandik altılı yine toplansın diyosun :)))) @AreN5 i aramıza yaşam koçu olarak mı alsak ne yapsak zira tek iradeli insan o sanırım
bu aksam bizm dizi var kesn eli dolu gelick dur bnde soyliyim bnu:)Dün sabaha kadar dizi izledik sezon finali yapıcaz die. Gerilimden bi koca paket çekirdek yedim. Hani şu büyük tadımlar var ya bol tuzlu 200 gr olanlar ondan bitiriyoruz kişi başı.
Neyse dün eşimle duygusal bi konuşma yaptım. Dedim ki sen artık şişman kadınlardan mı hoşlanıyorsun. O yüzden mi bana böyle yapıyorsun. Gecenin bi körü Ada'm şok tabii :))) anlamadı. Dedim böyle giderse yakında 90 kg olcam ben o Zaman Mutlu mu olacaksın falan saçmaladım adamı ambele ettim :)) sonra söz verdirdim 3 ay boyunca çekirdek cips kuruyemiş almayacaksın dedim. O da üç ay sonra 55 kg olmazsan 90 kg birini bulup kuma getircem dedi :)))) velhasıl abur cubur işini çözdüm galiba. Artık bahanem kalmadı.
Ya benim gibi saçmala laf kalabalığına getir al sözü. Gerçi benimki de fena pazarlık yaptı kesin zayıflamalıyım artık :)))bu aksam bizm dizi var kesn eli dolu gelick dur bnde soyliyim bnu:)
Ya benmkinin cevabida keske oyle olsa gaza gelirdim. bu kilon iyi diyo hemen saftirik nerem iyi goz var nizam var dhada snir ediyo beni snirden yiyorm busefer bide karsmda oturup yiyo bide gece sandvicleri cikardi basima hazirliyo usenmeden. Ama busabah oyle kararli uyandimki su uzerimdeki agirliktan kurtulmaliyim bian once yaza fit olmaliyim tatilde orami burami ortmeye calismamaliym yapicammmmmmmm basaricammmmm.Ya benim gibi saçmala laf kalabalığına getir al sözü. Gerçi benimki de fena pazarlık yaptı kesin zayıflamalıyım artık :)))
Yumurtamiiiii her ogundemi sabhlari zor yiyormMalumunuz 5te5 ciyim :) bugün yumurta günü
Kahvaltı öykünün kalan omleti iki haşlanmış yumurta bol baharat 1 dilim kaşar 3 zeytin yedim
Ara sıcak suya ince bi dilim limon attım onu içtim
midem kötüydü sbah dün mmeyvelerden dolayı snırım
Öğle 2 haşlanmış yumurta baharatlı 1 dilim kaşar
Valla bende korkuyodum ama korktuğum gibi olmadı eğer takılır kalırsa kilom tekrar yapabilirim :) şimdi yarından itibaren spor yapıcam ve tabiki yediklerime dikkat inş almam 2 kilo vermiş oldumYumurtamiiiii her ogundemi sabhlari zor yiyorm
ooo bu baya irade maşallah ben hazırlarken ağlardım valla eşimde az buçuk bana uymak zorunda kalacak yoksa mümkün deil verememyazdıklarınızı okuyunca iradeliyim dedim..
dun aksam ben karnabahar haşladım eşim mantı yedi, aynı saatte yiyoruz.
saat 22,den sonra sorarım acıkmışşa sandvıc falan hazırlarım yada tatlı kahve şeklinde ona hazırlarım.
bünyem alıştı sanırım.
bende o esnada karanfilli su içerim.
Aynen öyle şimdi bile diyo Boğaz'ını tutamıyorsun çekirdeğe çamur atıyorsun diye@Apriori123 valla zayıflamazsan bu adamın dilinden kurtulamazsın asıılll :)
2 çatal pasta 1 kuru pasta alırsın ama akşam ya yemicen ya da hafif geçcenbir saat sonra ofis de kutlama var siparişleri ben geçtim pasta, tatlı-tuzluk kurabiye, cips, kuruyemiş, patlamış mısır..
şimdi ben bunları yemeden bu kutlamadan çıkarsam gerçekten kilo veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?