• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Kız tam tersi olması gerekmiyo mu ben zatıflamadığımı görünce yemeyi bıraktım nerdeyse bu çarşambaya inşallah vermiş olcam
Aslında bende de öyle olması lazımdı ama gezme falan derken bugün de kahvaltıya eşim geldi normalde o olmaz öyle olunca ipin ucunu kaçırdım aksama kadar bişi yemem

ben dün akşam makarna yedim ama az yağlı ve az bu sabah rutin kahvaltı ara yok öğlen bir buçuk dilim patatesli börek yedim

Kizlar smdi geldm eve sabh 8de cktm evden annem abmler notere gittik mutahit cagirmis sozlesme yenilencekti gitiik ama hirada perisan oldu sabhtan beri ben tartilmadm giderken aceleyle ciktk evden kahvti bile yapamadik hirayla. Oglende İKi tane lahmacun ayran aldm birini hira yedi bitane yedm bnde. Su bile icemedim sabh tartilirm artk

Bende kahvaltı yapmamıştım onun yerine 150 kalorilik kraker yedim ikindide yarın sinir orta boy haşlanmış 1 buçuk patates 2 bardak çay akşam yemeği yok

Ay akşam yemeği yesem daha iyiydi kardeşimin evindeyim bekar evi nerdeyse bütün marketi eve doldurmuş bi metro bi tanede küçük magnum yedim allahtan dolapta cips kola filan yoktu yoksa oturur yerdim sanırım

Sabah standart kahvaltı ara yok öğlen 1 kuru incir 2 badem 1 salatalık 2 tane prinç mısır patlağı akşam çorba taze fasülye

ara öğün yarım dilim pasta yedim annemde akşama tavuklu cevizli börek yaptım diyo puf sanki herşey herkes diyet yapmiyim diye uğraşıyo

Selammm :) cok yogunm giremiyorm hic. Misafrm gelck nelrr yaptm neler yazmiym hic hepsnden yicm cnku yoruldm cunku basm dndu cunku aciktm cunku cok guzl oldular:) sabh kahvalti yapmadm zaten

Selammm :) cok yogunm giremiyorm hic. Misafrm gelck nelrr yaptm neler yazmiym hic hepsnden yicm cnku yoruldm cunku basm dndu cunku aciktm cunku cok guzl oldular:) sabh kahvalti yapmadm zaten
Ooh maşallah eline sağlık bende seviyorum misafir ağırlamayı ama sonra bende yiyorum

Back